BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #693655 przez Agnilla
no niestety mnie w 4 cykle starania juz zaczely irytowac, seks na gwizdek jakos mnie nie rajcowal, zreszta meza tez nie. teraz mielismy 2 tyg przerwy bo i okres i w ogole i juz widze, ze za soba chodzimy :P tylko, ze wykrakalam ze mam koniec okresu a tu dupa, wrocilo na troche weeeezta juz :P 6dc zakonczony, za 26 dni testuje ciazowy :D :D :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #693659 przez mloda
witaj porto ;)

pozdrawiam was wszystkie z namiotu. Jesteśmy z mężem na nocce na rybach.
Zazdrosze takiej owulki na początku testowania. Moja owu gdzie jesteś :(
dziś testu nie zrobię bo nie wzięłam ze sobą :/

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #693663 przez Porto1987
mloda i Twoja owu przyjdzie :) przecież musi. A do swojej podchodzę bardzo ostrożnie. Kiepsko będzie jak mi wyjdzie przez 10 dni tak samo :P

Agnilla domyślam się, że im więcej czasu ludzie się starają, tym bardziej sexik nie przynosi już takiej radości. Póki co na początku starań, to człowiek jak w euforii :P

11 lata 10 miesiąc temu #693731 przez gosia28
mloda puszki śliczne :) to fajowo musicie mieć na tych rybach :)

Asia :) to zobaczymy jak zniosą próbę rozstania ;)

Becia super, gratuluję, to o tyle masz teraz głowę spokojniejszą :)
no i ok. umawiamy się na niedzielne testowanie ;)

Dagnes super, że wizyta przyniosła same dobre wieści

usg też miałam przed 12 tc już przez brzuch, ale to chyba zależy też od gina i sprzętu

Porto no super pozytywne te testy, nic tylko działać.

Agi zakupy lekarstwo na wszystko nie :lol:

Ann i jak tam Twoje testowanie.

A ja padam na pysk, ale chata ogarnięta, jutro imieniny emka, mała impra będzie, łącznie z wizytą teściów. Akurat są ok. więc pewnie będzie miło.

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #693736 przez Agnilla
No to prawda na początku było mega, a najlepszy seks był kiedy wiedziałam, że i tak się nie uda bo nie miałam owulacji. A jak wróciła to miałam takie ciśnienie że mąż już miał dosyć bo rano się umawialismy na wieczór itp.teraz narazie nie poruszamy tematu dziecka tylko jak wraca zły z pracy to mu mówię, że ma wyluzować bo mi męczy plemniki ;)

Młoda podziwiam Cię :)

Przepraszam że ja o tym, ale myślałam że mam koniec@ a od wczoraj leci mi normalnie brązowe coś, jakieś nitki w ogóle mi to na @ już nie wygląda bez sensu :/

Dobrej nocy laski!

11 lata 10 miesiąc temu #693835 przez aggi
Dagnes to nieźle, szok że w ogóle sobie o tobie przypomniała ?! dziwne :P

Porto dla mnie maliny jak nic !

Mloda owu wkońcu będzie :) wiesz jak testu nie masz to możesz działać 'jakby co' :D

Agni tekst z "ma wyluzować bo mi męczy plemniki " świetny haha :woohoo:

11 lata 10 miesiąc temu #693836 przez aggi
A ja dziś ogarnęłam dom, byłam u lekarza po zaświadczenie że jestem zdrowa, mój kochany coś chory jest i trzeba go grzać w łóżku bo mu zimno ciągle ;/ a ta pogoda okropna jak nie 30stopni upału to 10 stopni i deszcz :( i dziś znów strasznie lało ;/

No nic spokojnej nocy:*

11 lata 10 miesiąc temu #693910 przez lilijka
Hejka dziewczyny! Wstawac, wstawac:)

Gosia kiedy Ty testujesz bo nic nie piszesz?
Ja najpóźniej powinnam dostac @ jutro więc czekam. Jak tylko dostanę to wiesiołek i następny miesiąc. Pewnie będzie mi się cholernie dłużyc:(
Ktoś tu pisał, że ma maliny i brak śluzu- ja też tak ostatnio miałam i myślę, że przez to nie zaciążyłam:(

11 lata 10 miesiąc temu #693926 przez Agnilla
haaa uwielbiam czytać swoje posty pisane wcześniej z telefonu, słownik takie słowa wpisuje, że się sama z siebie potem śmieję :P
dzień dobry :) Lil, ja Cię rozumiem, ja bym chciała, aby cykl zaczynał się od 14 dc u mnie :P dziś mam dopiero 7c, łojezu gdzie tu 30? :) nie widać nawet czubeczka końca cyklu :P
ja sie zbieram, szybko w domu ogarne i ide sie pindrzyc, bo na 16:00 urodziny ciotki, w restauracji, bo to 70te, podobno ma byc do rana z tancami to jak wesele, tylko pana młodego nie ma :P

11 lata 10 miesiąc temu #693946 przez moofka
ja już dawno wstałam, byłam w luxmedzie zostawić troszkę krwi i siuśki :)

Gosia to chyba najwcześniej jutro testuje, mówiła że Jej się nie spieszy. wytrzymała jest :)

Agi udanych baletów :)

11 lata 10 miesiąc temu #693965 przez lilijka
Agnilla napisał:

haaa uwielbiam czytać swoje posty pisane wcześniej z telefonu, słownik takie słowa wpisuje, że się sama z siebie potem śmieję :P
dzień dobry :) Lil, ja Cię rozumiem, ja bym chciała, aby cykl zaczynał się od 14 dc u mnie :P dziś mam dopiero 7c, łojezu gdzie tu 30? :) nie widać nawet czubeczka końca cyklu :P
ja sie zbieram, szybko w domu ogarne i ide sie pindrzyc, bo na 16:00 urodziny ciotki, w restauracji, bo to 70te, podobno ma byc do rana z tancami to jak wesele, tylko pana młodego nie ma :P

Nie marudź! Wiesz jak ja bym chciała już 7dc? :P :lol: A tak to czekam na @, znając moje szczęście to się spóźni, narobię se nadziei a i tak w końcu przylezie i dopiero mogę zaczynac od numeru 1 :angry:

Baw się dobrze!

Gosia Ty jutro testujesz to 3mam kciuki:) :kiss: Ja czekam...

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #694036 przez moofka
ja pitole ale się wszystkie lenicie dzisiaj :P

monżek zrobił fotkę bebolka, bo już pełne 15 tc nam stuknęło :woohoo: od poprzedniego trochę się urosło :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 10 miesiąc temu #694037 przez aggi
moof ale cudowny rośnie jak na drożdżach ! :kiss: :kiss: :kiss:

a u mnie znów cień krechy drugiej i 15dc , także czekam na rozwój sytuacji . Oby w ogóle owu była !! :dry: wracam do Was po weekendzie bo mamy duużo jeżdzenia z moim dziś i jutro :) :*

A pytanie organizacyjne mam. Jeśli dotąd robiłam test ok. 13-14 (z poślizgiem lekkim czasem, ale generalnie w tych godzinach) to mogę nagle przeskoczyć na 18? szczerze to od poniedziałku po prostu nie będę mieć warunków by o tej 13-14 iść siku :unsure: i nie wiem co teraz :unsure:

11 lata 10 miesiąc temu #694043 przez Dagnes
Aggi myślę, że bez problemu możesz zmienić godziny. Ważne żeby nie pić wcześniej. Ja testowałam różnie, raz o 14 innym razem o 16.
Moof ale masz fajnego bebolka :) Ja czekam kiedy mi wywali. Póki co, to kto nie wtajemniczony to nie widzi że ja w ciąży. A bebolka mam tylko jak dużo zjem :blink:
Wklejam wam fote z USG. Mało widać, ale może się dopatrzycie

Wiktoria

Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu #694073 przez moofka
aggi też uważam, że możesz spokojnie zmienić godzinę testowania, udanego obżarstwa :silly:

Dag jak patrzę to przez chwilę wydaje mi się, że wiem co widzę a zaraz potem mam wątpliwości czy to co myślę to jest właśnie to co myślę :P

dziękuję w imieniu bebolka za komplementy :kiss:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka