- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusia WRZESIEŃ2010
Mamusia WRZESIEŃ2010
- Marysia27
-    
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-    
- Scribo ergo sum ;) KAF'ka!!!
 przytulam Was mocno, a Waszych mężów/ partnerów kopię w dupska, żeby w j=końcu przejrzeli na oczy
 przytulam Was mocno, a Waszych mężów/ partnerów kopię w dupska, żeby w j=końcu przejrzeli na oczy  Oni nie maja chyba świadomości co wyrabiają, że sprawiają Wam przykrość, i przyczyniają się do rozpadu związków. Dziękuję Bogu, że u Nas jest dobrze i z pieniędzmi i z uczuciami. Na odwrócenie waszych myśli dopiszę, że moja przyjaciółka wylatuje 30go do meksyku i tam zaczyna ze swoim narzeczonym podróż dookoła świata. Nie wiedzą ile to potrwa- będą okrążać glob, dopóki im pieniędzy i zdrowia starczy. Mam nadzieję, że Boża Opatrzność będzie nad nimi czuwała!
 Oni nie maja chyba świadomości co wyrabiają, że sprawiają Wam przykrość, i przyczyniają się do rozpadu związków. Dziękuję Bogu, że u Nas jest dobrze i z pieniędzmi i z uczuciami. Na odwrócenie waszych myśli dopiszę, że moja przyjaciółka wylatuje 30go do meksyku i tam zaczyna ze swoim narzeczonym podróż dookoła świata. Nie wiedzą ile to potrwa- będą okrążać glob, dopóki im pieniędzy i zdrowia starczy. Mam nadzieję, że Boża Opatrzność będzie nad nimi czuwała! Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Batmanik
-   Autor Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-    
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
u nas ciut lepiej ale jeszcze nie to...
Marysiu ale wariaci z Twoich znaojomych a ile odwagi maja

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Marysia27
-    
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-    
 ja byłam dziś na zakupach, od razu mi się humor poprawił, ale po takim czasie braku kasy, już z urzędu należało się uzupełnienie szafy
 ja byłam dziś na zakupach, od razu mi się humor poprawił, ale po takim czasie braku kasy, już z urzędu należało się uzupełnienie szafy   

generalnie w szafie mam 15 nowych ubrań, wcześniej miałam dylemat w co mam się ubrać, bo nie było zbyt wiele, teraz będę miała dylemat w co się ubrać, bo jest w czym przebierać. Całą rodziną zahaczyliśmy tez u fryzjera,żeby się odchamić :)a wieczorem imprezka z sąsiadami. Batmanik, jest ciut lepiej , pewnie teraz powoli do przodu ku lepszemu pójdzie
 generalnie w szafie mam 15 nowych ubrań, wcześniej miałam dylemat w co mam się ubrać, bo nie było zbyt wiele, teraz będę miała dylemat w co się ubrać, bo jest w czym przebierać. Całą rodziną zahaczyliśmy tez u fryzjera,żeby się odchamić :)a wieczorem imprezka z sąsiadami. Batmanik, jest ciut lepiej , pewnie teraz powoli do przodu ku lepszemu pójdzie  
- raczek10
-    
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-    
- Rodzinka w komplecie :P
 jak miło czytać ,ze ktos ma takie zwariowane pomysły
 jak miło czytać ,ze ktos ma takie zwariowane pomysły  tez tak bym chciała no ale???
 tez tak bym chciała no ale???  jakby przyszło co do czego to najwyżej bym łeb w piasek schowała ze strachu .mnie przerażaja kataklizmy jakie są na  naszym globie  więc bym sie nie odwazyla
 jakby przyszło co do czego to najwyżej bym łeb w piasek schowała ze strachu .mnie przerażaja kataklizmy jakie są na  naszym globie  więc bym sie nie odwazyla  
Batmaniku u was lepiej to chyba w powietrzu cos jest
 bo u nas tez malutki przełom i zatem mały krok ku lepszemu .
 bo u nas tez malutki przełom i zatem mały krok ku lepszemu .  a moze nasi faceci boja sie mrozów
 a moze nasi faceci boja sie mrozów 
Martuska gzie ty halooo

/035/0354289b0.png?3420[/img] [/url]

s2.pierwszezabki.pl/035/0354289b0.png?6371

- Batmanik
-   Autor Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-    
- Martuska
-    
- Wylogowany
- rozmowna
-    
Trzymać kciuki za mnie we wtorek żebym napisała test na 6 z +
 )
)Miki super , już mu urosły kolejne ząbki 4, 2 górne trójki i 2 górne czwórki także już ma 12 ząbków. Buszuje po domu jak burza czasami to się dziwię że jeszcze nie nabił sobie guza.
Batmanik super że jest lepiej a wierzę że będzie jeszcze lepiej
Raczku u Ciebie też się wszystko ustabilizuje tylko potrzeba czasu.
Marysiu super że się odhamiłaś i obkupiłaś kobieta tego potrzebuje. Ja też zamierzam i napewno pochwalę się rezultatami.
- raczek10
-    
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-    
 moze w pracy odżyje między ludzimi  . pozdrawiam was goraco ,bo u nas mrozno jak diabli .
 moze w pracy odżyje między ludzimi  . pozdrawiam was goraco ,bo u nas mrozno jak diabli .   

- Marysia27
-    
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-    
 A jak masz gadane, to się na zaś nie martw, bo małe są szanse, żebyś nagle zamilkła przy słuchawce
  A jak masz gadane, to się na zaś nie martw, bo małe są szanse, żebyś nagle zamilkła przy słuchawce  Batmanik, Bartek ma 11 zębów, ale nie cierpiał jakoś specjalnie przy ich wyrzynaniu, jedyne co, to pakuje palce do buziaka. Do mnie miała dziś przyjechać siostra, strasznie się ucieszyłam, wszystko przygotowałam, łącznie z obiadem dla 5 os- a dzwoni do mnie przed chwilą że nie dadzą rady dojechać, bo im się woda w chłodnicy cały czas gotuje, i czekają na hol, bo siostra moja ambitnie dolała do chłodnicy jakiś czas temu wodę,zamiast jakiegoś tam płynu, więc z tego wynikają problemu- przynajmniej z jej relacji
 Batmanik, Bartek ma 11 zębów, ale nie cierpiał jakoś specjalnie przy ich wyrzynaniu, jedyne co, to pakuje palce do buziaka. Do mnie miała dziś przyjechać siostra, strasznie się ucieszyłam, wszystko przygotowałam, łącznie z obiadem dla 5 os- a dzwoni do mnie przed chwilą że nie dadzą rady dojechać, bo im się woda w chłodnicy cały czas gotuje, i czekają na hol, bo siostra moja ambitnie dolała do chłodnicy jakiś czas temu wodę,zamiast jakiegoś tam płynu, więc z tego wynikają problemu- przynajmniej z jej relacji  ale i tak mi przykro że i się nie zobaczymy, bo mamy do siebie 100 km i widuje my się naprawdę rzadko- ja mam małe dziecko, a ona od rana dop wieczora w pracy siedzi, a jak ma już wolne to myśli tylko o odpoczynku, a nie zasuwaniu gdziekolwiek takiego kawału drogi
 ale i tak mi przykro że i się nie zobaczymy, bo mamy do siebie 100 km i widuje my się naprawdę rzadko- ja mam małe dziecko, a ona od rana dop wieczora w pracy siedzi, a jak ma już wolne to myśli tylko o odpoczynku, a nie zasuwaniu gdziekolwiek takiego kawału drogi  
- Martuska
-    
- Wylogowany
- rozmowna
-    
Marysiu to szkoda że siostra nie mogła dojechać to jest przykre jak się na coś nastawi a tu dupcia:( No ale cóż niestety życie daje takie psikusy i trzeba to przeboleć
- Martuska
-    
- Wylogowany
- rozmowna
-    
- raczek10
-    
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-    
 do pózniej .
 do pózniej .  

- Martuska
-    
- Wylogowany
- rozmowna
-    
U nas też jest mróz bardzo zimno brrrr;/ Ale miejmy nadzieję że będzie piękniutkie ciepłe lato
- Marysia27
-    
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-    
 powodzenia w pracy!
 powodzenia w pracy!Siostrze mojej jednak udało się ruszyć auto i dojechali do nas, jest w drugim miesiącu a wygląda jak ja w 4 masakra, taki ma już brzuszek
 wywiozła ode mnie 9 worków ubrań po Bartku, cieszę się że jej się przydadzą.Musze się pochwalić, że miałam dziś pierwszą godzinę placu manewrowego, a instruktor po paru kółkach kazał jechać na miasto- pierwsze koty za płoty, fajnie jest móc jeździć
 wywiozła ode mnie 9 worków ubrań po Bartku, cieszę się że jej się przydadzą.Musze się pochwalić, że miałam dziś pierwszą godzinę placu manewrowego, a instruktor po paru kółkach kazał jechać na miasto- pierwsze koty za płoty, fajnie jest móc jeździć  
- Batmanik
-   Autor Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-    
Martuska super ze sie Ci udalo!!!
Marysiu to moze siostra bedzie miala blizniaki

Raczku u nas tez bez zmian a nawet i gorzej bo mi na to wszystko sil brakuje dzieci juz 3cia noc daja z leksza popalic a bylo tak fajnie jak przesypialy ładnie:( no nic moze wkoncu im minie...
u nas tez mroz jak cholera

- Martuska
-    
- Wylogowany
- rozmowna
-    
 Zobaczymy jak to będzie dalej.
 Zobaczymy jak to będzie dalej.		Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.