BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #674269 przez Asia K
Dzikęki :)

Ja mam ten sam problem z nosem (i gardlem tez) Mam tak zapchany ze szok a do tego ciągle mi cieknie aż wydmuchiwac nienadążam. Nawet sobie mysle by wsadzic do środka chusteczke by niemusiec co chwila wydmuchiwac, ale to chyba by głupio wyglądało no nie :):):):):) :laugh: :laugh:

Lil 9 dych za pasemka ???? :ohmy: Ja deje 60 zł i wydaje mi sie duuuuuuużo ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #674270 przez moofka
Asia ale dzisiaj też sikniesz na owu testa? może to Ci się utrzyma i w sobotę jeszcze rzutem na taśmę coś zdziałacie :unsure: a jak nie to następny cykl jest Twój :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu #674271 przez Asia K

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 11 miesiąc temu #674275 przez Asia K
Tak Moof , napewno dzisiaj tez sikne i zobacze czy coś wysikam :laugh:
Tak, czytalam sobie o testach i napisali , że po wyniku pozytywnym mniejwiecej po uplywie 12-18 godzin pojawi sie sluz plodny - no i mi dokladnie 12 godzin później wyleciało kurze białko z ... dziurki :laugh: dokladnie takie jak opisali - ja wczesniej obserwowalam śluz ale z testami to bez porównania jest łatwiej :cheer:

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #674279 przez Asia K
moofka napisał:

Asia ale dzisiaj też sikniesz na owu testa? może to Ci się utrzyma i w sobotę jeszcze rzutem na taśmę coś zdziałacie :unsure: a jak nie to następny cykl jest Twój :kiss:

Obyś miała rację :laugh:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 11 miesiąc temu #674333 przez Agnilla
Asia, pewnie Ci się nie chce czytać całego forum, ale każda z nas tu chyba testowała jak zrobić ukryty tekst i spoiler :P także niczym się nie przejmuj :)
własnie przez takie wyjazdy moja siostra starała się o dzieci 3 lata, ale jak szwagier wypływał to nawet na 3 miesiące, więc niczym się nie przejmuj tylko w sobotę działaj. oby i dziś były maliny, a tzn, że owulka przed Tobą, ja się znam :d jaram się od wczoraj jak dziecko :P
moof, a sprobuj sobie zrobic jakies infalacje, albo najlepiej niech Ci maz kupi do nosa wode morska albo sol fizjologiczna, to Ci rozrzedzi te babole w srodku ;)
najlepsze jest to, że ja żadnego śluzu nie obserwuje od wczoraj, no nic zobaczymy co dalej. z moim częstym sikaniem nie musi się pojawiac co chwile ;) chyba :P
Asia cycki do przodu, głowa do góry, mówi to ta, co przez niejednego doła przeszła :silly:
dzień dobry Wam :)

11 lata 11 miesiąc temu #674377 przez issska1986
Hej,

Asia i Lil nie płaczcie bo ja za zrobienie odrostów farbą płacę 130 zł...

A co do śluzu to dziwne bo ja mialam tak kilka dni przed taki płodny...

Kurde wszystko mnie dołuje,praca, dom, pogoda, wszystko pod górkę i te bolące cycki :(

11 lata 11 miesiąc temu #674381 przez Agnilla
no właśnie Iss ja też miałam raczej ten sluz przed niz teraz
nie dołuj się Bejbe, zrobie Ci pyszny deser :*
a co do fryzjera ja płacę całe 15 zł :D dziękuję :woohoo: :woohoo: :woohoo:

11 lata 11 miesiąc temu #674407 przez ann-sunshine
Dzień dobry,

Lilijka żłobek mam miejski ale mała tam chętnie chodzi i doczekać się nie może jak na górę wejdziemy. A wychodzi rozchachana więc nie mam obaw. Zresztą w miejskim to chyba trochę inaczej bo kontrol jest. Poza tym dzieci starsze jak przychodzą odbierać z rodzicami młodsze to się do "cioć" przytulają i chętnie z nimi rozmawiają. Jest ok. Byle by już nie chorowała.

Kaś pokićkałaś z tymi testami. Ja sobie testy owu zamówiłam z myślą testowania po @, a małpy już nie dostałam. Oddałam je więc koleżance, a ta złoty strzał za pierwszym razem.

Iss kochana, przykro mi, przytulam, wiem, że Ci ciężko. Ale bądź silna i wytrwała, ciebie też lekarze naprostują i doczekasz się malin. Wybecz się, idź na długi spacer, zjedz mega duży deser lodowy, albo kawał ciacha. Złe dni miną i przyjdą lepsze :kiss: :kiss: :kiss:

Asia, na wyjazdy męża to nic nie poradzisz. Trudno. Nie tym razem to następnym. W każdym razie widać, że wszystko z Tobą OK. :kiss:

Moofka też się dziwię Martuli jak ona z zatkanym nosem i smokiem w buzi śpi. Zdrówka. A Agnilka dobrze mówi kup wodę morską, tylko taką dla niemowląt, potem dla dzidzi ci się przyda :-)

Wysypało mnie jak nastolatkę, cyce bolą. Czekam na @.

11 lata 11 miesiąc temu #674419 przez Dagnes
U mnie też śluz płodny pojawiał się kilka dni przed owulką. Pamiętam że w cyklu co nam się udało było go mega dużo i właśnie tak ze 4 dni przed malinami się pokazał, a po malinach już wcale go nie było.

Wiktoria

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #674424 przez Kaś_O
cześć i czołem.. ale sie nie wyspałam.. masakra.. po prostu tragiczna noc, zasnąć nie mogłam później ząb mnie strasznie bolał do tego musiałam wstać do Czarka. ledwo patrzę na oczy. A tak wracając to spania dzieci to Czarek budzi się jakoś między 7 a 9 ostatnio coraz wcześniej czyli 6 50 np :|

Asia gratki malinek a teraz i tak masz 24 do 36h na owu czy jakoś tak jak źle napisałam to dziewczyny naprostują :D więc nigdy nie wiadomo czy w sobotę się tam nie wstrzelicie. :) może jajo się przytrzyma :D i poczeka na męża :D

Ja nie farbuję więc nie wiem :P ale moja mama ma fajną fryzjerkę i u niej płaci się niewiele a przychodzi do domu. Ja się u niej strzygę i czasem czeszę :) ale tutaj za samo strzyżenie płaci się jakieś 150zł jak nie więcej a co dopiero jakieś pasemka czy inne wydziwianie..

Ann to przepraszam w takim razie. Pamiętałam że miałaś testować i już nie miałaś czego :P

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 11 miesiąc temu #674427 przez Dagnes
A z cenami u fryzjera to różnie miałam. Ostatnio za pasemka na odrostach zapłaciłam 80 zł i to najmniej w mojej karierze było. Przeważnie płacę 120 zł, a raz znajoma poleciła mi takiego fryzjera co zdarł ze mnie 160 zł. Aż ścierpłam jak mi cena powiedział. Ale już po fakcie było więc rad nie rad zapłaciłam.

Wiktoria

11 lata 11 miesiąc temu #674438 przez Agnilla
Kaś, nie ma co Cię prostować, bo dobrze mówisz z tą owulacją ;)
ja tam moje włosy strzygę co 1,5 mca, a, że krótkie to sama je farbuję :P kusi mnie jakis blond sobie strzelić :P w zeszłym roku doszłam do połowy ściagania koloru i patrzec na siebie nie moglam wiec pofarbowalam a kasa poszlaaaa :P

11 lata 11 miesiąc temu #674447 przez Kaś_O
ja mam swój kolor od zawsze, nigdy nie farbowałam. Ale zawsze ponieważ mam blond zastanawiałam sie jakbym wyglądała w czarnych albo brązowych ale szkoda mi było koloru żeby tylko sobie sprawdzić.

no to dobrze bo mi ostatnio pamięć strasznie szwankuje

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 11 miesiąc temu #674456 przez lilijka
Asia K napisał:

Na dzien dobry pochwale sie wczorajszym zdjęciec :laugh:
Nie jest ono wyraźne ale chyba widac co i jak :unsure: :huh:

Agi - ciesze sie bardzo :laugh: Ja tez wierze ze ty bedziesz nastepna :)
Ja to napewno nie bede mino zdjecia do góry :( Mój szanowny mąż - WYJECHAŁ I wraca dopiero w sobote albo niedziele :( Ryczec mi sie chceeeeeeee . Taka szansa i zmarnowana :(:(:(:(:(
Ale przynajmniej wiem , że nadal płodna jestem :)

Lil tak wczoraj był mój 12dc i wtedy te maliny mi wyszły :lol:

Gratuluję malinek i też mi przykro, że na zmarnowanie pójdą :( zawsze możesz listonosza dopaść ;) :lol: :lol:
Ja dzisiaj mam PRAWIE taką samą kreskę więc jutro może maliny albo pojutrze. Ale śluzu na razie nie ma a jak u Was ze śluzem malinowe dziewczyny? :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka