BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 4 miesiąc temu #1026378 przez aggi
Kurka już mi posta jednego wywalilo :sick:

nat maks teraz był szczepiony tym ostatnim 16-18mscy. Odrę itd miał w sierpniu. Super zakupy :-) no i dzięki za przepis napewno skorzystam na dniach! :-)

brown o badaniach ci nic nie powiem bo nie mam pojęcia ;) a Maksiu lepiej gorączki brak itd, ale plecy znów gorsze.. gdybym ja wiedziała od czego :/ jak nigdy problemu nie mieliśmy z tym.. no ale smarujemy dajemy syrop i musi się polepszyć..

ziaa ja chyba też ciągiem będę piła.. mam mieszane odczucia w sumie ;) a Maksiu jak wyżej lepiej zdrowotnie/poszczepiennie, ale plecy zznów gorsze.. no to witam w klubie też wczoraj z winkiem ziolka mieszalam haha jakie to pedagogiczne :p

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #1026381 przez Sandruska1995
magmus to ten strój taki napompowany. :laugh: chociaż sam w sobie jest po tacie trochę. Ma już ponad 100 cm , z 17kg i nogę 28 :P w środę mamy szczepienie to dowiem się dokładnie . :silly:

My postawiliśmy na wózek Baby Merc. Taki jak z małym. Stwierdziłam, że wygodny dla mnie. A do zimy od sierpnia będzie niedaleko a jest bardzo ciepły. Więc tak zostaje . :) i nie muszę z Polski wieść bo tu tańszy jest . :P

Głowa mi pęka od wczoraj . Dobrze ze moj M przełożył wyprawianie urodzin na za tydzień. Bo bym nic nie ugotowała mu. :(
Załączniki:

10 lata 4 miesiąc temu #1026384 przez aggi
nat inofolic czy inofem?? Które lepsze i jaki koszt stosowania?Opowiadają bo też się nad tym zastanawiałam. Ale najpierw skończę zielarska przygodę, potem będę szukać dalej hehe :-)

sandra super że masz siły i dobry humor :-) spiderman świetny! A widzialas że baby merc ma też że skretnymi kołami model?? R
allegro.pl/nowosc-wozek-3w1-baby-merc-q9...uxe-i5358057447.html

magmus żebyś wiedziała! Czas nam normalnie ucieka przez palce... a na nie chce być stara! :(
Podziękowania: Sandruska1995

10 lata 4 miesiąc temu #1026385 przez Cornick

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 4 miesiąc temu #1026386 przez Sandruska1995
aggi a patrz tego nie widziałam wózka :cheer:

10 lata 4 miesiąc temu #1026392 przez aggi
Sandra wiem ze był jeszcze model baby merc q7 ale na allegro zobaczyłam i tylko używane są więc już go nie robią a rok temu jeszcze był i koleżanka nawet miała ;) ten co ci link dałam to nowsza wersja tego q7 :) może ci przypadnie do gustu

10 lata 4 miesiąc temu #1026394 przez Sandruska1995
aggi powiem Ci ze mi się podoba . Ciekawe co mój M . Bo on też się uparł na tego baby merc s3.

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #1026396 przez Julka1987
Martyna...U mnie dziś 16 dc i na następny poniedziałek testuje :) obecnie biorę duphaston przez 10 dni w razie co. W tym miesiącu próbowaliśmy z Clostilbegytem na jajniki. A nóż coś pomoże. Daj znać,czy Ci się udało :)

10 lata 4 miesiąc temu #1026397 przez natB
Eh a u nas MASAKRYCZNA noc... w ogóle nie spałam.. Wład od 22 jęczał, myślałam, że to zęby, więc po 1 w nocy dostał nurofen i zaczął nam wymiotować... najadł się makaronu ze szpinakiem i łososiem na kolacje i wymiotował dalej niż widział... no i potem snu ZERO... liczę, że to jednostkowa sytuacja... KOSZMAR, ja padam na twarz, ale oczywiście nie zasnę w dzień euh....

Byliśmy z małym na mieście na zakupach :), bo musiałam go wyciągnąć na świeże powietrze, od rana było już ok... a teraz odsypia, oby pospał te 2 h...

aggicieszę się, że z Maksem lepiej... ale te plecy hmmm wiesz co u nas były te placki czerowne na nóżkach, co pisałam... i latopic nam pomógł :D a miał meeega zaognione :/ i podrapane do krwi :/
Ja piłam inofolic, sprawdź na gemini how much... bo szczerze nie pamiętam :)...

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #1026398 przez ziaa
Aggi ja piłam już i to i to, ale wydawało mi się, że mają te same składy tylko bardzo różne ceny, wiec ostatnio spytałam gina co poleca i czy jest różnica. Powiedziała, że to to sam,o więc mogę kupować Inofem który jest tańszy ( za około 65zł masz 60 saszetek, a inofoliku 30). Są jeszcze tabletki z tymi dwoma składnikami, mówiła mi nazwę ale nie pamiętam :whistle:

NatB bardzo współczuje nocki, spróbuj jednak teraz odsapnąć... Ja miałam wczoraj taki sam obiad jak Wy ;)

10 lata 4 miesiąc temu #1026399 przez natB

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
Podziękowania: Gosia 2712, majka1987gnoWlkp

10 lata 4 miesiąc temu #1026403 przez Miluniaa
Ale Helenka urosła :) :kiss:
natB a u nas z kolei piekna noc oby taka zawsze, zmienilismy mleko i mała poza budzeniem sie na jedzenie przespala cala noc bez placzu i kolek :woohoo: matkooo oby juz tak zostało...
Ale dziewczyny zainwestujcie w Windi ... nam uratował życie , kupiłam przed ciążą sceptycznie nastawiona ze i tak nie uzyje ale jak dziecko płacze wszystko sie zrobi i po uzyciu moja mała jak anioł ... radze Wam chociaz 1 sztuke miec w razie cos...

10 lata 4 miesiąc temu #1026404 przez Sandruska1995
Dziewczyny czekam na M i jadę do sklepu kupić sobie piżame. Tak się źle czuje , brzuch mnie kuje i czuje ze dziś albo w nocy trafię do szpitala. Takie mam przeczucie. :(

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #1026408 przez Nefri
Nat pięknie wygladasz :)
Sandruska oby się nie skończyło tak jak piszesz. Usiadz, odpocznij, nic nie rob, może przejdzie. Bo z tego co piszesz, to ciągle gdzies biegasz, zamiast usiasc na dupsku. nawet teraz, zle siw czujesz, a jeszcze po sklepach będziesz latac...
Miluniaa nam przy Tymonku średnio ten windi pomagal, tak doraźnie raczej, ale na dłuższa metę to i tak stekal i miał kolki. A Ty już nie karmisz
piersią? Czemu?

10 lata 4 miesiąc temu #1026410 przez natB
sandruska to zamiast jeździć po sklepach odpocznij i zostań w domu. Wyślij swoich panów gdzieś... Ja byłam dziś z Wladem sama na mieście i na spacerze, Powiem wam, że już ciężko czuje bardzo plecy, jak długo chodzę... Na szczęście brzuchol się nie spina, co czasem mi się zdarza, ale to normalne. Chociaż u szwagierki ostatnio się zdenerwowalam zlapaly mnie bóle, jak na okres, ale wstałam pochodzilam i puścilo...

milunia właśnie Ty nie karmisz? Ominęłam wątek chyba. Windi nam akurat nie pomagało heh, także nie na wszystkie dzieci działa :P.. Ciesze się, że malutkiej pomogło... Wiesz z tymi nockami to kochana wiesz, przed Wami ząbkowania, szczepienia, ale życzę jak najwięcej przespanych nocy :D

Dzięki dziewczyny, czuje się w ciąży super, w sensie dalej ładnie :) mimo kiepskiego samopoczucia :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka