- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- niteczka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Ja dzisiaj po wizycie u poloznej jestem. Wszystko wporzadku. Maly rosnie. Nadal jest glowka w dol. Ostatnio wizyte mam u poloznej na 14 stycznia, czyli dzien przed terminem I powiedziala, ze jesli do tego czasu nie urodze to bede miala masowanie macicy, zeby wywolac skurcze czy cos takiego. Dzisiaj z moim to mnie chyba szlag trafi. Wkurza mnie od samego rana. Zly, ze nie mial gdzie auta zaparkowac jak bylismy u poloznej, potem ze trzeba do poloznej czekac, potem ze kolejki w sklepach, normalnie zawalu mozna z nim dzisiaj dostac. Jak do polnocy go nie rozszarpie to bedzie cud.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Bella27
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3

Coś dzisiaj w powietrzu jest bo też się z moim nie odzywam, chodzi podminowany od rana

Joanna mała jest słodziutka

- Iciulinka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 2

- Dominiczka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
- mokka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Ja naprawdę nie rozumiem co Wy z tymi facetami macie. Z moim też się nie raz sprzeczam w ciązy to nawet często, ale on raczej ogarnia fakt, że mi hormony ryją mózgownice i średnio panuję nad wybuchami złości.
A co z Motylkiem? czyżby jej się jednak poród rozkręcił od tych bóli krzyżowych?
- kociaczek1610
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- 08.02.2013 [*] Aniołek

- Zanka1989
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku, bezproblemowych i szybkich porodów i zdrowych pociech

- motylek19
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- motylek19
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Szczęśliwego Nowego Roku, aby był lepszy od tego, a będzie na pewno, bo będą na świecie nasze szczęścia największe

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
Kociaczek oby bol zeba szybko minal.
Motylek dobrze ze pojechałas na IP. Lepiej dmuchać na zimne a teraz przynajmniej jesteś spokojna.
Zanka :*
Ja juz mam termin ale nie mowie nikomu zeby mnie telefonami nie stresowali bo juz i tak jestem w mega stresie. Boje sie jak cholera. Do tego Lenka tylko mama i mama. Wszędzie ze mną. Nie wiem jak oni sobie z nią poradza, szczegolnie w nocy :/
Oby tylko wszystko z Blanka bylo w porządku i żebyśmy byly szybko w domku. Musze jeszcze cos Lence kupic- prezent od dzidzi, kuzynka mi tak doradzila.
Kochane Szczęśliwego Nowego Roku! Wszystkiego co najlepsze. :* Spełnienia marzen i samych radosci z naszych maluszków no i mezow

My bawimy sie dziś ze znajomymi choć w sumie nie chce mi sie.
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
Kociaczek oby bol zeba szybko minal.
Motylek dobrze ze pojechałas na IP. Lepiej dmuchać na zimne a teraz przynajmniej jesteś spokojna.
Zanka :*
Ja juz mam termin ale nie mowie nikomu zeby mnie telefonami nie stresowali bo juz i tak jestem w mega stresie. Boje sie jak cholera. Do tego Lenka tylko mama i mama. Wszędzie ze mną. Nie wiem jak oni sobie z nią poradza, szczegolnie w nocy :/
Oby tylko wszystko z Blanka bylo w porządku i żebyśmy byly szybko w domku. Musze jeszcze cos Lence kupic- prezent od dzidzi, kuzynka mi tak doradzila.
Kochane Szczęśliwego Nowego Roku! Wszystkiego co najlepsze. :* Spełnienia marzen i samych radosci z naszych maluszków no i mezow

My bawimy sie dziś ze znajomymi choć w sumie nie chce mi sie.
- Mag
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Kasiek faktycznie te papiery moge zrobic i beda lezec, zaraz po nowym roku się za to zabiore.
O zebach nawet nie mówcie, chodze regularnie do dentysty, w maju wszystkie zeby porobione a na dzień dzisiejszy 2 złamane- poszly teraz niedawno, po porodzie zrobie, bo juz sie boje iść do dentysty (za dużo nerwów mnie to kosztuje zawsze i jesxcze na fotelu by mnie wzięło) no ale wydatek będzie nie mały...

Motylek to jednak bedzie styczniowy dzidzius , dobrze ze wszystko.ok.
Życzę Wam dużo szczęścia w Nowym Roku, cierpliwosci i siły, lekkich porodow i wiele sukcesów.
- mokka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Dorcia, zdradź nam kiedy godzina 0 wypadnie u Ciebie

Zanka, puśc swojemu facetowi jakis film z porodu-gwarantuje Ci, że przestanie się dziwić że sie boisz! buziak ;*
- kociaczek1610
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- 08.02.2013 [*] Aniołek

- Dominiczka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Wiecie jaka ja jestem... jak zaczne myslec zs rodze to zaczne rodzic. Na chwile obecna odganialam ta mysl od siebie, ale za niedlugo zaczne myslec intensywniej i trzeba bedzie na porodowke jechac