BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #1010002 przez Pumcia
Ziajek spodnie wszystkie sprzedałam, tak samo jak leginsy i dresy. Oczywiście zostało mi co zostało, większość ciuchów z Anglii - odkupowałam paczkami od kumpeli - może szału nie ma ale którejś coś się może przyda - bo jak nie - jak będę wyjeżdzać to chyba do PCK oddam bo nie będę się z tym wozić.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #1010005 przez Pumcia

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 7 miesiąc temu #1010009 przez koteczka888999
Cos mi sie z loginem stalo. ...to ja kasia .mam tylko new login.
Wiec ja bede nastepna....
aggi-ja mam do soboty dostac @@@@ ..choc wolala bym nie dostac ...
Jakos od 1,5tyg mnie bola sutki tylko ze nawet stanik mnie drazni ehh a dzis jest gorzej i te zylki niebiesnie na piersiach... pewnie @@@@bedzie ...
Mama dzis mi powiedziala ze z corka w ciazy te mialam tak ze mi troche jakby pryszczy wyskoczylo z poczatku i sutki bolaly ... hmm. Mama.moja pamieta a ja nie heee .
ale sie zovaczy .test robilam we wtorek ale chyba za szybko mnie polusilo bo byl negatywny .
Aha i wlasnie przedstawiam.wam.moja coreczke majke3lata i syna mochalka 5lat

url=http://slub-wesele.pl/] [/url]<a href=" fajnamama.pl ">

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #1010010 przez koteczka888999
Moje cudenka dwa ..

majka ur sie 10.10.2015a michas 3.11.2010

url=http://slub-wesele.pl/] [/url]<a href=" fajnamama.pl ">

10 lata 7 miesiąc temu #1010015 przez brown24
Pumcia mnie by interesowały te spódniczki bandeżowe szczególnie te pudrowa z 3 linku, i ta czarna z zameczkami po bokach i chabrowa z baskinka z ostatniego linku. Przeslij mi rozmiary i wyceń :P
Apropo ciuchów nie chce ktoś sukni slubnej 34/36 bo mam na zbyciu :laugh:

10 lata 7 miesiąc temu #1010017 przez Izabela
Dziewczyny jak to jest z ta druga faza cyklu? Agi napisała ze ona jest stała. Ile ona u was trwa?

10 lata 7 miesiąc temu #1010018 przez niagara
Ja mam termin @ na wt. 20.10, jeszcze trochę ;)
A skoro już tak o ciuszkach mowa, sama mam trochę na sprzedaż, nowe, tylko że dla dzieci, głównie dla dziewczynek.
Spódniczki, marynarki, koszule dżinsowe w serduszka, czapki, kominy, jedna sukienka malutka. Większość z dresówki szarej lub grafitowej. Jeszcze letnie komplety i bluzeczki dla dziewczynek. Chłopięce bluzy granatowe i koszulki z krótkim rękawkiem. I zabawek drewnianych też trochę mam, po likwidacji sklepu :) Jak ktoś zainteresowany to powysyłam zdjęcia :) :whistle: :laugh:

10 lata 7 miesiąc temu #1010021 przez brown24
Izabela u mnie faza lutealna trwa zazwyczaj 14 dni , czyli ksiązkowo :silly: , ale od 12-16 jest w normie.

10 lata 7 miesiąc temu #1010022 przez Izabela
A tak teoretycznie jesli trwa dłużej czyli noe w normie to o czym to moze świadczyć? To jakos sie leczy czy jak?

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #1010024 przez brown24
Jeśli twa dłuzej niz 16 i @ się spoźnia to chyba swiadczy o niedoborze progesteronu.. nie wiem dokladnie, niech wypowiedzą się bardziej doświadczone :)

10 lata 7 miesiąc temu #1010029 przez Pumcia
Dziewczyny a czy mogę zażyć wapno ? Kurcze dostałam jakiegoś uczulenia na rękach i nogach, wizytę mam w środę a nie chce tyle chodzić i się drapać ;/

10 lata 7 miesiąc temu #1010032 przez Sandruska1995
Ale postów :woohoo:

Mnie dziś od samego rana zdenerwowali , poszłam z małym do przedszkola chwile po 8:00 on zadowolony, ściągam mu kurtkę już , a babka podchodzi do mnie i mówi że dziś zamknięte dla tych dzieci co rodzice nie pracują, i macha mi kartką że dopiero wywiesza informację i z tekstem " tut mi lajt " idiotka. :evil: :evil:

Od rana w domu zabawy z tatą , bo na dworze mrozi :S

Miłego Dnia. :)

10 lata 7 miesiąc temu #1010035 przez paula123
No i dziewczynki juz nie mam watpliwosci poprzednia beta 3 dni temu 31,78 a dzisiejsza 171,4 jeszcze tylko czekamy az zobaczymy sie na monitorku Usg za 10 dni. dziekuje za wsparcie i za pomoc i zycze wam tego samego zeby sie udalo tak jak mi za pierwszym razem kazdemu tego zycze ;)))

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #1010036 przez aggi
pumcia ja to teraz takie L chyba potrzebuję :pinch: o jaaa z 1 urzekla mnie zielona spodniczka ale pewnie mały rozmiar ;) i sukienki dwie z kokardkami super są. Chabrowa i biało zielona. :-) rozmiary pewnie S no nie :p w 3 śliczna buzka zielona z koronka i guziczkami :woohoo: rozmiar? W 6 spodenki ciemny jeans jaki rozmiar? :p możesz mi na priv wysłać wymiary tej spodniczki zielonej i bluzki i spodenek:-) bo sukienki widzę na manekinach że malutkie :-)

10 lata 7 miesiąc temu #1010038 przez aggi
brown też się slubnej jeszcze nie pozbylam hehe :p i też 34/36 :p

izabela u mnie to 13 dni. Poczytaj sobie tutaj to jest fajnie opisane :-) www.myfertiledays.com/pl/content/fazy-cy...zmiany-fizjologiczne

niagara możesz zabawki wysłać na priv zdjęcia i ceny :-) bo ciuchow mam dość do Maksa :-)

pumcia wapno chyba można ale głowy sobie nie dam uciac

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka