BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 8 miesiąc temu #921173 przez ferritka
Kurcze Mesy tak czy siak jakos te ponad 4 kg jakos Strasznie brzmi...X znaczy no potem fajnie bo nie taki malusiek drobniusi B)
Kurefka moze sie ebli w obliczeniach :silly:

Aa w smyku kombinezon n's promolszyn z 149 zl na 70 rozne byly ale glownie z zielonym..a I duzo dla cinek wiec warto sprawdzic B)
I rozmiar wzielam go 68 a ta kurtka to 64 chyba jest choc nie wiem Czy praktyczna :blush: ale sliczna B)

Kuba Maly Kregielek <3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 8 miesiąc temu #921174 przez mesy
Julka czy cc czy sn mi to obojetne ....jak bedzie trzeba cc to trudno jak sn to bede musiala sie tego podjac i koniec.
Kuzwa jak on jeszcze przytyje to masakra :( ja w biodrach niby szeroka....
Choc mam kolezanke ze w biodrach waska w ciul a i tak rodzila sn.....

Ferrr taa mogl sie gin ebnac w pomiarach ale na wiecej kg a nie na mniej bo mial.problem glowke zmierzyc ale bardzo sie staral....

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #921182 przez zoi
martyna, ja się niniejszym witam w końcu :blush: , żebym na niewchowaną nie wyszła.

ferr, ja to bym dalej szalała na zakupach, ale po tym co już mam i co dostałam, wiem, że połowy nawet nie założy. To raz, po drugie już się w dwie komody ze wszystkim nie mieszczę, a po trzecie skończyły się dobre czasy-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Tym bardziej miło papatrzyć za zakupy innych :)
Podziękowania: martyna_z

10 lata 8 miesiąc temu #921184 przez Asia K
Mesy super podejscie - ja do synka choc wiedzialam ze ma ponad 4 kg tez podeszlam ze próbuje sn - nbie dalam rady i ostatecznie było cc, ale podchodzilam na luzie "nie ja pierwsza i nie ostatnia rodzę"

Ferri - superowe zakupy :D

Julka - mi mierzyli tym cyrklem przy Asi bo przy synku nie. Ale co z tego ze wymierzyli jak i tak z tego nic niewynikło :blink:

10 lata 8 miesiąc temu #921185 przez ferritka
B) Zoi a jak mnie ciesza te zakupy :woohoo: ciagle sobie je skladam I przekladam B) jak Kregiel wyskakuje z kasy I nieyopera to grzechem byloby nie zaszalec B) Aa no a wczoraj otworzylismy puszki kuby co od poczatku sezon wrzucalismy do nich po pieniazku...nazbieralismy ladna sumke przyoszczedzilam na wozku wiec szal cial :woohoo:

Tynka nooo pewnie na staraczkach wieki temu sernik dawalas cnie ale no kabanosa to bys rzucila tak za starej dobrej znajomosci :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 8 miesiąc temu #921187 przez zoi
ferr, mam to samo z tym przekładaniem ubranek :P :P To pewnie jakiś syndrom.
Podziękowania: ferritka

10 lata 8 miesiąc temu #921189 przez martyna_z
Faktycznie pisałam już kiedyś u Was, a głównie na staraczkach. Muffinki czekoladowe z malinami w piekarniku już, więc chwila cierpliwości i będą :-)

Julka nie ma za co :-)

10 lata 8 miesiąc temu #921192 przez majka1987gnoWlkp
Laski mnie sprawdzala polozna w ciazy i inna na porodowce.... Sprawdzaly od biodra do biodra i od kregoslupa do kosci lonowej... Ale tez nie da sie ukryc.. Jak ordynator mierzyl Tosie na porosowce na usg to wypnal sie tylko o 10 gram. Wyszlo mu 4120 a miala 4130...

I tak jak piszecie trzeba wziac wsio na klate co bedzie to bedzie.... ;-)

[/url [/url]

10 lata 8 miesiąc temu #921193 przez martyna_z
Przepraszam za post pod postem ale właśnie wyjęłam z piekarnika :-)

Załącznik nie został znaleziony

Podziękowania: ferritka, moofka, zoi, majka1987gnoWlkp

10 lata 8 miesiąc temu #921202 przez majka1987gnoWlkp
Martyna dobra :-D. Jak dla mnie to sie wkupilas ;-) .swoja droga dziewczyno ale mam smaka teraz

[/url [/url]

10 lata 8 miesiąc temu #921205 przez mesy
Ferr czekaj jak bedziesz musiala to orasowac to ci dooopa wyjdzie to przekladanie heheh
Podziękowania: gwiazdka2014

10 lata 8 miesiąc temu #921223 przez monique1983
Jeszcze raz Wam dziękuję dziewczyny :kiss:

Ferri - ale świetny zakup zrobiłaś, to nietopera nie taka zła, co? ;)

Mesy - Patryk duży chłopak, a w ogóle od jakiej wagi robi się cc? ooo widzę, że Julka już odpisała ;)

martyna_z - no to teraz jesteś oficjalnie przyjęta ;) witam Cię tutaj, chociaż i tak kojarzę Cię ze staraczek :)

10 lata 8 miesiąc temu #921230 przez ferritka
Moniq ciii nie chwal glosno mojej nietopery bo sie spsuje :woohoo:

Tynka jak dla mnie wkupiona az az B)

Mesy noo ale w sumie to switrow wrlnianych pradowac nie trza :P

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 8 miesiąc temu #921252 przez ulka1983
dobra ogarnęłam się trochę ;) wyprawka zamówiona do końca tygodnia mam nadzieję że już dostarczę ją do przedszkola a przy okazji zamówiłam dziewczynom swoim pomoce naukowe Kornelii model ciała człowieka i szkielet a dla Natalki grę a nauką angielskiego oraz tablicę i grę z literkami może jakoś je razem przyswoimy bo to leniuszek totalny i tylko głupotki w głowie :S nie wiem czy będą to dobre zakupy ale się przekonamy B)

pogadałam z mężem i stwierdził że robimy badania prenatalne prywatnie to ja od razu w neta i jutro o 20 mam badanie :blink: za kasę mozna wszystko B) Natalka znów dzisiaj mnie zapytała co będzie braciszek czy siostrzyczka ? to ja jej mówię że jeszcze nie wiem a ona mi odpaliła że nie ważne czy brat czy siostra ważne zeby było zdrowe :woohoo: dzieci są mądrzejsze niż niejedni dorośli :laugh:

poczytam was troche ale chyba dzisiaj nie nadrobię wszystkiego bo tyle naskrobałyście że szok :blink:

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #921253 przez gwiazdka2014
jestem, ale miałam dziś zaganiany dzień....

Ula jak się czujesz??

Julia, Moofka ale ze mnie piczka - słownik zmienił hihihihih kurcze normalnie śmiechu warte inscenizacja... pisałam z telefonu to dlatego ...

Ferr cudnie co.... mówiłam... ja tam jestem zakupoholiczką łaszków dla Antka - znowu mam coś na oku :P
Jak przyszło do prasowania płakać mi sie chciało :P

Są jeszcze muffinkiii - siemka Martyna :D

A ja dziś miałam sesje :P wrzucam wam parę fotek
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka