BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

12 lata 2 tygodni temu #639207 przez moofka
iss no pociśnij pociśnij bo my też chcemy żebyś już zaczęła działać :)

Ferri to coś do nas nie zagląda :(

jak żadna nie będzie testować to ja będę sikać na testy wszelkiej maści i będę Wam tu wklejać fotki dla rozrywki :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 tygodni temu #639312 przez Kaś_O
Aga trzymaj tak dalej :D super że się poprawił nastrój. Lepiej działać a nie żyć w niewiedzy. :*

Moofka ja też mam trochę testów mogę posikać i też wklejać :D taka nagła cisza sie znrobiła. Lili chyba niebawem będzie sikać na owu i ona na monitoring chciała chodzić to też dobrze :D będzie nas informować. I chyba Gosia sikała na testy owu ostatnio razem z Agnillą..

A u nas deszcz i brzydka pogoda..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

12 lata 2 tygodni temu #639331 przez issska1986
hihi to od razu poproszę o leki na wywolanie owu :)

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #639341 przez Agnilla
Laski ja widzę, że beze mnie tu nic nie działa ;) mąż zawsze mówił, że mam pamięć do głupot ;) becia testuje ciążowy 3 maja, Ferri dostała @ zaraz po mnie ale, że kręci lody pewnie testów owu nie stosuje regularnie. Potem dostała Lil i chyba 9 maja ma wizytę u gin. Iss ma gin 2 maja. Młoda czeka na testy, Ann teoretycznie pauzuje bo w praktyce różnie bywa ;) Monia i Gosia powinny owu testować, choć Monia to już chyba maliny miała na tym swoim jednym ostatnim tescie :) no a Kaś, moof i Dag trzymają za nas kciuki i czekają co będziemy mogły rozmawiać o szczepieniach, kupkach i innych :-) jeśli kogoś pominęłam to przepraszam
Za nami prawie 8 km spaceru :-) i chyba czas na drzemke :-)
Aha no i ta moja kumpela też od razu zaszła po tych lekach na wywołanie owu, moja siostra też
Iss mówię Ci to przez te nasze lata z tabletkami choć mówią że nie ma reguły
Test owu i tak zrobię jutro jak wrócę i będzie fotka :P
Oja ten już śpi a nigdy nie chodzi że mną na drzemki, powietrze robi swoje ;)

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #639344 przez moofka
iss no a jakby gin coś marudziła to powiedz że musi Ci dać bo koleżanki z forum będą niezadowolone :P

Agi jak ty to kurka wszystko spamiętałaś?! szacun kochana, dobrze mieć na forum kogoś kto to wszystko rejestruje :kiss:

12 lata 2 tygodni temu #639350 przez Agnilla
Moof a zabij mnie, swojego pierwszego razu nie pamiętam :D ale mąż też nie a my od zawsze razem więc jesteśmy kwita;)

12 lata 2 tygodni temu #639390 przez Kaś_O
hehe dobre. Aga gratulacje pamięci do głupotek.. ;)

o i coś chciałam napisać i dupa nie pamiętam.

Ja od rana siedzę nad swoim pitem, jakaś masakra :P

a najgorsze ze męża pita z pracy nie mogę znaleźć :| zabije mnie ale nie wiem gdzie jest czy go z Polski zabraliśmy :|

AAAA już wiem o tabsach, no ja długo brałam tabsy ale też ciąża jednak jakoś 2 lata po nich więc długa przerwa. Już wam mowiłam że moja koleżanka też problem ma, znaczy jej lekarka kazała czekać rok po odstawieniu więc i tak dobrze że Aga masz bardziej ogarniętą lekarkę. Naprawdę szybko działa :D

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

12 lata 2 tygodni temu #639427 przez Agnilla
Kaś po części to ja też uważam się za ogarnieta ;) bo ona mi kazała odstawić 3 miechy przed staraniami a ja nie biorę od 1 maja zeszłego roku.
W ogóle kolejna znajoma też w ciąży, drugiej ehhh
Chyba ten Wasz deszcz dotarł do Mrągowa ale my już dziś nie wychodzimy ;)

12 lata 2 tygodni temu #639442 przez moofka
a u mnie nic nie pada a nawet momentami słonko się pokazuje :woohoo: muszę wyciągnąć męża na spacer jak wróci z pracy. ale najpierw go nakarmię i dam chwilę odpocząć bo biedny musi jeszcze zakupy zrobić bo mnie się zachciało lodotwixów :lol:

12 lata 2 tygodni temu #639498 przez mloda
nie dodają mi się wiadomości z telefonu :(

12 lata 2 tygodni temu #639499 przez mloda
teraz dodało a jak tyle przedtem napisałam to uciekło :( testy doszły. Dzisiaj miałam dostać @ więc mimo wszystkich objawów wskazujących na @ strzeliłam sobie ciazowy. Negatywny więc zaraz po @ zaczynam stosować testy owu i co parę dni podziele się z Wami zdjęciami :)
No naprawdę gratuluje pamięci :) super Ci te wyszło. Ciekawe jak reszta bo widzę że kilka pan ma mieć @ na początku maja. No życzę żeby nie przyszła! A kysz :p

12 lata 2 tygodni temu #639500 przez issska1986
A no nie ma reguły - moja znaoma ostawiła i bach już jest w ciaży :), tylko też już z m-c czy dwa odstawiła i czasem się zabiespieczali czasem nie, wypytam jak się z nia moze w majówkę na babskim wieczorku spotkam :blink:

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #639504 przez ann-sunshine
Agnilla napisał:

Laski ja widzę, że beze mnie tu nic nie działa ;) mąż zawsze mówił, że mam pamięć do głupot ;) becia testuje ciążowy 3 maja, Ferri dostała @ zaraz po mnie ale, że kręci lody pewnie testów owu nie stosuje regularnie. Potem dostała Lil i chyba 9 maja ma wizytę u gin. Iss ma gin 2 maja. Młoda czeka na testy, Ann teoretycznie pauzuje bo w praktyce różnie bywa ;) Monia i Gosia powinny owu testować, choć Monia to już chyba maliny miała na tym swoim jednym ostatnim tescie :) no a Kaś, moof i Dag trzymają za nas kciuki i czekają co będziemy mogły rozmawiać o szczepieniach, kupkach i innych :-) jeśli kogoś pominęłam to przepraszam ;)

agi jesteś boska :lol: :lol: :lol:

ciśnienie się zmienia, pogoda też, myślę dziś powolnie jak żółw, ludzie to mnie chyba za opóźnioną dziś biorą

a co do tabsów to nie ma reguły, znajoma brała X lat, rach ciach i złoty strzał, tak jak każda kobieta ma inne skutki uboczne po tabsach, tak samo różnie to jest z ciążą po

Młoda, taaak dawaj testy, bo my tu wszystkie żądne testów :lol: :silly:

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #639506 przez Agnilla
Iss no z tego co się orientuję zaraz po odstawieniu tabletek anty można zajść bo się na mega płodność potem mogą wystąpić problemy, ja jednak wolałam się oczyścić :) kurna chyba na tym spacerze opalilismy pyski :)
Moja siostra nigdy tabletek nie brała i też wystąpiły problemy, mąż po majowce włącza mi pakiet medyczny u siebie i działamy :-)

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #639582 przez issska1986
Agnilla- takie nastawienie mi się podobuje :lol: :lol: :lol: :lol:

no mi też gin tak pow że od razu zajde i dupaaa bo w ciagu 3 pierwszych m-cy najszybciej ale u mnie chyba ta owulka nie szalała aż tak, chociaz może i tak bo takie boleści miałam 3 pierwsze m-ce a potem w ogóle nie miałam @...

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka