- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- martyna123
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mariola - uwiecznij uśmiech małej, wszystkie chciałybyśmy go zobaczyć. Widzisz jest coraz lepiej. Jeszcze troszkę i będziesz tulić maleńką.
Słuchajcie tak jak mówiłam kupiłam wagę łazienkową...
i co się okazało. Na ostatniej wizycie - 10.01 ważyłam 68,5 kg, dzisiaj 27.01 ważę 67,8 kg!!! Czy to jest możliwe, aby schudnąć w ciągu 17 dni prawie 1 kg???? i to będąc w ciąży???? Kurcze i zaczynam się martwić o maluszka czy rośnie i czy wszystko jest w porządku. Co prawda zjadam mniej słodyczy, które wcześniej pochłaniałam tonami i nocne przekąski to też nie ciastko tylko jogurt, owoc albo płatki. Kurcze a wizyta następna dopiero 7.02.
Zdenerwowałam się i mały podłapał mój stan i kopie jak oszalały z prawej strony....a tam jest moja mniej sprawna nerka...
Moja waga też się tak waha a lekarz mówi że mały jest duży mnie się wydaje że to od tej wody w organizmie zależy ja w jeden dzien spuchałam 4 kg bo zatrzymała mi się woda a jak na początku wymiotywałam to schudłam 4 kg więc chyba nie masz się czym martwić napewno wszystko jest ok.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- asiula2134
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- strangerwold
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Kocham Cię synku BARTUŚ !!;**
Poza tym że możesz czuć się troche słaba i może Cię mdlić chociaż ja się dobrze czułam jedynie tyle że nie mogłam wysiedzieć tyle czasu w szpitalu

- gusiag
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- moja największa miłość
- aliah85
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- strangerwold
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Kocham Cię synku BARTUŚ !!;**
Mi to polozna wsypala na pol szklanki wody i mialam to wypic.
Nom ja też bylam 3h ale nie pozwolili mi jeść dopiero jak wroce do domu
- gusiag
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- moja największa miłość
- gucha86
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Agnieszka

- asiula2134
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- emma
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1
uff.. skonczylam prasowanie i spakowalam wreszcie torbe do szpitala, dzieki czemu poczulam ulge, jakby mala sie pospieszyla, bede przygotowana

- aliah85
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

- marigra
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- szczęśliwa mamuśka;)

mariola - to bardzo dobre informacje, najwazniejsze ze mala jest aktywna, uczy sie ssania, usmiecha sie oby tak dalej, a ten czas szybko zleci i bedziesz miała kruszynke tylko dla siebie
gusiag - oo smakowa glukoza, ale masz dobrze:)ja tez mialam w proszku, ale da sie przezyc to nic takiego strasznego
a co do pasa poporodowego tez raczrej nie bede kupowac. Zgadzam ie w 100% z emma - Kasia Cichopek, to zaden autorytet w tej xsprawie, wiec nie bede sie na nia powolywac, a mysle ze tyle ruchu przy dzieciach spokojnie pozowli mi wrocic do dawnej wagi i figury. A jeśli cos zostanie, to tylko swiadczy o tym ze bede miała swoj skarbek na swiecie. Jak to ktos kiedys powiedział to są "medaliony ciąży".
Wczoraj widze ze tez byłyście poddenerwowane jak ja, miałam taki wisielczy humor, ze az sie poprztykałam z mezem, ale pojechalismy do TESCO o 22.00 nakupiłam mnostwo pysznego jedzenia i przeszło. Dzisiaj sie nim delektuje od rana

asiula - waga naprawde sie nie stresuj, ja tez ostatnio tak miałam, ze w niedziele wazylam 68,5 a we wtroek juz 67,9. Ale to nic strasznego. Rzadko sie zdarza ze wazymy sie w tym samym momencie dnia, w tym samym ubraniu czy bez, po tych samych posiłkach. To jest granica błędu i tak jak pisały dziewczyny - woda w organizmie
- gaabrysia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze

więc bede mniej aktywna dzisiaj, wybaczcie ;D
- Karola1990
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- szczęśliwa trzyosobowa rodzinka :)
W nocy złąpał mnie ból brzucha i naprawde mocno bolało przez pare minut ale podejrzewam że to Oleńka nasza chciała się wyciągnąć i uwierała w coś.
Teraz się kładę bo czuję się tragicznie.
- emma
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1
a co do pasa poporodowego tez raczrej nie bede kupowac. Zgadzam ie w 100% z emma - Kasia Cichopek, to zaden autorytet w tej xsprawie, wiec nie bede sie na nia powolywac, a mysle ze tyle ruchu przy dzieciach spokojnie pozowli mi wrocic do dawnej wagi i figury.
marigra, dzieki za wsparcie

miałam taki wisielczy humor, ze az sie poprztykałam z mezem, ale pojechalismy do TESCO o 22.00 nakupiłam mnostwo pysznego jedzenia i przeszło. Dzisiaj sie nim delektuje od rana
delektujesz sie mezem i jedzeniem od rana? komu dobrze, moj pojechal do pracy, ale za 2 godziny weekend, mam nadzieje, ze zdaze sie jeszcze podelektowac przed obrona!