BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

10 lata 3 tygodni temu #1035185 przez Pumcia
Wybaczcie chaotyczne pisanie ale na telefonie próbuje coś wyskrobac i tak to później wygląda :p

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 tygodni temu #1035187 przez brown24
Nie nadrobie Was Cholery :laugh: :evil:
Puma ponczoszanko :laugh: jescze 0, na razie mi nie wolno, ucze się :evil: ale mozesz wpaść to chetnie Ci cos powsciskam :laugh: :laugh: :P
Liss witaj ;)
Mignął mi tu jakis chlebek, a ja taka głodna po robocie < cieknieslina> :laugh:
Ziaa jak Twoja @? coś przeoczyłam??

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 3 tygodni temu #1035188 przez Miluniaa
Pumcia a moze sama sobie zajmij ta miejscowke? :laugh: :laugh: jak szalec to szalec :laugh: :laugh: :laugh:
Podziękowania: brown24

10 lata 3 tygodni temu - 10 lata 3 tygodni temu #1035189 przez brown24
Puma Milunia dobrze gada :laugh: wskakuj na lubego jak wróci :P Patrz mąż Mili mia mie celibat do konca zywota a tu rozpusta sie szykuje :laugh: :) :)

Ej tez tak macie ze wyswietla wam wiadomosc, a po wejsciu na szkrzynke nic nie ma? o co kaman? :angry: :silly:

10 lata 3 tygodni temu #1035191 przez magmus88
Hej hej :)

Puma - dziewczyny podrzuciły dobry pomysł :D może sama po sobie zajmiesz miejscówkę?? hehe

Ciekawe jak tam Patikierc... pewnie już się poznają z maluchem :) i nacieszyć się sobą nie mogą....

Ja dziś odebrałam paczuszkę z podusią i kocykiem do wózka... Chyba będę z nią spała hahaha

Powiem Wam, że ostatnimi czasy czuję "inaczej" małego.... zamiast takich ewidentnych kopniaków takie przeciągania ehehe. Też fajjnie :D heheh

10 lata 3 tygodni temu #1035192 przez Pumcia
Mój Szymek będzie jedynakiem !!! Muszę jeszcze poinformować o tym męża :evil:
Magmus słuchaj dziewczyn a zimą w sandalach będziesz chodzić - zwłaszcza Tych najwredniejszych :P aaaa tak pamiętam te rozciągania, do tej pory mu tak zostało :)

Brown a może Ty sobie kup okulary w pracy skoro raz widzisz a raz nie widzisz wiadomości hahahahahahaha

Milunia - sam se zajmij :P a swoją drogą to jestem w trakcie załatwiania becikowego - masakra z papierologia. Idę w poniedziałek do mego giną i muszę jakies zaświadczenie o prowadzeniu ciąży wziąść. Chyba skocze też na górę i niech mi zważa małego :)

10 lata 3 tygodni temu #1035193 przez misia88
Laski, chyba mnie coś bierze... :( W dzień mi zimno, że aż telepie, a na wieczór gorąco aż policzki pieką... W sam raz na wyjazd. F*ck! :(

10 lata 3 tygodni temu #1035197 przez Miluniaa
Pumcia juz nie badz taka chciwa na ta kase :laugh: masz rok na becikowe ;p ja wzielam na kontroli w 5 tygodniu przy okazji:D jak idziesz wazyc to powiedz zeby zmierzyli tez zoltaczke

10 lata 3 tygodni temu #1035198 przez Pumcia
Ahahhahahaha uderz w stół . . . A kto tu chce zarobić 500 plus :evil: oj Milunia Milunia :laugh:
Ja też idę na kontrol więc wezmę - przy okazji - i Mi też już prawie 5 tydz idzie :whistle:
Ostatnio bilirubina wynosiła 8 - jak byłam na zdjęciu szwów to zaszlam na górę bo położna środowiskowa mówiła żeby zdarzyć Szymka.
Byłaś już na tych slamsach ? Ja dziś po wnioski jeździłam i co zobaczylam - w sumie mnie już nic nie zdziwi :/

10 lata 3 tygodni temu #1035201 przez Sandruska1995
pumcia Zawsze jestem do pomocy :cheer:
Napisz czy pomaga . Ja liczę że moja nie będzie miała kolek jak synek. :whistle:

Znaleźliśmy następna insignie. Wszystko wymienione tylko 200 km od nas ale nic jedziemy z kasą zobaczymy .

10 lata 2 tygodni temu #1035203 przez Nowa...
Pumcia- ja bym chętnie zajęła Twoją miejscówkę, a co ma stygnąć :laugh: tylko wcale nawet owu nie ma. Nawet już nie liczę dnia cyklu :dry: A dlaczego Szymuś będzie jedynakiem? Może jak będzie starszy to zachce Ci się drugiego, albo jak Milunia ;)
Ziaa- i jak zawitała @ do Ciebie :) ?
Liss- to kiepska sprawa jak się tak widujecie, ja natomiast 2 razy w tygodniu i to według mnie też jest mało :(
A może i mi nie jest dane więcej mieć szkrabików :S

10 lata 2 tygodni temu #1035207 przez Julka1987

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 2 tygodni temu #1035209 przez natkka
Ja tak tylko na chwilę - my używaliśmy sab simplex fajna sprawa (nasza ciocia kupowała za 8euro)
Bio gaja i dicoflor nie są stricte na klolki tylko na poprawę flory bakteryjnej jelit - więc u nas było stosowane razem. Zresztą kolek młoda nie ma już, ale bio gaja dalej w użyciu :)
Dziewczyny piękne chleby :) szkoda, że przy zakwasie trzeba robić je regularnie a u mnie z systematycznością czegokolwiek jest dupa.

10 lata 2 tygodni temu #1035210 przez Miluniaa
Pumcia poki ja cos wyprodukuje to 500 + sie skonczy :laugh: :laugh: :laugh:
Nowa nie to zeby mi sie zachcialo chce miec szybciej z glowy :laugh: na brak rozrywek nie narzekam kupki, zupki i te sprawy B)

Pokoik szykujemy oseskowi macie moze jakies ładne inspiracje ?? Chce ściany szare, a do reszty pomyslu brak :whistle:

10 lata 2 tygodni temu #1035211 przez ziaa
Jeeesssste!! Jest komplet moich szatanów!!! :D :evil: :evil: :evil: Brown, Puma i Milunia razem na stronie, to się musi skończyć awanurką :D
Wszystkim zainteresowanym uprzejmie donoszę: nie @ nie zawitała ;p

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka