BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 10 miesiąc temu #899361 przez Karolincia
też tak mi się wydaje jeszcze betke powtórze w środę :) Bo to ma być 14 dni po owulacji a mi owulke wywołali zastrzykiem i to jest dziś 12 dzień..pomyliłam się, myślałam że to 15 dziś dzień, a to 12 dzień :) może jeszcze jest szansa :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #899366 przez mesy
Jakas tam ciaza uznawana jest jesli beta jest powyzej 5 ...napisalam jakas tam bo tako wynik jest niemiarnodajny..... nie ma opcji , ze masz dzis 12 dzien fazy lutealnej .... i masz tak niska bete .....choc cuda sie zdarzaja....
uwazam , ze po prostu z twojego organizmu pregnyl sie wolniej uwalnia....kazda inaczej na to reaguje...u mnie np 7 dni po podaniu sladu juz nie bylo.... powtorz bete jak nie dostaniesz @ a poki co nie obiecuj sobie duzo , bo roznie bywa.... wiesz jak by beta byla ok 10 .... ja np mialam bete w 9 dniu po owulacji 18,8 ...i ona rosla a w 11 dzien po owulacji bylo cos ok 50 ..... wiec sama widzisz jak jest.

Anabell no opanuje mlodego i jego godziny spania i sie wstrzele w sen gdzie ma twardy i choxiaz tak z 1,5 godz :P no za wiele to od niego nie wymagam haha a tak serio jak nie d rady w dzien to pod wieczor albo popoludniu jak emek bedzie w domu ;) mnie emek sam na fitnes wysyla jak urodze i polog przejde ale ja tam wole w domu niz gdzies na fitnesy lazic :P

Ada ty sie masz z tym jedzeniem , trawieniem i odrzucaniem :/ kurde moze twoj organizm tak reaguje na odstawienie anty....

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #899367 przez gwiazdka2014
Ja mam tą karteczkę z betą - jest napisane ciąża do min. 5

Anabelle już lepiej leże, głupia wniosłam zakupy i brzuch mnie tez bolał.... debil

Karola przykro mi ale nie nastawiaj się, obym się myliła

10 lata 10 miesiąc temu #899371 przez mesy
Gwiazdka no debil jestes :P i jeszcze na oststnie pietro :/ ja to z emkiem na zakupy jezdze....a jak musze juz sama to pakuje po 3-4 rzeczy w jedna reklamowke i srru do auta i czekam az emek wniesie do domu :P ale przy upalach ciezko to praktykowac

10 lata 10 miesiąc temu #899393 przez aggi
Dobry wieczór ;)
Ale upał! Ledwie żyję.
Melduję tylko że jakoś funkcjonuję
a ponadrabiać przyjdę jutro. A z tego
co widzę to mam spoooro czytania ;)

Mam nadzieję że u wszystkich jest OK
trzymajcie się w te okropne gorące wieczory :blink:
DO jutra
:kiss: :kiss: :kiss:

10 lata 10 miesiąc temu #899399 przez Karolincia
Messy - Okresik powinnam mieć wczoraj :D :) Gdzieś na forum wyczytałam że dziewczyna miała wynik bety koło 3 i powtórzyła wynik po kilku dniach i jej wzrósł do ponad 5 ;)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #899401 przez Anabelle
mesy jak tatuś przejmie wieczorne obowiązki kąpielowo usypianiowe to na pewno dasz radę cwiczyć jeśli tylko chcesz.
u mnie sytuacja przekichana bo męza zazwyczaj nie ma w tygodniu, albo wraca czasem o 22, czasem o 2 w nocy

gwizadka odpoczywaj baboooo!!!! :D

karolincia weszłam na swoje wyniki z ciąży w marcu
jedno laboratorium "wczesna ciąża >13"
drugie laboratorium "1-2 tydzień ciąży >16" "kobiety poza okresem ciąży <3"
testy ciążowe wychodziły ci pozytywne więc zapewne musiałaś mieć betę powyzej 25 mLU wskazywałoby więc na spadek - testy ciążowe raczej 3 mLU nie wykrywają. Cholera - chciałabym się mylić i żeby okazało się, że jednak kluje się tam ciąża, ale racjonalne rozumowanie temu przeczy :(
Póki nie ma jednak @ to jest nadzieja.

10 lata 10 miesiąc temu #899409 przez ferritka
Mesy no nie narzekam hehe wiem Co mnie czeka bo Ty to masz pierwsza B)

No grzebie mi nie wiem czego szuka za chwile mi z pipki pomacha hehe
S wczoraj popukac nie chcial az mi stracha napedzil a dzisiaj szaleje jakby tam pompki robil albo flaki mi przestawial :whistle:

Karolincia Dokladnie test wykrywa ciaze kiedy hormon jest na progu 10 a beta od 5 traktuje jako ciaza...
No ale nadzieja umiera ostatnia wiec niechaj ci rosnie B)

Agni zazdroszcze ci tego czasu z Petunia w domu juz :woohoo: duzo fot chcemy B)

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #899412 przez mesy
Karolincia ale nie moze po ilus tam dniach beta z 3 wzrosnac do cos 5 ... jest taka zasada przy becie , ze przyrost po 48 godzinach musi byc minimum 60 % a najlepiej jak jest o 100 % ....

wstrzymaj emocje choc wiem ze ciezko bo serio taka beta to moga byc pozostalosci po pregnylu..... ja kiedys tez mialam bete cos ok 2 a wtedy nie bralan pregnylu tylko czekalam na @ ....
po pregnylu liczy sie 12-14 - wzielabym bardziej pod uwage te 14 dni do @ ....a nie tak jak powinnas dostac z twoich obliczen....
mi czasem po pregnylu faza lutealna trwala 16 dni...gdzie zawsze normalnie @ dostawalam w 14 dzien fazy lutealnej...

Anabell a to masz kiszke ze tak pozno wraca :/ moj to w tyg po 14-00 a jak robi nadgodziny to po 17-00 ....wiec nie ma zle ;)

ferri no Patryk tez mi tam grzebal hehehe a teraz ma faze ze jak jestesmy w biedronce to mnie skopuje jak nie wiem i brzuch mam twardy jak kamien a jak wyjde z biedry to jest spokoj i brzuch miekki.....ja nie wiem co on od tej biedronki chce hehehee

10 lata 10 miesiąc temu #899415 przez Karolincia
21 czerwca ide do mojej ginekolożki . Pobolewa mnie brzuszek jak na okres ale mi to przechodzi w połowie dnia Sama nie wiem co myśleć ;( Może nie jest mi dane być mama :(

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #899418 przez Ada2424
Karolincia powtorz bete po 48godz i bedziesz widziec jesli wzrosla to ok a jak spadla to pozostaje tylko czekac na @ najgoprzej to jest się tak właśnie nastawiać, lepiej podejść optymistycznie tak jak któras z Dziewczyn ci niedawno pisała bo inaczej to tylko bolesne rozczarowanie a chyba tego nie chcemy cnie? Takze glowa do gory idz na bete raz jeszcze za 2 dni i sie wyjasni :)

[/url] [/url]

10 lata 10 miesiąc temu #899421 przez mesy
Karoloncia nie kazdemu zaskakuje w pierwszym czy trzecim cyklu....czasem trzeba troche poczekac , a takie nakrecanie sie daje efekt odwrotny....

10 lata 10 miesiąc temu #899422 przez Karolincia
Ada Kochana wiem wiem ja nie nastawiałam się ale mimo wszystko sama wiesz jak to jest :) Pójdę pójdę. Nie chce zawieść mojego Narzeczonego który pragnie być tatusiem i żebysmy mieli dziidzie... :(

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #899423 przez julka
Karolina, nie jestes pierwsza, ktorej okres sie spoznia, bo bardzo chcialaby byc w ciazy.... trzymaj sie dzielnie, bo raczej trzeba czekac na okres :( przykro mi :( w nastepnym cyklu wez zastrzyk tak, jak Ci ginka każe, bo czytalam na innym watku, ze Ty go wzielas za pozno...
Ja w dniu spodziewanej @ mialam beta-HCG 86. a jednocyfrowy wynik to wiesz... kiepsko...

A ja musze pochwalic M., skrecil wczoraj komode, a lozeczko mielismy kiedystam indziej, moze po malowaniu skladac, a on sie wzial dzisiaj za to i juz mamy komplecik :) tadam!

Załącznik nie został znaleziony

10 lata 10 miesiąc temu #899431 przez ferritka
Mesy a kupujesz mu monsterki?? Patryk wie ze w biedrze sa monsterki :woohoo:

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka