- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2012
Mamusie MAJ 2012
- katiuszka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Kochamy Nasze Słoneczko:*
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Przepraszam Was i jednocześnie dziękuję, że mogę wyrzucić to z siebie. Taki list może nie do końca w butelce zawsze mi pomaga.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dziewczyna84
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- dziewczyna84
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- misia88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lili - 24.04.2012
- Otrzymane podziękowania: 14
Katiuszka Czytając Ciebie czułam się jakbym czytała swoje myśli. Doskonale wiem co czujesz. Ja na wakacje z teściową w życiu bym się nie zgodziła! O nie!
A moja Lilcia ma trądzik niemowlęcy i brzydko jej buźka wygląda. Dzisiaj zmiana opcji kąpania: krochmal zamiast parafiny.
- JAGIELO
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
A co tu taka cisza? Czyzbyscie byly juz w szpitalu?
- dziewczyna84
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- katiuszka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Czytam a pisać nie mam mocy, słaniam się po mieszkaniu jak cień. Patrzeę tępo w telewizor i na niczym nie mogę się skupić.
Czytałam w jednej książce o pielęgnacji noworodków, że przez pierwszy miesiąc powinno myć się dzidzię tylko w czystej wodzie bez użycia detergentów. W szpitalu najlepiej byłoby nie kąpać maleństwa a ewentualną maź płodową tylko wyczesać z włosków. To szansa, że dzieci nie będą miały problemu ze skórą. Moja kuzynka która mieszka od urodzenia w Hamburgu urodziła niedawno bliźnięta i tam w szpitalach juz to praktykują a ona sama kapie dzieci 2 razy w tygodniu. Co Wy o tym sądzicie?
- aga2+1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
czy któraś z Was miała zakładane szwy samorozpuszczalne? Czy wszystko ładnie się zrosło? Kurcze mam wrażenie, że w niektórych miejscach szew za szybko się rozpuścił. Nie wiem czy można będzie to jakoś później poprawić ewentualnie w razie W. Ja pierdziele zawsze coś się musi przyplątać.
Ja dzisiaj mam jakiegoś doła. Niby wszystko ok, ale wczoraj wieczorem przez 2 godziny usypiałam małą, bo po karmieniu kupa, potem siku, potem znowu jeść i zeszło do 23. Jak już przyszłam do pokoju to mój mąż oświadczył że idzie spać a mi się tak jakoś smutno zrobiło.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- aga2+1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Co do codziennej kąpieli to pediatra powidzieł, żeby kapać na razie w balneum, bo ma strasznie wysuszoną skórę, która się łuszczy.
- dziewczyna84
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- katiuszka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- Ingrid29
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- dziecko-największy cud świata
- Otrzymane podziękowania: 11
- katiuszka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- aga2+1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja też śpię 4-5 godzin, bo inaczej się nie da.
katiuszka, dziewczyna no włśnie boję się troszkę takiej rozmowy. Boję się, że usłyszem coś czego nie powinnam słyszeć np., że chciałam to mam na własne życzenie, a tak własnie może być.
- karolina238
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Też mnie dopadł dół po porodzie

Mamusie miałyście popękane sutki? chodziłyście wtedy w biustonoszu do karmienia?czy z cycami na wierzchu? kurcze już nie daję rady, jeszcze mój mąż jedzie w poniedziałek za granicę na dwa tygodnie i zostaję sama

Dotka moja niunia też miała problemy z robieniem kupki i odchodzeniem gazów, pomogło leżenie ma brzuszku i dawanie małej koperku do picia przed każdym jedzonkiem
Kami ciężko z taką mamusią ale może ona nie umie się po prostu przestawić na to że jeszcze jej czasami potrzebujesz, odzwyczaiła się.
Śliczne są Wasze maluchy

Mamusie podziwiam Was że tak szybko doszłyszcie do siebie, ja jakoś ciągle nie mogę strasznie mi ciężko, aż chwilami chciałabym żeby malutka wróciła do brzuszka

Też mnie dopadł dół po porodzie

Mamusie miałyście popękane sutki? chodziłyście wtedy w biustonoszu do karmienia?czy z cycami na wierzchu? kurcze już nie daję rady, jeszcze mój mąż jedzie w poniedziałek za granicę na dwa tygodnie i zostaję sama

Dotka moja niunia też miała problemy z robieniem kupki i odchodzeniem gazów, pomogło leżenie ma brzuszku i dawanie małej koperku do picia przed każdym jedzonkiem
Kami ciężko z taką mamusią ale może ona nie umie się po prostu przestawić na to że jeszcze jej czasami potrzebujesz, odzwyczaiła się.
Śliczne są Wasze maluchy

Mamusie podziwiam Was że tak szybko doszłyszcie do siebie, ja jakoś ciągle nie mogę