BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

12 lata 10 miesiąc temu #714427 przez Porto1987
Dziewczynki, chodziło mi o to, że jak jest za bardzo kwaśny, to wtedy mydło trochę go uzasadawia i jest kwaśny jak trzeba :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #714455 przez ann-sunshine
Agi w takim razie wielu wzruszających chwil na ślubie (i ewentualnie super zabawy na weselu jak jest takowe).

Porto najważniejsze że znalazłaś metodę - jeżeli u ciebie działa mydło to się tego trzymaj i już.

A tu moje testy, u góry wyblakły z wczoraj, poniżej z dziś z ok 10tej

12 lata 10 miesiąc temu #714459 przez aggi
Gosia no drogi nie powiem że nie ale tak to jest jak małe miasto i jeden dobry gin na ileś ludzi. Każdy ma blisko i idzie no. Co zrobić, teraz wszystko wszędzie to taka drożyzna...

Kaś tak tak powiedział że cyto obowiązkowo po leczeniu już :)

Agni no to miłego dnia :D

Ann a TY działaj ile tchu :D trzymam kciuki :laugh:

12 lata 10 miesiąc temu #714468 przez Agnilla
wesele jest, ale my nie jestesmy zaproszeni. to kolega meza z pracy, czasami sie z nimi spotykamy, ale nawet nie spodziewalismy sie ze nas zaprosza. aczkolwiek uwazam, ze wypada pojawic sie w kosciele. zwlaszcza, ze mamy wolne i mozemy pojechac bo to niedaleko. kupilam im taki album do zdjec-skrzynke a zarazem ramke, bo jedno foto jest na przodzie, do tego kartke i w droge :)
takze leze juz wykapana, paznokcie schna. bede musiala leciez zaraz wyprasowac ubrania bo tak jakos czas szybko leci :P urlop w domu to nie urlop, trzeci dzien albo sprzatam, albo maz pracuje w domu.

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #714471 przez Asia K
Melduje sie i ja :)
Dzisiaj troche późno ale co tam :silly:
Moof brakowało ci mnie rano ze nie ma ode mnie wpisu ? :silly: (kiedyś pisałaś ze jak wstajesz to ode mnie juz tam coś jest a dzisiaj niet :) )

Przeczytalam was ale juz wszyscy na wszystko odpisali wiec ja sie podpisuje pod wszystkimi :p

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

No to teraz moge isc sprzatac - ehhh nie chce mi sie - szkoda ze nie mam "prywatnej sprzątaczki" :blink:

12 lata 10 miesiąc temu #714476 przez ann-sunshine
Asia dobrze włosom to zrobi, odpoczną trochę i odrosną. Też idę podciąć końcówki tak z 10 cm ale czekam z tym jeszcze chwilkę, bo upiekę dwie pieczenie czyli od razu ułoży mi włosy na ślub i weselicho na które idziemy 10 sierpnia :-)

Młoda to ty moja imienniczka :-D spóźnione najlepsze życzenia :-) Też uważam że imiona nieco determinują charakter człowieka.

zielono nam dzisiaj: zupka groszkowo-koperkowa, potem halibut ze szpinakiem zapiekany w cieście francuskim a na kolację zrobię sobie makaron z cukinią i porem - co to oznacza: że męża dziś nie ma, ale spoko podziałane i w nocy wraca.

Aggi przykro mi że musisz starania odłożyć na jakiś czas. A ja coś czuję, że jak już dotrę do tego gina to podzielę twój los :dry:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #714492 przez Asia K
Ann niezakłądaj odrazu tego najgorszego :dry:

No mój mężuś sie zdziwi jak wróci :ohmy:

U mnie wczoraj 9dc i mały cien cienia bylo widac wiec niesadze ze dzisiaj maliny zobacze ale dzialac bedziemy - tak dla sportu chociazby :lol: by kondycje podtrzymac :laugh:

Co do
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 10 miesiąc temu #714499 przez aggi
a ja już posprzątane, ugotowane i czekam aż mój wróci z pracy:) zjemy i w drogę :) Siadamy na motor i w góry. A wieczorem winko. Nic nam nie zepsuje tego wieczoru, o! Nawet to cholerstwo :side:

No to miłego dnia dziewczyny :)

12 lata 10 miesiąc temu #714501 przez Asia K
Aggi udanego.... :lol:

12 lata 10 miesiąc temu #714508 przez gosia28
mloda nie wiem czy wiesz, że ja mam taką przypadłość i ciągle kogoś z kimś mylę, dziewczyny potwierdzą- iss myliłam z lili To czemu Ciebie nie mogę mylić z mlodą :P :blush:
ooo i Agi też raz z Aggi pomyliłam :S

Agi na żabę- tyś to jest artystka :lol:

Porto żadnych oporów przed mężem, Agi ma rację ;)

Agi w moich rejonach zaproszenie na sam ślub by nie przeszło, normalnie obraza na całego, ostatnio się właśnie dowiedziałam, że wyżej w Pl to jest normą. To miłych przeżyć na ślubie :)

a moje włosy wypadają i wypadają i nic im nie pomaga :angry:

aggi to miły dzionek Ci się zapowiada, ja właśnie myślę co tu wykombinować bo sama jestem do jutra, zaraz obdzwonię kuleżanki :woohoo:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #714511 przez mloda

Załączniki:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #714519 przez Asia K
Młoda - tym chcecie nakarmić yorka hahahahahah :D:D:D:D:D:D

Goś mi moja fryzjerka jakis czas temu polecila na wypadanie wlosów - jedwab do wlosów - naprawde pomaga i wzmocnil mi tez paznokcie :) Kosztuje nie dużo bo jakies 10-15 zł i juz uzywam go jakies 5 miesiecy i jeszcze jest wiec uwazam ze warto :D

12 lata 10 miesiąc temu #714523 przez mloda
haha Asia nie nie :P
mój york nie jest taki exlusive jak inne psy on pochłania wszystko oprócz cebuli i jeża ale żółwia chyba też nie :P
ostatnio wpadła w kota miske i mu wszystko wciągła to miała pysk aż po oczy tłusty

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #714528 przez gosia28
Asia mówisz o kosmetyku co wcierania we włosy rozumiem? Takie coś stosuje z bio silk podobno jedna z lepszych marek i długo już

mloda Ty masz to prywatne zoo w domu czy znowu pomyliłam?

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

12 lata 10 miesiąc temu #714535 przez Kaś_O
Tez sobie teraz bio silk kupiłam i fajnie na puszzemie włosów działa a mam ich duzo wiec ciezko je czasem okielznac.. Ale wczoraj mi sie wylal :( ale kupiłam sobie jeszcze agar olejek tez jak jedwab i tez fajnie działa :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka