BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 10 miesiąc temu #899537 przez gwiazdka2014
Ula tak mnie stresować... jeszcze na jeża??

Mesy ? Płatki? Ja to jem na śniadanko :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #899539 przez Karolincia
Betka - ja czuje że jak nie teraz to w sierpniu maksymalnie we wrześniu zafasolkuje :) Kobieca intuicja :) Wole być młodą mamą, inaczej ciążę się znosi, inaczej ciało wraca po ciąży do formy nie jest takie obwisłe m.in. brzuch uda boczki :)

10 lata 10 miesiąc temu #899540 przez julka
Betka, ja wiem, my mamy cala kuchnie i sypialnie z Ikea i wszystko sie trzyma juz co najmniej 4 lata - a to jeszcze po poprzednich wlascicielach stoi! ;) ale co mnie drazni to to, ze w co drugim polskim domu sa te same meble ;)

Mesy, no wiem, sama obgryzałam podobno szczebelki łózeczka :D chociaz ja to chce miec jeszcze co najmniej jedno dziecko, wiec mam nadzieje ze Wojtek nie zdemoluje pokoju :D

Moj M. tak samo nieznosi jezdzic do ikei, a potem jeszcze skrecac.... A ja nienawidze jak są tam dzikie tlumy w weekend - najlepiej mi jest w zwykly dzien o 21 ;) caly sklep dla mnie! ;)

Gwiazdka, zaraz lece na FB :) a w Voxie jak sie zakochasz to bedzie Ci żal... A cenowo wyrko Vox Evolve moje ukochane wychodzi tak jak Twoje upatrzone z La Millou :(

Ulka, no, uff :) fajnie :) ta maloplytkowosc tez na poczatku ciazy robilam, ale jakos wyników nie odebralam... babka mi powiedziala ze jak cos bedzie nie tak to zadzwonią... no i teraz dumam czy nie odebrac, ale nie chce mi sie jechac do centrum.... jeszcze w taki upał.

U nas w mieszkaniu jak sie nie wylazi z domu i żaluzje pozaslania to jest nawet znosnie, a M. wczoraj to sie kołdrą nakrywał twierdząc ze mu zimno! :woohoo:

10 lata 10 miesiąc temu #899549 przez mesy
Gwiazdka nie lubię mleka :P

Julka na z dziećmi różnie bywa hehehe np. naklejki na meblach itp :P bossssshe nie cierpię naklejek :P

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #899553 przez gwiazdka2014
mesy co???????????? ja kocham mleko... uwielbiam.... u mnie bardzo dużo go idzie, 700 ml dziennie :P
Na meblach tez nie lubie naklejek ale na ścianie, czemu nie :P

Mam pytanko do mama, jak sie teraz zabezpieczacie ??

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #899555 przez ulka1983
Asiaa Gwiazdka zdjęcie mam ale mało wyraźne bo chodziło tylko o serduszko ;) nie wiem może na prenatalnych mi dadzą to się pochwalę :)

Agni dobrze że teściów nie masz na głowie bo masakra by była :S pierwsze dni ciężkie ale najgorsze za wami :) to kiedy drugie :whistle:

Mesy drzemka przy prasowaniu czyli padłaś :P wiesz ja myślałam że faceci się
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Gwiazdka posiedziałam u siostry to mi się odechciało myślałam że mi się dupsko zagotuje :side: ale ta Julki była fajna :whistle:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Julka śliczne będzie miał Wojtek mebelki szkoda że ja już mam bo fajnie tak kupować :whistle: ale dobrze że jestem z Wami i mogę sobie na nowości popatrzeć :laugh: :P u mnie to ja składam meble bo mąż nie ma o tym pojęcia i z elektroniką jest tak samo ;) ej mojemu też było wczoraj zimno :S te badania na nfz robiłaś bo u nas to niby nowość :laugh:

Feer gdzie Kuba na spacerze ??? bo na zdjęciu go nie ma ;)

Karolincia trzymamy kciuki do 2 bety :) ja byłam młodsza jak zostałam mamą i tak chcieliśmy ;) widać instynkt macierzyński do jednych przychodzi wcześniej a do drugich później :)

a mój mąż uwielbia do ikei ;) szczególnie do bufetu żeby sobie pojeść :laugh:

Buziaki dla wszystkich co myśleli o mnie :kiss: ale w piątek może być tak samo że info dopiero w sobotę po wizycie :whistle:

10 lata 10 miesiąc temu #899558 przez Karolincia
Mesy , Gwiazdka - ja również kocham mleko i ogółem nabiał !! :)

10 lata 10 miesiąc temu #899560 przez Karolincia
Uleńko - Dobrze, że wszystko w porządku u Was :) Bardzo się cieszę :* Oby tak dalej !! :) A no właśnie my juz chciemy dzidziulka, bo czujemy, że ten czas należy do Nas i chcemy zalożyć rodzinę :) Cofnęły mi się objawy okresowe :D Spóźnia się 2 dzień :)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #899561 przez julka
tez nienawidze mleka i naklejek :D piąteczka Mesy! :woohoo:

ej, mi sie o dziwo nic nie przykleja, a wrecz taki fajny chlodek jest w uda jak sie siedzi, bo na materialowym w taki upal to gorzej. A ja mam jeszcze krzesla przy stole do kompletu :D

a badania nie na NFZ ale tez darmo, bo to jakies badania prowadzone przez Instytut Hematologii finansowane przez kogos z zagramanicy czy jakos tak ;)

Ulcia, u Was jest odwrocenie rol! Ty skrecasz meble, a maz lubi Ikeę - u nas odwrotnie ;)
no faktycznie Ty chyba z 20 lat mialas jak zaciazylas, ciekawa historia, i z tego co pamietam, tez bralas slub z brzucholem, jak ja :) ech, to ja stara dupa jestem.... znaczy tego, no... stara pierwiastka :D :D :D

Karolina, mozesz edytowac posta jak chcesz cos malego dopisac! klikasz w prawym dolnym rogu! :)

ej, kurier ma byc i czekam czekam, ale o 13 wychodze....
Dlaczego to juz jest ze jak czlowiek pracuje to kurier przychodzi przed poludniem, a jak siedzi w domu to kurierowi wygodniej popoludniu? no nie dogodzi babie :D
Podziękowania: mesy

10 lata 10 miesiąc temu #899564 przez Karolincia
My bierzemy ślub w sierpniu 2015 :)

10 lata 10 miesiąc temu #899570 przez Karolincia
Kobitki Kochane zakupiłam książkę autorek : Heidi Murkoff, Sharon Mazel pt. "W oczekiwaniu na ciążę " :) Zaczynam czytać, wcześniej jak miałam możliwość korzystania z wiedzy mojej Pani magister w szkole na wykładach o rozwoju dzieci od poczęcia do skończenia 18 roku życia to byłam najaktywniejszą studentką :D Akurat w ciąży będe pracę magisterską pisac :D

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #899572 przez julka
aaaa, Karolina, napisalam Ci wyzej o edycji!
Ordnung muss sein! :evil:

10 lata 10 miesiąc temu #899575 przez betka81
Karola z tym obwisłym brzuchem to mi pojechałaś :S
chociaż nie zauważyłam u siebie aby było tak źle...ale jak czujesz, że do sierpnia zajdziesz to może razem na wątku wylądujemy jak teraz Wam się nie uda....

Julka no to fakt do kogo nie pójdziesz to ma te same meble albo kubki albo coś innego z Ikea...ale ja się tym nie przejmuję, tylko tak głupio że mój styl nie różni się od innych :silly:

Ja też uwielbiam mleko i jak Ukla pisała, że niby na chłopca prawie zero nabiału to się prawie poryczałam. Ale skoro Gwiazda wciągasz mleko litrami i masz chłopaka to mnie pocieszasz :lol:

Ada jak tam?

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #899576 przez ulka1983
Julka mówiłam że ta Twoja kanapa już na oko fajniejsza :laugh: z badaniami tak jak mówisz :) tak 20 lat miałam i ślub z brzuszkiem ;) myśleliśmy ze trochę się przeciągnie a wyszło za pierwszym razem :laugh: stary to jest pies podobno :P mi się wydaje że nie ważne kiedy tylko najważniejsze żeby być mamą :) jakoś nie rozumiem tych kobiet które nie chcą mieć dzieci :unsure:

Karolincia jak dobrze pójdzie to może przyśpieszycie ślub albo dzidzia już będzie na świecie i na ślubie czego Ci życzę :kiss: teraz dużo osób tak robi bo księża nie chcą chrzcić nieślubnych dzieci

Betka a czy to prawda :laugh:

10 lata 10 miesiąc temu #899582 przez Karolincia
Betka - Ojj przepraszam Kochana , ja pisałam tak ogółem :( Nikogo nie chce urazić tym co piszę ;*
Właśnie, może w jednym czasie zaciążymy i wylądujemy na tym samym wątku superowo by było !! ;) :)

Ulcia - Kochana nie dziękuję aby nie zapeszyć :* Pewnie jak zajdę to przyśpieszamy, mamy ustalone że jak się okaże że jestem w ciązy to bierzemy cywilny , a kościelny łączymy z chrzcinami :) :D

Julka - przepraszam ,poprawię się :*

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka