BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 4 miesiąc temu #1026739 przez nati.olsztyn
Nat Mam maila. O tym buncie potem Ci jeszcze coś napiszę.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #1026742 przez nati.olsztyn

10 lata 4 miesiąc temu #1026760 przez martyna_z
Magmus termin mam 6.02. Właśnie lekarz mi powiedział żebym zrobiła betę a nie robiła sikańców bo one są mało wiarygodne. Mam jakieś pojedyncze objawy ale one się pojawiają i znikają. Tylko piersi bolą cały czas ale u mnie to normalne przed @

Julka plamienia żadnego nie mam. Cisza.

Natkka to zaciskam kciuki żeby poszło sprawnie ;-)

Nat bardzo bym chciała. Chyba aż za bardzo.

Miri nawet nie taka bardzo słaba ta kreska ;-)

10 lata 4 miesiąc temu #1026762 przez natB
martyna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

nati dzięki :) zaraz czytam :)

10 lata 4 miesiąc temu #1026769 przez Sandruska1995
miri wow :woohoo: ciche gratulacje. A kreskę ładnie widać :) powtórz jutro test :)

Miałam na 8:30 lekarza , weszłam po 11 :evil: tyle czekać! Dostałam zwolnienie do piątku mam leżeć w łóżku. Jak ból głowy nie minie to do szpitala bo nie mogę brać tyle leków przeciwbólowych :(

Mój M też chory i poszedł do pracy jestem zła bo będzie mnie zarażał a może iść po antybiotyk. Zrobiłam mu dziś termin na 14:30 . Faceci. :evil:

10 lata 4 miesiąc temu #1026772 przez Cornick

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 4 miesiąc temu #1026774 przez miri66
Na betę nie pojde bo nie mam kiedy Ale testy kupie jeszcze inne i zrobię jutro też test i pojutrze

10 lata 4 miesiąc temu #1026776 przez Julka1987
Martyna... Mi też lekarka mówiła, że najlepiej HCG z krwi zrobić bo w moczu ileś dni później hormon może się pojawić, a we krwi jest szybciej wykrywany. Ja HCG robię dopiero w poniedziałek i chyba do tego czasu jajo zniosę...

10 lata 4 miesiąc temu #1026778 przez Julka1987
Miri, pamiętaj najlepiej z porannego moczu :)

10 lata 4 miesiąc temu #1026792 przez nati.olsztyn
No to może teraz się posypią pozytywy!:))

10 lata 4 miesiąc temu #1026796 przez aggi
Witam się ! Nie wpadam tu ostatnio za często bo same problemy u nas.... Jutro znów jedziemy z Maksem do lekarza... Po środowym szczepieniu od czwartku znów wysypka na całych plecach, do tego od dwóch dni zeszło na przód - normalnie ma same czerwone kropki na klatce :( opadają mi ręce, serio. Do tego przyplątała mi się chyba jakaś infekcja :dry: Ogólnie u nas porażka. @ mi się kończy, ziółka piję. Jeśli nie przejdzie mi to będę zmuszona jechać do gin...

Ponadrabiam trochę w miarę możliwości.

10 lata 4 miesiąc temu #1026800 przez kasiek9472
Czesc dziewczyny mam do Was pytanie , otoz ostatnia miesiaczke mialam 23 grudnia , do dzisiaj cisza 8 dni spoznienia , ojres zzawsze jakk w zegarku .
Staramy sie z mezem o dzidziusia .
Testy ciazowe negatywne ( 3 ) choc jeden wczoraj pokazal ale po paru godzinach dopiero ledwo widoczna kreskee druga .
A od 4 dni mam zgage i mdlosci , miala z was jakkas tak ze test byl negatywny a ciąża byla?

Jutro wybieram sie do ginekologa , ale za pewne tylko bede badana a na jakies badania i usg da mo za tydzien . .

Dziekkuje za odpowiedz

10 lata 4 miesiąc temu #1026801 przez Nefri
Miri pieknie widac druga kreske, gratulacje
Nat Tymek tez ma czasem takie jazdy, ale juz bardzo rzadko. tez czasem trace cierpliwosc i krzykne, a potem mi glupi :lol: o :( a w nocy tez sie budzi z placzem, ale to tak przez sen i dalej spi.

ja dzisiaj bylam z erykiem u lekarza bo chcialam szczepic, ale lekarka kazala najpierw zrobic morfologie i bilirubine bo troche jeszcze zolty jest :( a poza tym to wazy juz 6100g czyli 2400g przybral od urodzenia a 2700 od wyjscia ze szpitala, az byla zdziwiona lekarka ze tak na cycku samym przytyl

10 lata 4 miesiąc temu #1026802 przez aggi
sandra zdrówka !! w ogóle Ty patyczaaaaaaku jak śmiesz dodawać takie liczby tutaj :P :P :P zazdroszczę :D

milunia a ja Cię będę wspierać w każdej decyzji odnośnie karmienia. Powiem Ci, że ja Maksa karmiłam cycem, potem dawałam mu jeszcze moje z butelki bo nie wiedziałam czy się najada... odkładałam i leciałam do laktatora... potem nie opłacało mi się iść spać, bo znów on się budził, znów laktator i tak w kółko.. Poza tym te zapalenia.. Ja swoje przeszłam, wiem jak mocno można popaść w depresję wręcz... rób to co uważasz za stosowne, szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko pamiętaj!!

ziaa eleganckie testy działaj kobieto działaj :) mam nadzieję że wykorzystałaś ten pozytyw :) pijesz ziółka dalej czy tylko do owu?

magmus będąc w ciąży mdliło mnie na widok takich zdjęć, a teraz oglądam je jako piękne i łezka się w oku kręci :) jednak sama nie chciałabym takiej 'obstawy foto' na porodówce haha :)

meli a jakie argumenty ma Dominik że nie chce chodzić? może ktoś tam krzyknął na niego, albo coś. Wiesz różnie bywa

martyna zaciskam kciuki za tą Twoją piętę.. oby szybko się wyleczyła ! no i za piątkową betę :blush: :blush: :blush:

nat powiem Ci że u nas też beznadzieja, Maks niespokojny, ja ciągle myślę, aż mi się płakać chce. Czarne chmury nad nami wiszą..

miri ! oczywiście że widać drugą kreskę... :) GRATULACJE :D

niagara ziółka są pyszne :D hehe

natka bardzo szybko cc będziesz miała. Czemu tak???? Zaciskam kciuki by wszystko poszło sprawnie :)

witaj kasiek idź na beta hcg z krwi. Będzie najwiarygodniejsze. :) Niestety u mnie cała ciąża przebiegała bezobjawowo, poza brakiem @, a test pokazał pozytyw od razu 1 dzień po spodziewanym terminie @
Podziękowania: martyna_z

10 lata 4 miesiąc temu #1026804 przez moofka
hej, ja też wpadam zameldować że żyję ;) remont piętra u nas w pełnym rozkwicie - dzisiaj wyrównują gładź i syf jest przedni :pinch: ja mam 9 dc, jeszcze parę dni i będę siurać na testy owu B)

kasiek zamiast do gina idź najpierw na betę.

miri gratulacje! no jest krecha :cheer:

Nat o tak o Wład szaleje? :evil: u nas póki co na szczęście rzadko Zośce zdarzają się fochy :whistle: oby to nie była cisza przed burzą :pinch:

martyna weź znajdź sobie jakiś wciągający serial - wiesz taki co jak się kończy odcinek to czujesz potrzebę natychmiastowego odpalenia kolejnego :woohoo: będę trzymać kciuki w pt :)

nattka wooow 8 dni to już zaraz teraz prawie że :silly: i będzie kolejna miejscówka do zajęcia :whistle:
Podziękowania: martyna_z

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka