BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2012

13 lata 11 miesiąc temu #367201 przez karolina238
Jejciu jaki słodziaczek, tylko do obcałowywania :) :kiss:

Kurcze kiedy w końcu my będziemy mogły patrzeć na swoje maleństwa. Mężuś już zaczął "groźić" naszej córeczce żeby wychodziła :)

Ja jak na razie nie mam żadnych kolek przy chodzeniu tylko tak jak Beadka napisała kłucia tam... :)

Oj ja też bym się wybrała do fryzjera na poprawę humoru, bo już powoli dołka załapuję że malutka jeszcze nie wychodzi- dobija mnie to czekanie :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 11 miesiąc temu #367204 przez katiuszka
O fajnie, że Tobie się udało wstawić:) Słodziak mały okrąglutki:)
Ponoć synkowie podobni najczęściej do mamuś a córusie do tatusiów, w przypadku Kami jak dla mnie to się sprawdziło, skóra zdjęta:)

13 lata 11 miesiąc temu #367207 przez aga2+1
moja fryzjerka nawet nie chciała słyszeć o farbie bez amoniaku, bo uwaza, że na moich włosach nie będzie się trzymać nawet 2 tygodni. No i odpuściłam temat. Tak się cieszyłam, ze 4 pójdę na farbowanie no ale chyba nici z tego będą, bo nie polecę prosto ze szpitala do fryzjera poza tym chyba bym nie wysiedział 2 godzin ze szwami hehe

13 lata 11 miesiąc temu #367208 przez dziewczyna84
ja tylko obcięłam włosy trochę. Od razu mi lepiej :) Miałam już długie i kompletnie się nie układały. Spojłrzałam na swoje zdjęcie z niedzielnej komuni to się załamałam. Mogłam iść przed, w sobotę. to bym wyglądała jak ludzie hihi. trudno ;)

13 lata 11 miesiąc temu #367214 przez dziewczyna84
no ta farba do najtrwalszych nie należy, a jak mówisz że na twoich to już w ogóle- to faktycznie szkoda włosów i czasu. A ja po porodzie to sobie sama ufarbuje. tymi z aplikatorem, też Loreal jeżeli się nie mylę. wygodne są. Bo raczej dziecko nei da mi wyjść na 2-3 godziny do fryzjerki :)

13 lata 11 miesiąc temu #367226 przez beadka7
Melduję, że wciąż 2 w 1 jestem :)

Byliśmy z mężem na większych zakupach, tak na wszelki wypadek, żeby z głodu nie umarł jak mnie 2 dni nie będzie jak pojadę rodzić hihi :) a teraz plecy bolą i mały napiera na dół. No i oczywiście jak to na wieczór mały zaczyna swoje rozgrzebywanie :(

Ja w ciąży 2 razy farbowałam włosy, bo bym nie wytrzymała z tymi odrostami :)

A synek Kami- słodziaczek :)

Dziewczyny tak sobie myślałam dzisiaj...jakby nie było zostało nam parę dni, bo wkońcu nie będziemy miesiącami przenosić ciąży.. z tego co mi wiadomo to max 10 dni po terminie trzeba się stawić na porodówkę, więc pocieszam się, że jeszcze tylko chwilkę :)

13 lata 11 miesiąc temu #367250 przez aga2+1
beadka ja też tak się pocieszam, ze jeszcze tylko kilka dni, ale są takie chwile, ze po prostu się boję, że małej coś się stanie jak tyle będzie siedzieć w brzuchu - zielone wody itp.
Dzisiaj przeprowadziłam poważną rozmowę z Tosią i powiedziałam jej, ze jak nie wyjdzie do piątku to brat się na nią obrazi, bo w sobotę ma urodziny:)

13 lata 11 miesiąc temu #367268 przez beadka7
Rozumiem Cię doskonale Aga. Ja chyba tez muszę z małym porozmawiać. Obym tylko jutro nie urodziła bo brat ma uro :) ale bym się nie zdziwiła jakby mały na złość jutro wyszedł :P

13 lata 11 miesiąc temu #367276 przez MartiO
mały słodziak z Synka Kami :lol: :kiss:

u nas nadal cisza.... jak na razie 4 dni po jesteśmy... jak jeszcze 4 nie to nas nie puszczą ze szpitala... czyli ma czas do dnia mamy... :silly:

ja w sumie też myślałam o wybraniu się do fryzjera... i muszę zdjęcia zrobić żeby przedłużyć prawko... na szczęście badania mam już zrobione... ale jak coś to i tak tylko ścinanie bo nadal mam swój własny naturalny kolorek :silly: i na razie nie narzekam :silly:

13 lata 11 miesiąc temu #367285 przez Joanna
Moje gratulacje dla Kami, synek prześliczny :)

13 lata 11 miesiąc temu #367302 przez dziewczyna84
MartiO - przedłużyć prawko? przecież prawko jest dozywotnie.
?

13 lata 11 miesiąc temu #367316 przez Paula88
Hej dziewczyny :)
Serdeczne gratulacje dla rozpakowanych mam.
Niestety, ale jestem bardzo do tyłu z czytaniem postów, ale weszłam tylko na chwilkę podzielić się moim szczęściem :)

Nikodem urodził się 16 maja
Waga 3.430 dł. 53
narodziny przez cesarskie cięcie- synek był ułożony pośladkowo.

Nothing's gonna change my love for you :*
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32211

13 lata 11 miesiąc temu #367320 przez MartiO
dziewczyna84 no niestety miałam terminowe ze względu na wzrok... ale teraz mam już papiery na stałe... muszę je tylko złożyć...

Paula88 Gratulacje!!!!

13 lata 11 miesiąc temu #367327 przez katiuszka
Gratulecje Paula!!! Pokaż nam swój skarb:)
A prawko może być czasowe np z powodów zdrowotnych.
Włoski w ciąży farbowałam 2 razy raz sama i wyszło ok a drugi raz u fryzjera i nie wyszło nic:P
Mąż mnie goni do oglądania z nim filmu więc idę a Wam brzusie dobrej nocki i szybkiej akcji życzę:* Jak coś to jestem pod telefonem 24/h ;) Jak ktoś chce jeszcze mój numer to piszcie na priv bo ja na posterunku do końca będę z Wami kochane mamusie:)

13 lata 11 miesiąc temu #367333 przez MartiO
karolina238 właśnie się zorientowałam, że umknęłaś nam przy grupie na fejsie... teraz już tam jesteś ;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka