- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- anitkade
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gaguka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 2

Dagnes świetny pomysł z tymi zdjęciami! Super pamiątka

- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46

dagnes ty tez chudzinka ale w 20 tc juz okraglutki brzusio :)super masz te focie
ja to nigdy nie moge sie doprosic i zmotywowac do fotek:P
- Adka94
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Ja jestem w 22 tygodniu termin mam na 3 stycznia więc jeszcze trochę mi zostało.
Mam takie małe pytanie do was ile przytyłyście już? bo ja już jakieś 5 kg

Pozdrawiam

- anitkade
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Monia - co z tymi włosami, bo nic nie napisałaś? Przyciemniałaś? Mnie fotkę zrobiła koleżanka, w domu też jakoś nie ma to czasu.
- Anitulka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 4

Ja do ostatniej wizyty u lekarza przytylam 2,5kg, ale wszyscy mówią że już bardzo po mnie widac... Moze dlatego, że jestem dosyć niska...
A ty znasz już płeć swojego maleństwa? Moja córcia właśnie robi straszną rozrubę w brzuszku

- mokka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3

Jesteś w 22tc i masz termin na 3 stycznia? Ja jestem w 23tc i mam na 2 stycznia...jakoś dziwnie to liczą lekarze bo co ginekolog to inaczej termin ustalają

Jesli chodzi o tycie to też około 4,5-5 kg mam na plusie, ale mój lekarz mówi ze tyję zgodnie z normami i nie ma się czym przejmować

Jesli chodzi o tycie to są w necie takie kalkulatory ile się powinno przytyć w ciąży. U mnie wychodzi że do 12 kg mogę przybrać, ale wolałabym trochę mniej. Chociaż z moimi smakami na słodkie to będzie ciężko:) zrobiłam dzisiaj szarlotkę

- mokka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Jesteś w 22tc i masz termin na 3 stycznia? Ja jestem w 23tc i mam na 2 stycznia...jakoś dziwnie to liczą lekarze bo co ginekolog to inaczej termin ustalają

Jesli chodzi o tycie to też około 4,5-5 kg mam na plusie, ale mój lekarz mówi ze tyję zgodnie z normami i nie ma się czym przejmować (szkoda tylko, że wizyty mam zawsze po 15.00 i jestem po obiedzie, a lekarz waży mnie w butach i pełnym ubraniu więc zawsze u niego więcej kg wychodzi niż jak się sama ważę w domu)

Jesli chodzi o tycie to są w necie takie kalkulatory ile się powinno przytyć w ciąży. U mnie wychodzi że do 12 kg mogę przybrać, ale wolałabym trochę mniej. Chociaż z moimi smakami na słodkie to będzie ciężko:) zrobiłam dzisiaj szarlotkę

- anitkade
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Też mam apetyt na słodkie. Domową szarlotkę to bym chętnie zjadła. Wczoraj zjadłam całą tabliczkę czekolady pistacjowej. Okropna jestem, patrzyłam na nią i wiedziała, że nie powinnam już więcej jeść i jadłam aż się skończyła. Dobrze, że dwóch nie kupiłam, bo dopiero by było

- Pipinka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Jesteście całym moim światem :*
My z M wczoraj wpadliśmy na imię Odeta

Co myślicie ?
Co do tycia to ja mam 6kg na plusie i mój lekarz mówi że w normie wszystko, nie ma jakiegoś ciśnienia na to , a tylko by spróbował mi lekarz coś powiedzieć to bym suchej nitki nie zostawiła na nim

- mokka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- Mag
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
A co powiecie na chłopaka Marcel? Tak mi przyszło do głowy niedawno.
U mnie ok 2 lub 2,5 kg na plusie od wagi sprzed ciąży ale na początku spadło 2 kg więc przytyłam jakieś 4 kg, ale apetyt taki konktetny dopiero od niedawna jest i boje się do sklepu wchodzić bo mam ochotę na wszystko co widzę.

- mokka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- anitkade
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A Odetki żadnej nie znam i też musiałabym się osłuchać z tym imieniem, ale ładne jest

W ogóle Pipinka dobrze robisz, że się nie przejmujesz wagą. Ja nie wiem, co mnie ta lekarka tak nakręca. Dobrze, że nie tyję, chociaż się objadam słodyczami, bo pewnie wstyd by mi było chodzić do niej

- remiśleoś
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Pipinka co do imienia, Odeta jest o.k.,ale zdrobnienie Odetka to tak na siłe dla mnie:-) nie wiem czy mnie rozumiesz.średnio mi się podoba.
A dzisiaj od rana zmartwiłam się strasznie.W sobote robimy urodzinki Remikowi i dałam ciała.Otóż zapomniałam wczoraj zamówić tort samochód dla niego,a dziś za późno.sprawdziłam 4 cukiernie w Płocku i nigdzie mi nie zrobią.oj i mam problem,co tu zrobić?chyba bedę musiała kupic normalny:( przykro mi, bo siedzę w domu i powinnam o takich rzeczach wcześniej pomyśleć.ale ze mnie ciapa.