BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2012

13 lata 3 tygodni temu #367515 przez marzenieeee
Super foteczka :)

mama 3 aniołków 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 Lenka 21tc [*],

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 3 tygodni temu #367516 przez aga2+1
MartiO super zdjęcie:)
beadkamój gin jak mierzył małą to miał trudności i to wielkie, bo już dziecko jest wielkie. Mówił, że to wszystko w przybliżeniu, bo nie jest w stanie dokładnie zmierzyć.
Dobrze, ze z maluchem wszystko ok.

13 lata 3 tygodni temu #367531 przez karolina238
Witam i ja, jeszcze w dwupaku

ale już chyba niedługo bo od wczoraj mam skurcze ale takie nieregularne.

Mamusie jak wyglądały wasze skórcze przed porodem?mocne były?

Bo moje jak chodzę albo siedzę to silniejsze i dłuższe a jak się położę to słabsze i rzadziej, nie wiem czy nie pojechać na ktg :unsure:

Beadka mój gino też ostatnio nie zmierzył małej bo stwierdził że nie da się już, powiedział tylko że przeciętna- i weź się tu człowieku domyślaj co ta przeciętność znaczy :angry:

MartiO śliczne zdjęcie, szkoda że my się nie zdecydowaliśmy na sesję :(

Paula Gratulaje Synusia!!

Martita Trzymaj się dzielnie oby wszystko było w porządku!

13 lata 3 tygodni temu #367534 przez karolina238
Miałam wczoraj pisać że nie mam na fejsie żadnej grupy, ale dziś już jest :)

13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #367545 przez beadka7
Karolina ja też mam tak, że jak chodzę i siedzę to są te skurcze, a jak leżę to prawie wcale chyba, że wieczorem.

A dziś na obiad ogórkowa :) mmmmm :D

13 lata 3 tygodni temu #367547 przez ewel7
MartiO piękna fotka :)

Martita trzymaj się Kochana, wszystko będzie dobrze i już niedługo zobaczycie się z Maluszkiem :)

Karolina co do skurczów przed porodem to u mnie zaczęły się już kilka dni wcześniej, co prawda nieregularne i niezbyt mocne, ale już zwiastowały bliskie nadejście porodu.

A u nas dziś mija tydzień od narodzin Bartusia :) zleciało szybciutko, teraz właśnie Słonko moje śpiocha, ale niedługo trzeba będzie budzić na papu ;) o chyba się budzi... zmykam :)

13 lata 3 tygodni temu #367666 przez katiuszka
Karolina ja też mam takie skurczyki, szczególnie właśnie jak chodzę bądz coś robię to sa intensywniejsze. A jeśli obijam się cały dzień to są w miare do zniesienia i dopiero na wieczór jak u Beadki się pojawiają. A dzisiaj po spacerku do pracy były coraz częstsze, ale teraz klapnęłam sobie i jakoś się uspokoiło.
MartiO fajniutkie zdjęcie:) Dobrze, że się doczekałaś. A fotograf niezbyt solidny skoro tyle czasu czekałaś na kontakt.
Beadka, Twoja lekarka faktycznie pozostawia wiele do życzenia...
Ewel ja my wam zazdrościmy...

13 lata 3 tygodni temu #367681 przez aga2+1
Dziewczyny u mnie tez sa skurcze, twardy brzuch i w ogóle cuda wianki od tygodnia,a młoda i tak dalej w brzuchu:( Jakie to wszystko jest wkurzające :angry:
Na pocieszenie zrobiłam sobie zasmażaną młoda kapustkę ze śmietaną i kotleciki mielone, a na deser bułeczka francuska z wisienką mniam :laugh: Trzeba sobie jaos te chwile umilać eh

13 lata 3 tygodni temu #367694 przez katiuszka
Ja piernicze Aga, ale mi smaka zrobiłaś. A wiesz co za mną jeszcze chodzi? Te naleśniki w renomie... Takie z owocami, dużo owoców i bita śmietana...

13 lata 3 tygodni temu #367702 przez aga2+1
katiuszka to może jeszcze wyskoczymy co? Byłam w Lidlu na zakupach tachałam siaty i nic więc chyba spokojnie moge jechac na nalesnika hehe

13 lata 3 tygodni temu #367707 przez katiuszka
A gdzie dziewczyna84?

13 lata 3 tygodni temu #367709 przez katiuszka
Aga to może jutro koło południa? Bo dzisiaj jadę z moim na zakupy, a jutro może się zaczarujemy nawzajem i któraś po naleśnikach odrazu na porodówkę trafi?;P

13 lata 3 tygodni temu #367715 przez katiuszka
UFF u dziewczynki ok. Spanikowałam i napisałam do Niej. Jest troszkę zmęczona, obolała i sobie odpoczywa:)

13 lata 3 tygodni temu #367721 przez dziewczyna84
Ja mam dzisiaj płaczliwy nastrój. Chcę żeby wrócił już mój mężuś, żeby przestało mnie wszystko boleć. W sobotę jak wróci wyprzątam wszystko na taki błysk - aby od razu poszło wszystko do przodu. Wizytę u lekarza mam w termin porodu.
I oglądam ostatni sezon "dr House", żeby zabic czas ;)
polecam fajną stronkę: www.kinomaniak.tv/
Wszystkie filmy za darmo, bez ściągnania - ON LINE, czy polskie czy zagraniczne, w super jakości, z lektorem i z napisami. do wyboru do koloru. trzeba się zalogować (za darmo). Jedyny myk jest taki, ze np. jeżeli ten sam film - np. nowość kinową oglada w piątek o godz. 20:00 pare tysięcy osób , to trezba poczekać trochę aż będzie dostępny. pewnie mają jakis limit.
Ale zdażyło mi się tak tylko raz. A filmy się nie zacinają i ogólnie: BOSKA STRONA.

13 lata 3 tygodni temu #367725 przez dziewczyna84
Więc przepraszam, że się nie przywitałam rano. Jak coś się będzie działo, od razu dam znać czy na forum, czy np. katiuszce i Dotce telefonicznie. A nie chcę wam tu płakać, bo wszystkie nierozpakowane pewnie czujemy się podobnie ;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka