BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

9 lata 1 miesiąc temu #1031720 przez Miluniaa
hahhaa brown dobre ! Pume zamkną za nielegalna plantacje :laugh:
aggi działaj !
natB czekamy na Helenke! koniecznie daj nam znac jak bedzie po i fotkę prosimy :)
ziajka
Jestem wredna ale zycze Ci obys nie pojechala na ten maraton ! ehm z wiadomych przyczyn ! :evil:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 1 miesiąc temu #1031722 przez Nowa...
Nefri- dziś byłam w aptekach i nie mieli. Na jutro mam mieć i od jutra zacznę brać. A jutro będzie 3 dc- to nie tak późno :) A czy u Ciebie te zioła przesuneły termin malin ;) ?

9 lata 1 miesiąc temu #1031724 przez magmus88
Kule, NAT :D ale czad... to już praktycznie dni...

Pumcia - fajną kolekcję wyhodowałaś :D

Aggi! no, no :) Maliny jak ta lala No i pięnie Maks koloruje! Faktycznie :)

Sandra - super gratuluje :) My w salonie mamy szary :) Teraz bedziemy odświeżać kolor - ale też na szary :P ale dwa odcienie. Poza tym też bbyłam dziś po farbę... ale do kuchni :) brzoskwiniową :)

Helena - a jak mąż do tego podszedł? Na spokojnie?

Ja dziś miałam "lekarzowy" dzień.... Rano dentysta, później endokrynolog a na sam koniec ginekolog - byłam tylko po takie zaświadczenie - bo na prenatalnych stwierdzili, ze samo skierowanie to za mało - i byłam po taki jakby opis. Ogólnie to cały dzień mi tak zleciał..... I co najlepsze, niedawno skońćzyłam gotować obiad na jutro bo znowu jutro gazu nie będzie... wymieniają nam rury.
Jutro z rana jedziemy za tymi płytami do szafy... Mężu ma na popołudnie.

Do usłyszenia!

9 lata 1 miesiąc temu #1031726 przez Nefri
Nowa mi sie juz cykl przed tym castagnusem cykl wydluzyl chyba do 27 a z castagnusem maliny wyszly jakos chyba w 13 dniu, czyli chyba dzien pozniej niz w poprzednim. Kup sobie, lykaj i uwierz, ze pomoga, ta wiara czasem najlepiej dziala. mysle, ze smialo mozesz od 3 dc.
Magmus zapomnialam pogratulowac chlopaka :) imie dla synka wybrane?
Brown siuralas juz?

9 lata 1 miesiąc temu #1031728 przez brown24

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 1 miesiąc temu #1031730 przez niagara
Brown o nie :( Myślałam, że to już prawie pewne. Przynajmniej progesteron masz bardzo ładny. Trzymam kciuki za następny cykl :kiss:

9 lata 1 miesiąc temu #1031733 przez Paula1704
Brown - ja już od 6 nie śpię i czekam na Twojego pozwytwa a tu taki psikus :-( trzymam kciuki, że jak nie tym, to następnym razem się już na pewno uda! :-*

9 lata 1 miesiąc temu #1031735 przez natB
magmus dokładnie jeszcze kilka dni :).. Niby mnie wszystko cieszy, ale jesteś okropnie przerażona... Nie wiem, czy podołam.. Milion myśli kłębi mi się w głowie...
Wład jutro ostatnio dzień idzie do żłobka i zostaje ze mną w domu ;) juz do Świąt :)

brown
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 1 miesiąc temu #1031736 przez brown24

9 lata 1 miesiąc temu #1031737 przez natB
aggi Maks to ma talent ;) ładnie koloruje :).. U nas na topie malowanie, a wczoraj wyklejal Wład baranka wata ;).. Nie dokończylismy, bo skończył nam się klej :P

Załączniki:

9 lata 1 miesiąc temu #1031739 przez Nowa...
Brown- oby @ tylko nie szalała i przyszła lada chwila. A dlaczego starania kwietniowe sobie odpuścisz? zero serduszkowania :P ? Jak nie ten cykl to następny będzie nasz :laugh:

9 lata 1 miesiąc temu #1031740 przez ziaa
No pewnie, jak trzeba się sprzysiąc przeciwko Ziaa to wszystkie od razu!! Dziękuję bardzo dziewczyny! :woohoo: :evil: :evil:
Brown no cho ze mna na styczniówki! :D Teraz mam maraton, ale może styczeń? No weźźźźź! :D Dlaczego chcesz odpuszczać w kwietniu? A Wy nadal u teściów czy już u siebie? :)
Niagara to jak juz w naszym pięknym mieście będziesz siostrze kibicowała, to ja też nie pogardzę słowem otuchy od Ciebie na trasie! :D
NatB jaki ładny baranek! Nonono! :) Super zajecia :)

Ja jutro badam progesteron :dry: trzymajcie kciuki żeby podrósł i @ sama sie zjawiła :unsure:

9 lata 1 miesiąc temu - 9 lata 1 miesiąc temu #1031741 przez brown24
Ziaaa bo wizja świąt lub sylwestra na porodówce Malo mnie przekonuje :P na styczeń jak najbardziej sie pisze z Tobą :laugh:
I trzymam kciuki za Twój progesteron :kiss:

Nowa nie chodzi o to że nie będziemy w ogóle serduszkowac, ale nie będę celowac specjalnie w te dni, no chyba ze nieposkromniona żądza nami zawładnie :laugh:
Nat Wład to mały artysta :P

9 lata 1 miesiąc temu #1031742 przez ziaa
Brown ;) No dobra, ale to juz niech @ przyjdzie do Ciebie bo musisz mieć teraz krótszy cykl bo się jeszcze ze mną na ten styczeń nie załapiesz! Swoja drogą ciekawe jaki masz teraz progesteron skoro juz tydzień temu miałaś taki o jakim ja chyba tylko mogę pomarzyć :silly:

9 lata 1 miesiąc temu #1031743 przez Nefri
Brown ja ostatnia @ mialam 22.03 zeszlego roku i zapewniam cie, ze pobyt w grudniu w szpitalu nie jest taki zly, wszyscy maja swiateczny nastroj i jest bardzo milo, wiec nie odpuszczaj, zwlaszcza, ze masz taki ladny progesteron, a to w sumie najwazniejszy hormon na poczatku ciazy.
Nat on naprawde sam to wykleil, bez pomocy? tymek to by sie znudzil po jednej takie kulce przyklejonej, on nie potrafi na tylku usiedziec, ale moze dzis tez sprobuje z nim tak powyklejac

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka