BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 7 miesiąc temu #1008389 przez aggi

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 7 miesiąc temu #1008391 przez aggi

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 7 miesiąc temu #1008392 przez natB
Ja np. Tez nie będę zwariowana mamuśka, która się poplacze bo dziecko zjadło z Mc Donalda.. Wszystko jest dla ludzi, ale z umiarem i ze zdrowym rozsądkiem.. Tym bardziej, że trzeba umieć rozróżnić małe dziecko, od juz takiego 4-5 lata.. Ja wiele razy byłam świadkiem, jak dzieci zajadaly nugetsy albo popijaly shake w wieku Włada to na prawdę jest gruba przesada :).. My mieszkamy na szczęście na wsi i dostęp do fast food jest minimalny, praktycznie żaden :P ale jak będziemy mieli wypady do Poz to na pewno będziemy coś tam zajadac w knajpach, ale jest na to czas :).. Na razie robie małemu sama domowe nugetsy, frytki tez raz zrobiłam, ale nie zjadł :) zrobiłam mu nawet ostatnio domowego hamburgera z mięskie z kurczaka :) wszystko się da zrobić w wersji mniej tłustej i ostrej :)

10 lata 7 miesiąc temu #1008393 przez natB
Dokładnie u nas jest tak samo aggi czy KFC czy Mc Donald Władka totalnie nie interesuje to co my jemy, ale np. W domu jak coś jemy to od razu słyszę am of niego :P.. Jakieś 2 tygodnie temu byliśmy w KFC jadłam kanapkę, mój mąż też, a Wład miał bułkę i kabanoska, a najbardziej go interesowało zwiedzanie knajpy :P

10 lata 7 miesiąc temu #1008395 przez Cornick

10 lata 7 miesiąc temu #1008396 przez natB
Zazdroszczą Ci, że jesteś w domu :D bo ja umierać x głodu,:D a jak nie będzie mielonego w naszym wiejskim rrzeźniku to się chyba poplacze na prawdę, bo ja chce SPAGHETTI :p..
My mamy swój ogródek, ale to na starość będę o niego dbać, bo to faktycznie trzeba dbać, żeby cokolwiek urosło:) mamy pełno buraków teraz 15 słoików Zaprawionych a połowa ogródka jeszcze z burakami heh nie ma chętnych na kopanie i robienie :P

10 lata 7 miesiąc temu #1008397 przez Cornick

10 lata 7 miesiąc temu #1008398 przez zancik
NatB też bym zjadła mniam ;) No niestety musimy przetrwać chyba ten brzuszek ale czasem aż już sił brak i nerw :( Na pewno Wład przeszczęśliwy super,że masz takiego pomocnika :kiss: :kiss:

Aggi no to czekam,czekam :P ;)

Emilia nie zamartwiaj się Kochana trzeba być pozytywnie nastawionym ;) :kiss:

CAŁUJEMY Z TOSIEŃKĄ WSZYSTKIE CIOTECZKI I WASZE DZIECIACZKI,GROSZKI I FASOLKI :kiss: :kiss: :kiss:

10 lata 7 miesiąc temu #1008399 przez majka1987gnoWlkp
Emilia to jajnik daleko od dziecka jest ;-) nie stresuj się :-*

Dziewczyny czekam na ginekologa... On mi sytuację rozjasni.. 7 października

[/url [/url]

10 lata 7 miesiąc temu #1008401 przez niagara
A moja Julka, i tu nie wiem czy śmiać się , czy płakać, je wszystko. Tatuś i babcia pomogli jej poznać wszystkie możliwe smaki od słodyczy, czekoladek przez cole, a na chipsach kończąc :/ Zła jestem na siebie, że nie byłam dość stanowcza i nie postawiłam na swoim. Ja chciałam ją zdrowo odżywiać, ale oni się upierali, że co dziecku będę zabraniać?! I stało się. Teraz jednak jestem bardziej asertywna i ograniczam jej wszelki niezdrowe przekąski.

Jednak jest też pozytywna strona. Moje mądre dziecko je wszystko, dosłownie :laugh: Uwielbia warzywa i owoce, chyba wszystkie. Za malinami, borówkami, śliwkami i czereśniami, to aż się trzęsie :) W sklepie płacze, jak nie kupię winogrona, albo brzoskwini. A w przedszkolu, Pani ją chwali, że jest jedynym dzieckiem, które je owoce i warzywa. Ostatnio pomidory jadła z takim apetytem, że aż pozostałe dzieci zachęciła do spróbowania :D
Sery też uwielbia i mięso pod każdą postacią. W ogóle ona jest takim małym żarłoczkiem. Nie dość, że w przedszkolu cały dwudaniowy obiad zjada, to jeszcze później z nami w domu te je drugi obiad :) Na szczęście nie odbija się to na jej figurze, bo jest chudzinka :)

Jak przychodzę po nią do przedszkola, zawsze muszę najdłużej ze wszystkich rodziców czekać, bo moje dziecko nie odejdzie od stołu, aż wszystkiego nie zje :P
Inne dzieci dawno już pokończą, moja nadal wsuwa :P

Dobra uciekam robić obiad, bo mąż głodny wróci ;)

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #1008402 przez aggi

Podziękowania: ziaa, Cornick

10 lata 7 miesiąc temu #1008406 przez aggi
nat ja Maksowi kotleta usmażyłam to nie ruszył dopóki panierki nie zdjęłam :P

cornick my mieszkamy z moimi rodzicami więc gotujemy wielkie gary 'na spółę' :) a wieś niby fajna, ale zadupie takie że nic nie ma a najbliższe wszystko 6km......

zancik hehehehe to czekaj :P

majka ja zaciskam niezmiennie kciuki :*

niagara mój S też po kątach Maksowi daje czasem coś spróbować ale nie żeby dużo i cały czas. Oczywiście buczę na niego, i za każdym razem powtarzam że niech spróbuje gdzieś powiedzieć... 'gdzieś' czyli u teściów.. Maks też tak ma z jedzeniem dosłownie tak samo ! zjada tak długo aż zje wszystko :D z uśmiechem na buzi :P

10 lata 7 miesiąc temu #1008407 przez Cornick

Podziękowania: aggi, Ewcia87

10 lata 7 miesiąc temu #1008410 przez aggi

10 lata 7 miesiąc temu #1008414 przez brown24
Aggi ale masz słodziaka, przefajny :) :kiss: Super że uwielbia warzywka i owoce, samo zdrowie :)
Emilia bądź dobrej myśli :)
Izabela super wieści, całuje :kiss:
Niagara cierpliwości, u mnie 9 cykl starań.. ale już nie mam strasznego ciśnienia bo wiem że to nic nie daje..

U mnie dzis już 9dc :woohoo: , od weekendu chyba czas wskoczyć na byka :laugh: :laugh: ostatnio mam wielka ochote na przytulanki :evil: zimno -trzeba sie grzać :P
Poza tym mam jutro rozmowe kwalifikacyjną, ale coś czuje że ta praca to kolejna wielka ściema. Może ktoś słyszał o firmie Vitberg bis i materacach Enabio? U nas w górach ciężko o normalną pracę...tylko kucharki, kelnerki itp. :angry:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka