BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 10 miesiąc temu #693372 przez Agnilla
ojaaaa czy tylko ja dziś śpię na siedząco? nie chce mi się obiadu robić :/
Becia, moje gratulacje, jesteśmy z Ciebie dumne! :)
moof, opowiadaj jak tam było i nie płacz Bejbe
a mi kumpela w 6 mcu ciazy napisala, ze od 2 dni jest w szpitalu, ma skrocona szyjke i grozi jej przedwczesny porod i ze jak zajde, to mam dbac o siebie. to tez przestroga dla Was, zdrowie na 1 miejscu!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #693397 przez issska1986
Hej laski,

Cześć Porto-rozgość się :)

mloda śliczne puchatki małe , u słodziutkie takie tylko przytulać :)

becia gratuluje umowy, teraz dziecie mozna robić..

A ja dzisiaj od rana do 15 robiłam to dziadostwo do pracy,a zaczęlam wczoraj ok 19- ale mail z kwotą i zestawienie poszło, więc mam spokojną głowę...

I ojciec mnie wkurzył, pokłóciłam się z nim, chyba zacznę pic ta melisę bo szkoda mi dziecka przy mojej troskliwej rodzince...:(

11 lata 10 miesiąc temu #693473 przez moofka
jestem! szybko zleciał mi ten dzień, na koniec jakoś nie mogłam wyjść. kręciłam się w kurtce po zapleczu.... obściskałam się z dziewczynami i obiecałam je odwiedzać, a łezka mi się zakręciła w samochodzie.

tak sobie pomyślałam, że jaja będą jak mi w pon na wizycie gin tego L4 nie wypisze :P

Becia gratuluję umowy :kiss:

Porto witaj na forum :) powodzenia w testowaniu życzę :)

11 lata 10 miesiąc temu #693479 przez Dagnes
Hej dziewczyny!
Melduję, że już po wizycie, z dzidzią wszystko ok. Obejrzał mnie i usg też miałam i nic niepokojącego nie widać. Miałam odstawiać już duphaston, ale dla pewności dostałam jeszcze jedno opakowanie.
Zaraz nadrobię co naskrobałyście przez dzień

Wiktoria

11 lata 10 miesiąc temu #693481 przez Kaś_O
A ja nic nie odpoczelam bo Czarek pospal chwilke i tyle z tego było :( pozniej marudzil troche i tak jakos jeszcze gorzej sie czuje niz wczesniej..

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Jakos mam kiepski humor i złapała mnie handra.. :(

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 10 miesiąc temu #693489 przez moofka
Dag a fotkę masz? cieszę się, że wszystko z dzidzią ok :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 10 miesiąc temu #693547 przez Kaś_O

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 10 miesiąc temu #693550 przez Dagnes
Moof mam fotkę, ale słabiutka bardzo bo USG przez brzuch było. Wrzucę wam, może coś zobaczycie, bo mąż jak mu pokazałam to nic nie widział. Musiałam mu palcem pokazywać co i gdzie.
Młoda króliczki słodziaki. Ja swego czasu miałam miniaturkę. Na studiach sobie sprawiłam jeszcze, ale w zeszłym roku zachorowała i wet musiał uśpić.
Porto1987 fajnie, że dołączyłaś do nas. Trzymam kciuki za jak najszybsze zafasolkowanie.
Becia gratuluję, teraz spokojnie można o dzidzię się starać.

Ale dziś miałam z rana tel. Dzwoni babka i mówi że składałam do nich cv jakiś czas temu. Fakt pamiętam ją, bo nawet na rozmowę mnie nie zaprosiła tylko przez telefon zapytała czy mam dzieci. Jak powiedziałam, że nie mam to od razu odmówiła, bo ona szuka takiej pracownicy najlepiej z 2 dzieci już. No i teraz po 4 miesiącach pracę mi proponowała heh. Trochę za późno ;)

Wiktoria

11 lata 10 miesiąc temu #693587 przez Porto1987
Dziewczyny zrobiłam test. I wg mnie wyszedł pozytywny. Dziwne bo jestem dopiero w 10 dc. Robię powtórkę. Coś mi się to nie pasuje.

11 lata 10 miesiąc temu #693603 przez Porto1987
Pierwszy test trzymałam zbyt krótko bo ok. 5 sekund (powinnam trzymać 10-15 sekund, pomyliłam z 5 minutami do odczytu :P ). Zrobiłam powtórkę i trzymałam jak trzeba. Jak nic wychodzą takie same. I nie wiem co mam o tym myśleć, bo to ok. tydzień za wcześnie :D

11 lata 10 miesiąc temu #693611 przez Kaś_O
Portów najlepiej jak wstawiać nam fotkę tych testów..

Moze bedziesz miała krótki cykl.. Ja tam bym działała i tyle..

11 lata 10 miesiąc temu #693613 przez moofka
Porto wstaw fotke.

Ooo Dag zaskoczylas mnie tym usg przez brzuch, myślałam ze tak od połowy ciazy zaczynają takie robić a wcześniej cały czas dowcipne :)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #693614 przez Porto1987
Ostatnią @ miałam wybitnie krótką, bo 3 dni. Może, to z tym związane. Testy mam z apteki, więc niby nie powinny tak źle wskazywać. Zaraz pyknę fotkę i wstawię.

Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #693619 przez Agnilla
Jooooo? A ja myślałam że w ciąży robi się tylko przez brzuch:P obiecuje z tym skończyć jak zajde, a ze jeszcze nie zaszłam to...pojechaliśmy na zakupy.unas nie było już zegarka więc pojechaliśmy po niego do Tczewa i po kurtkę bo mi się w międzyczasie spodobała au nas nie było rozmiaru.mąż zadzwonił odłożył i wracamy.a jakie spodnie sobie kupiłam.mi alkohol nie potrzebny ja po zakupach mam odlot ;) normalnie mam wyrzuty ale kocham ten stan :) mc zaliczony ja kupiłam małe torciki i w drodze uczciliśmy jutrzejsze imieniny męża. Dag cieszę się, że z fasolka wszystko ok. Iss nie kloc się bo się zestarzejesz szybciej;) króliczki piękne,Moof pakuj się i przyjezdzaj nad morze :) Kaś głową do góry, ja z Tobą mogę iść :)
Porto na moje powinnaś już golic nogi ;)

11 lata 10 miesiąc temu #693640 przez Porto1987
Agnilla fajnie, że Ci się udały zakupy :) ja też to uwielbiam!

Cały czas dziwi mnie, że ta owulacja już prawie jest. Po śluzie raczej tego nie widzę. No ale starania, to czysta przyjemność :evil:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka