BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

10 lata 5 dni temu #1033803 przez brown24
Nie mogłam sie nie odezwac! Puma! Kciukasy! :woohoo:
Podziękowania: Pumcia

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 dni temu #1033804 przez niagara
Pumciaaaaa no wreszcie :P Trzymam kciuki i czekamy na Szymusia :kiss: :woohoo:

10 lata 5 dni temu - 10 lata 5 dni temu #1033805 przez aggi
Dobra zabieram się do nadrabiania w końcu porządnie ;) Wreszcie odpaliłam mojego trupka, więc która przeczyta moje wypociny to w nagrodę będzie na końcu może zdjęcie Maksiora :woohoo: magmus :D :P Także tego... komu w drogę.. :P

julka być może inofolic zadziałał korzystnie na śluz :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

nat jak ja Cię rozumiem z tym oszaleniem... nie mogę na tablecie nic z ładem i składem napisać bo mnie wywala :S a potem już mi się odechciewa :S Helenka jest prześliczną megasilną dziewczynką :* ucałuj ją :* czyli w końcu nie ma operacji? wracacie do domu?

nowa kurka śmigaj do lekarza w końcu ! niech się zajmie Tobą

ziaa ogromnie współczuję tego wyczekiwania... na prawdę nic nie możesz dostać na wywołanie? I najwyżej przeczekać kolejny cykl na te badania w szpitalu? przecież się zamęczysz :huh:

pumcia ale śliczna kluseczka z Ciebie :silly: :silly: :silly: ale ale w postach najnowszych widzę że chyba już niedługo.... :evil: :whistle: :whistle: zaciskam kciuki już :D Bo zanim doczytam to może Szymek już będzie na świecie :whistle: :whistle: o kurka cesarka ?! Zaciskam kciukasy kochana duuuuuuuuuużo siły cierpliwości i mało bólu :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

brown kiedy masz mieć @? o widzę że wredota już przyszła.... przytulam :kiss: weeeeeź nas nie zostawiaj tu ! Walczymy razem przecież co nieeeee

magmus kuwa czekam na fotę Twojego bebolka i cooo i góóóó :D NI MA :P JAK KTO?!?!?!?! :D polska służba zdrowia jak mnie to nie dziwi :/ ... ja kulki będę kupowała Maksowi jak pokój będziemy remontować :) one właśnie są z kordonka ! widziałam na necie że dziewczyny je ręcznie robią :D dmuchasz balonik, smarujesz klejem chyba do tapet, owijasz kordonek, czekasz aż wyschnie i przebijasz balon :D potem lampki choinkowe i gotowe :P powiedz mi jakie masz kwiatki na balkonie? chcę coś kupić, ale ja mam cały dzień słońce..........

cornick mistrzuniu ! :D Panią w worku widziałam :D Ale naleśniki rozmiażdżyły system :woohoo: :woohoo: :woohoo: a Twoje selfie jest w ogóle... takie... no normalnie zatkało mnie z wrażenia :cheer: :cheer: :cheer: nie no nie oglądam już więcej zdjęć które wrzucasz :P

nati widzę że masz takie samo zdanie o swoim avatarku jak ja o swoim.... :D :evil: :whistle:

milunia Maks pierwszą kaszkę dostał mleczno ryżową z bobovity o smaku malinowym :D smakowała mu bardzo :P Ale dostał ją dopiero jak coś 5mscy miał :D a potem do wyboru do koloru, zjadał każdą jaką dostał ;)

sandra Natan śliczny :)

pinezka już było ok dłuuugo, i znów się trzy dni drapał. Ale znów jest ok ;)

nooooooooo koniec , nadrobiłam UFF ;)

pumcia także kciukasy zaciśnięte :*

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Podziękowania: Pumcia, Cornick

10 lata 5 dni temu #1033809 przez niagara
Aggi Maksiu przystojniaczek :woohoo: :kiss:

10 lata 5 dni temu #1033811 przez aggi
niagara a dziękuję w jego imieniu :-) jak się czujesz? Kiedy jakaś wizyta? :-)

10 lata 5 dni temu #1033815 przez Pumcia
Już po :)
Szymus 3100, 53cm - ja tam na szybkiego ale odezwę się jak położne mnie już zostawią :P
Podziękowania: niagara, Sandruska1995, ziaa

10 lata 5 dni temu #1033816 przez Pumcia

Załącznik nie został znaleziony

10 lata 5 dni temu #1033817 przez ziaa
jeeeeeest! :D :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: GRATULACJE! Zdrówka dla Ciebie i synusia Kochana!!! :woohoo:

10 lata 5 dni temu #1033818 przez Pinezka
Ale sliczny :) Pumcia, a jak ty sie czujesz? Tak szybko poszlo? I dlaczego tak znienacka cesarka?

10 lata 5 dni temu #1033822 przez Sandruska1995
pumcia super! Gratulacje! :woohoo: cudowny maluch . Jak się czujesz ?

10 lata 5 dni temu #1033825 przez Pumcia
Pinezka rano o 8.30 wstałam i odeszły mi wody, tzn saczyly się. Pojechałam do kliniki i niestety skurczy brak, szynka za wysoko, wód plodowych prawie nie było - lekarz powiedział że bez sensu mnie męczyć bo nie dam rady urodzić i nie chce ryzykować :) w sumie spoko, 15 min i po sprawie :whistle: Mały już zjadł a teraz śpi :cheer:

Dziękuję Dziewczynki :)

Ps. Boże jaką jestem głodna a dziś nic nie zjem i nic nie zdążyłam zjeść :dry:

10 lata 5 dni temu #1033826 przez Sandruska1995
pumcia super ze sprawnie poszło. A jak się czujesz ? No ja też niespodziewanie trafiłam na cesarke 3 dni szybciej rano , też na głodzie i nie mogłam jeść przed 3 dni tylko kroplowki. U mnie pewnie też tyle trwało cięcie tylko że ja miałam znieczulenie ogólne to trochę trwało zanim się obudziłam i doszłam do siebie. Teraz też będę tak miała. Super ze wszystko dobrze :)

10 lata 5 dni temu #1033827 przez Cornick

10 lata 5 dni temu #1033829 przez Sandruska1995
cornick.U mnie po cc można było tylko wodę niegazowana i nic poza tym. Żadnych cukierków. Po 3 dniach dostałam na obiad biszkopty i gorzka herbatę. :whistle:

10 lata 5 dni temu - 10 lata 5 dni temu #1033830 przez aggi
pumcia gratulacje!! SZYMEK słodki :woohoo: :kiss: dużo zdrowia :-) i szybko dochodz do siebie :-)

A ja melduje pozytyw :D cóż za zbieg okoliczności :evil:

Załączniki:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka