BezpiecznaCiaza112023

Listopad w tym roku będzie pogodny 2010

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #239453 przez carolin1
Hej kochane podczytuje ale nie zawsze mam wenę - chyba to zaraźliwe

Paulinko może troszkę Cię pocieszę - u mnie kiedyś maszyna wykazała +3, 75 co mnie zaskoczyło bo nie mam żadnej wady i nawet przy szkłach 0,25 widziałam źle bo żadne nie są mi potrzebne. Także myślę że to pomyłka.

Dziewczyny mam problem, Lilka nie chce prawie nic pić oprócz mleka. Już próbuje wszystkiego, butelki, niekapka, 360 stopni, zwykłego kubka i nic weźmie łyk i wszystko, ostatnio troszkę więcej się napiła z pojemniczka na jajko na miękko. Nawet wczoraj próbowałam z kartonika ze słomką. Daję soczki, wodę, herbatki i klapa, czemu ona nie chce pić. Dodam że ja też mało piję no ale nie podejrzewam że to dziedziczne. :(

Marusiu super fotorelacja. Wasza Trójka piękna ! A koleżankę zweryfikuję życie hihih nawet jak sie do tego nie przyzna

Aha zamówiłam balon z helem z wielką różową 1 na sobotę i girlandy i inne pierdółki

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #239458 przez mariosponge
Carolin, Andrzej ma tak samo. Dlatego nadrabiamy piersią. Czasami coś ruszy i weźmie kilka łyków z butelki lub ze szklanki, ale na prawdę, nie codziennie.
Nadrabiaj piersią i będzie git :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[/url]

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #239460 przez paulina2209
carolin a ty jak karmisz? mm? dawaj jej choć po małym łyczku co chwilę jakoś musi się przekonać. Monika też nic nie chciała kiedyś pić ja to trochę zlekceważyłam i jak dostała jelitówki to po 2 kupach trafiła do szpitala z odwodnieniem bo i wtedy nie chciała pić. teraz już trochę lepiej wypija dziennie po 80 - 100 ml. i nie znosi słodkich soków. lubi herbatę i wodę

a i ostatnio lekarka mówiła że dzieci na cycku z reguły są anty picie

po wszystkich roczkach musimy stworzyć jedną galerię! :laugh: tak sobie pomyślałam że może jedno zdjęcie z powstawianymi naszymi dziećmi wiecie o co chodzi?

13 lata 5 miesiąc temu #239463 przez Emme
ja nie zrezygnowałam ze studiów, wróciłam po 4 tygodniach, czyli opuściłam jeden zjazd. koleżanka urodzi to zweryfikuje plany. nie wie jak się będzie czułą itp. "problem" karmienia do tego czasu właściwie sam się rozwiązał, miałam mało pokarmu (60ml z obu piersi przez cały dzień), po którym Tola też miała trądzik więc z położną doszłyśmy do wniosku, ze tak będzie lepiej, bo dziecko nie może być głodne. byłam na ostatnim roki więc zajęć dużo mnie miałam, na połowę wykładów chodziłam i wymieniałam się (ale tak robiłyśmy też wcześniej). teraz siedzę w domu i wcale mi nie brakuje wyjść na dyskoteki itp, czuję się jak bez ręki jak wychodzę bez Toli, ale dla zdrowego rozsądku czasem (choć teraz bardzo rzadko) wychodzę bez niej. nie czuję się lepsze, że skończyłam studia mając małe dziecko, czuję się tylko z siebie dumna, że podołałam temu bez poślizgów

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #239465 przez mariosponge
Paulina, to trzymajmy się razem!
Carolin, dzięki za miłe słowa. Jak zamówiłaś z netu, to się pochwal linkami :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[/url]

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #239466 przez carolin1
Jak bym karmiła cyckiem to bym się nie martwiła ale ona jest tylko na mm właśnie :(

Zamówiłam w sklepie stacjonarnym. Wyjdą na fotorelacji mam nadzieję :)

13 lata 5 miesiąc temu #239471 przez paulina2209
carolin spróbuj zrobić herbatę w swoim kubku pić tak żeby Lilka widziała i daj jej się napić

13 lata 5 miesiąc temu #239474 przez mariosponge
a może do wody dodawaj bardzo mało mleka, żeby tylko kolor biały był? nie wiem, dziwne to jest.

[/url]

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #239475 przez carolin1
Kurcze spróbuję wszystkiego doradzajcie dziewczynki. Ostatnio zadziałało to parę łyków na dzień wzięła jak udawałam że daję pić misiowi. Dwa razy się napiła a później wszystkie misie mi przyniosła do pojenia ale sama już nie chciała.

Lecę teraz kochane na zakupy muszę jeszcze trochę dokupić na sobotnią imprezę. Wpadnę później.

13 lata 5 miesiąc temu #239478 przez Emme
Marusia ja miałam tylko 1 semestr do zaliczenia więc szkoda byłoby zawalić, ale gdyby mi się nie udawało to nic kosztem dziecka.

13 lata 5 miesiąc temu #239480 przez Emme
Caro ja Ci nie doradzą, bo u nas picie to napój bogów.
Dobra uciekam dziewuszki, do później :D

13 lata 5 miesiąc temu #239485 przez paulina2209

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #239754 przez Asiersa
Dziewczyny chciałam Wam polecić parówki dla dzieci :)
Jedne z Krakusa za 8 zł a drugie z tesco (wyprodukowane przez Morliny dla tesco) za 5 zł :)
Wklejam fotki, żebyście sobie zobaczyły jak wyglądają i poczytały skład :) Niczym się nie różnią poza ceną :)
Jak klikniecie fotkę to się powiększy zdjęcie :)

Mój dzielny chłopczyk :*:*

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #239757 przez Emme
świeczkowa ozdoba tortowa

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #239762 przez Asiersa
śliczna :kiss:
z masy solnej jest zrobiona??

Mój dzielny chłopczyk :*:*

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka