BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #921257 przez ann-sunshine
Martyna dobre podejście ze staraniami i trzymam kciuki aby planu na nowy rok nie trzeba było wdrażać.

Mesy widzę że ze stoickim spokojem przyjęłaś info z wizyty. Mnie też mierzyła na porodówce. Mój gin z wagą się mylił, ale lekarka na patologii oszacowała perfekcyjnie bo pomyliła się tylko o 10 gram :-)

Ferr korzystaj jak dają :-) e no fajne promocje w smyku. A będą jeszcze takie po 10tym po wypłacie?

Zmykam spać.

Edit: Gwiazda eee no nie pogadasz prawdziwa gwiazda z ciebie :-)
Podziękowania: gwiazdka2014, martyna_z

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 8 miesiąc temu #921267 przez ferritka
Julka :kiss: lap buziaka :kiss: zlota dziewczyna z Ciebie, czyli tak jak pisala nam tu Anodka jajca w gore I sie wchlonie B) ale bede miec je pod stala kontrola B) Dziekuje ze Ci sie chcialo Zapytac :kiss:

Gwiazda lalalila B) sexi Mama :woohoo: , Antek ma chawire jak malowana B)

Nie wiem do kiedy jest ta promo na kombinezony...bo one sobie wisialy samopas na osobnym wieszaczku...podejrzewam ze to zeszloroczna kolekcja jest B)

Ulka, oj dzieci to madrale male sa B) a modelu czlowieka juz Nelce zazdroszcze bo zawsze chcialam miec taki bez kitu :blush:

A I siebie wrzucam bo wreszcie mam brzucha B)

Kuba Maly Kregielek <3

Załączniki:
Podziękowania: ulka1983

10 lata 8 miesiąc temu #921292 przez gwiazdka2014
Ann, Ferr dzięki za komplementy miło mi ;-)

Ferr słodki brzus :-)

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #921309 przez Chudzinka
Zoi, wybacz, pokićkało mi się ;) :kiss:
Ann, Asiaa wszystko super wyjaśniła :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Gwiazdka - inscenizacja ;) 9-10, zależy jak owu wypadnie. 8-go mam ostatnie usg. Foty inspirujące :)
Asia K - to fajnie, że się syn z zadań domowych cieszy, pewnie serce z dumy rośnie, nie?
Ula - dobrze, że robisz te badania, będziesz spokojniejsza, trzymam w takim razie jutro o 20-stej kciuki i nie będę mogła pracować :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Podziękowania: monique1983

10 lata 8 miesiąc temu #921313 przez Agnilla
Dochodzi 4 rano diczytam was w kolejnym ściąganiu a i tak zapomnę co komu chciałam
Moni :kiss:
Podziękowania: monique1983

10 lata 8 miesiąc temu #921315 przez majka1987gnoWlkp
Agni podziwiam Cię kochana :)
ja przed wizytą.... wyszykowana i czekam na odpowiedni czas :) mam troszkę obaw bo młoda ma chyba mało miejsca i mało się rusza a jak już to się małpa obróciła bo mi plecy i nerki okopuje :/
będę monotematyczna ale napisze Wam że do wypłąty jeszcze mam 2 dni :D czyli teraz już z górki no i mąż mnie pocieszył wzoraj że mam się nie martwić że on da sobie ze wszystkim rade i wsio przyszykuje na wyjście młodej uwaga cytuje:
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
:woohoo: :whistle:

[/url [/url]

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #921317 przez ann-sunshine
Dzień dobry.

Asia K pozazdroscilam ci i dzis to ja ganialam od pokoju do pokoju.

Majka trzymam kciuki za wizyte

Agni choc troche przytomna bylas o tej 4?

My dzis na 10 na wazenie

10 lata 8 miesiąc temu #921318 przez ann-sunshine
Sorki za post pod postem ale mój pierwszy i nie mogę edytowac.

Asiaa i Chudzinka ok teraz już rozumiem.

10 lata 8 miesiąc temu #921319 przez Agnilla
Przytomna aż kurde zasnąć nie mogłam bo myslalam co komu napisze, a teraz się modle by Pola zamknęła oczy choc na sek
Moof ja się pisze na te Kobiety z Kongo... cycki mam takie akuratne dyndajace, tylko opalenizny brak ;) idę spać, Pola niech se robi co chce, ona w nocy spala cwaniara, później się odezwę

10 lata 8 miesiąc temu #921330 przez mesy
Fetr skad masz brzucha ? :P toż to szok :woohoo:

Ann taaaa ze stoickim spokojnem hehehe :blink:

10 lata 8 miesiąc temu #921352 przez Asia K
Bry :D

Majka - mąż na medal :)

Gwiazdka - piekna sesja :)

Ferii - śliczny brzusio :D

Agni ty idz spac a nie o 4 tutaj siedzisz :p

Ann - a no szkoda ze mialas nocke jak ja - oby nadchodzaca byla juz lepsza :*

Martna - ja tez kcem mufinki :cheer:

10 lata 8 miesiąc temu #921358 przez majka1987gnoWlkp
po wizycie:
małą z wagą urodzeniową Tosi już 4130!!!!!
rozwarcie na 3 cm
L4 wypisane do terminu czyli do 16 09 w razie gdyby jednak nic się nie działo w co Pan doktor wątpi to mam zadzwonić koło terminu
ja nabieram wody :/ bo przywaliłam 2 kg w 2 tyg :/ i położna widzi już obrzęki :/

no to tyle :)
lofciam Was :* i lece się płożyć bo nie dospana jestem :)

[/url [/url]

10 lata 8 miesiąc temu #921380 przez monique1983
Ula - fajnie, że udało się tak szybko załatwić to usg, ciekawe co tym razem powie lekarz :)

Gwiazdka - fajne fotki, Pix jak zwykle najlepszy ;)

Ferri - no w końcu coś widać :)

Majka - to Misia duża dziewczyna będzie:) ale z Tosią dałaś radę to z Misią też dasz :)

10 lata 8 miesiąc temu #921412 przez aggi
dzień dobry

widzę że znowu jakaś zadyma mnie ominęła ? :evil: :evil: :evil:

Tyle stron do nadrabiania :blink:

pogoda dzisiaj znów paskudna :dry:

mały maruda marudzi mi. Poczytam i idę go wybawić może padnie :)

Kto mnie pobije w poemacie??????????? Powiedzcie że czytacie bo mi się przykro zrobi ze się napociłam przy tym :blush: :blush: :blush:

ulka pierdaczysz głupoty wiadomo że to nie było do Ciebie skierowane :) kochana jesteś napewno dziecię będzie zdrowe, a ja zaciskam jednak za siusiaka nadal :* a ludźmi się nie przejmuj !

Ann podeślij trochę słoneczka :kiss:

monique moje kondolencje :( trzymaj się dzielnie :*

mesy łohohoo weź się nie nerwuj kobito bo hercklekotów dostaniesz :* dobrze że masz antybiotyk na tego cyca, trzymaj się dzielnie :kiss: miednicę mierzą przed porodem bynajmniej mi mierzyli :)

zoi najwazniejsze że wszystko dobrze a mała znajdzie odpowiedni moment na urodzenie się :D

Asiaa a ja tam Twoje poematy rozumiem bo sama takowe piszę :P

Ada fajnie że przyszłaś :) i bardzo dobrze po co się denerwować lepiej niektóre posty omijać, obejdzie się wtedy bez sprzeczek i wszyscy szczęśliwi :) Więc wpadaj tu częściej, nie ma co roztrząsać tego co było :) a Ty jak się czujesz?

gwiazdka Antek niedługo będzie po tej stronie brzucha :) kurcze niefajnie z tą wanienką :blink: to nie mogła spakować osobno stelaża osobno wanienki i wysłać? przecież normalnie wysyłają wanienki pocztą ludzie ja też jak zamawiałam to normalny listonosz mi przywiózł a nie kurier :blink: :blink: :blink: fajne zdjęcia powiem Ci że chata Antka całkiem duża się wydaje już :D oooooooo a Pix jaki uroczy :woohoo:

Chudzinka :kiss: :kiss: :kiss:

martyna zawsze możesz pytać nawet o pogodę :D to uniwersalny wątek jak pewnie zauważyłaś. Oczywiście temat nr 1 to testy i jeśli ktoś spyta to dostanie milion odpowiedzi :) Więc jak co to śmiało pisz a nie 'ukrywaj się' :D o widzisz nawet Ty możesz w czymś pomóc, fajnie :) A konkretniej? :) a co do Twoich starań to do końca roku tyle czasu że pewnie nam tu testa pokażesz prędzej :)

Asia K poród w 30 min to poród marzenie :D ale powiedz mi parte 30 min czy całość? :P

moofka ja czekałam z utęsknieniem na seriale i programy ale mój młody się nie nadaje na 'kurę domową' co przed tv siedzi i seriale ogląda :P No on mi się nerwuje od razu więc póki co mam pooglądane :D

ferr cudowne zakupy aaaa napatrzeć się nie mogę :woohoo: skąd masz ten zielony kombinezon? :woohoo: chcę taki chcę chcę chcę :D ej fajny brzuś :*

julka mój mąż miał 4900 i poród sn... więc da sie widocznie :P nie zapomnę tej traumy jak mnie straszyli że moje dziecko napewno też takie duże będzie :blink: tak wszystko do zmywarki dałam na wyparzanie :P a teraz jak go używam to tylko wyciągam z tej rurki rozkładam na części i wrzątkiem przelewam do czystości

Agni ja też zazwyczaj w porach nocnych tu siadam :D

majka męża masz przeagenta :D hahaha. łuhuuu Misia się wielka babka szykuje :whistle:
Podziękowania: julka, gwiazdka2014, monique1983

10 lata 8 miesiąc temu #921462 przez Asiaa
Moofka :laugh: czasami trzeba odwrócić uwagę od niektórych rzeczy, nie? ;)

Mesy biedulko, niech ten Patryk decyduje się jak najszybciej na wyjście...

Ferri fajowe łupy B) brzuszek też fajny :)

Martyna bo kiedyś było tak, że każda nowa osoba wkupny serniczek dla Agnilli serwowała :D a że teraz Agni jest mniej na forum to już tego aż tak nie pilnuje ;)

Ula prawda, dzieci potrafią podsumować :) ale fakt, faktem że chłoną wszystko z otoczenia i jak rodzic mądry to i dziecku się udziela :) Czekam na wieści po wizycie :)

Gwiazdka fajne fotki :) zgrabniutka jesteś :)

Chudzinka ojj mam nadzieję, że jeśli kiedyś będzie synek to będzie się cieszył ze szkoły :) ;)

Majka dobre :laugh: już niedługo i Misia będzie z Wami :) czyli za 2 dni możesz rodzić, bo po wypłacie będziesz :D

Aggi przecież to oczywiste że czytamy ;p

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka