- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- ElaM
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Bella27
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
- Zanka1989
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 0

Ja też nie zamierzam na palcach chodzić przy Lence. W ciąży słucham dużo muzyki (najlepiej klasyczna lub gotycki metal hehehe

Czekam na fryzjerkę, bo koleżanka jeździ do klientek do domu i robię się na bóstwo. Efekty pokaże wieczorkiem - no i obiecane zdjęcie brzuszka też. Całuski
- Mag
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Ela co do liści malin ja bym uważała, podobno mogą wywołać wcześniejsze skurcze, ja teraz jak sie okazało ze mam problemy z szyjka to nawet soku z malin wole unikać bo się już boje.
Remis jak przeczytałam co Twój syn je to jestem w szoku

Mialam jeszcze wiele rzeczy napisać, ale jak doszłam do ostatniego waszego postu to już wszystko z głowy mi wylecialo.
- remiśleoś
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Mag tez sie cieszymy z mezem,ze Remik lubi wszystko.wlasnie pojechal z mezem na zakupy.Mysle,ze duzo robi to,ze on nie je slodyczy i dlatego ma tski apetyt.jak chce cos slodkiego to sam prosi o owoce.no szok poprostu!czasami daje mu ciasteczko belvita,a z innych "smakolykow"to :kisiel taki samemu robiony z jablek,pieczywko ryzowe,chrupki kukurydziane i galaretki.
Dziadkowie tez mu nie daja,ale zdarzy sie,ze zje piernika u nich.Od malego nie pil tych sokow dla dzieci,bo to slodkie jak cholera.teraz oczywiscie jakis kubek na dzien soku dostanie,ale na pol z woda.U
- niteczka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 2
- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
Z tymi liscmi malin to ja tez slyszalam ze to na przyspieszenie porodu wiec sie wstrzymajcie!!!
Przy malej nie zamierzam ciszej sie zachowywac tak jak przy julce i teraz nawet na weselu przy glosniku spala jak susel
Wozki super macie.a jak sie pojdzie z nimi na spacer to dopiero bedzie cieszylo
Byla dzis u mnie julka i jak poszli to ja sie poryczalam jak dziecko teraz caly czas chce mi sie plakac:(
A z kolezanka z sali z racji ze dzis andrzejki to zamowilysmy sobie u mezow ze maja nam przywiesc hamburgera frytki i salatke..a co ; p
Niteczka a ty wcale juz nowa nie jestes tylko nasza i zamawiam u ciebie porcje pierigow i nie pamietam u kogo ale rosol

- lenartowicz
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Monia współczuje naprawdę

Niteczka To ja też zamawiam pierogi

- kociaczek1610
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- 08.02.2013 [*] Aniołek

kurcze dzis maly mi naciska na jakis nerw bo jak siedze albo tez czasem jak wstane to mnie kluje tam tam... heh ale jest to nie przyjemne ;/ chwilami nachodza mnie mysli ze sto skurcze przepowiadajace ale raczej chyba nie... oby...
- ElaM
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

- Zanka1989
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Ja już z nową fryzurą - Lenka przez cały czas była taka ruchliwa, aż ciężko było usiedzieć na krześle

- gosiacek
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Przeczytałam na razie tylko jedną, i tak na szybko Dorcia nie wiem jeszcze jak będę rodzić teraz. Muszę pogadać z lekarzem. Niby wtedy cesarka była, bo małemu słabło tętno i trzeba go było szybko wyciągać, ale lekarz, który przyszedł był w szoku, że nie miałam skierowania na cesarkę od razu ze względu na wąską miednicę. Teraz raczej z nią lepiej nie jest, więc wypytam lekarza co on o tym sądzi. Jak mi powie, że według niego ok, to będę próbowała naturalnie

Kasiek super, że już w domku i że wszystko z maleństwem dobrze
Lecę dziewczyny, bo mi się obiad spali

Jutro jak zajrzę, to pewnie będę miała ze 30 stron do przeczytania

- Anitulka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 4

O lisciach malin tez slyszalam, ze to raczej przyspiesza porod, wiec jeszcze bym nie ryzykowala...
Niteczka, zrob jakas stowke wiecej tych pierogow, bo ja tez sie pisze na porcje (no moze dwie

Monia, jak kilka dni temu pisalas ze moze maz z julcia do ciebie przyjda, to mialam pisac, ze jak kolezanka byla w szpitalu, to wystarczylo ze przez tel. uslyszala swojego synka i juz do wieczora ryczala, ale po pierwszej wizycie bylas zadowolona wiec myslalam ze ciebie to nie dotyczy...a jednak

Dolaczam do grona tych co na paluszkach przy malej chodzic nie beda, sama z dziecinstwa pamietam radio 24h/dobe, ale mam tez 4 starszego rodzenstwa wiec wyboru nie bylo

- kociaczek1610
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- 08.02.2013 [*] Aniołek

dziewczyny mam takie pytanko co do jedzenia hehe czasem chceci mnie na zupke chinska tylko nie wiem czy powinnam to sama chemia eh a dzis M sobie zajadal a mi tak pachnialo hehe i musialam chociaz troszke makaranu zjesc ... podjadacie czasami?
- lenartowicz
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-