BezpiecznaCiaza112023

Styczniówki 2014 =)

11 lata 4 miesiąc temu #814238 przez niteczka
Masakra jakas z tymi chlopami. Mnie to normalnie zaraz krew zaleje. Niedawno skonczylam ryczec. Moj sie do mnie nie odzywa, cholera wie o co.Znajomi zaprosili nas na sylwka, znaczy taka parka z dzieckiem, ale moj powiedzial ze nie idzie bo on nikogo nie zna I wogole. Jakas paranoja.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #814245 przez kociaczek1610
normalnie jakas paranoja... Ci nasi faceci to jak te nasze male dzieci... obraza o byle co... a jak mowie do niego to miales jechac sobie bo widze ze jestes obrazony... to sie wszystkiego wypiera... grrrrr!!! ale dziewczyny damy rade :D musimy sie razem trzymac ...

11 lata 4 miesiąc temu #814256 przez Anitulka
Dominiczka, czekamy na wieści co tam z Tobą się dzieje :)

Dziewczyny, dzis ostatni dzien roku, olejcie tych swoich facetów i sie nie denerwujcie :kiss:

Ja zrobiłam fasolke po bretonsku i wstawilam do piekarnika murzynka. Poza tym pstrykam po telewizyjnych sylwestrach i jest mi tak dobrze, dzis nie mam ochoty na wieksze swietowanie :) a W. siedzi sobue na kompie, wiec tak sobie szalejemy w ostatnia noc roku :silly:

11 lata 4 miesiąc temu #814258 przez Dominiczka
Sexmisje ogladam :) mloda sie wierci :) skorczy nie ma :D

11 lata 4 miesiąc temu #814287 przez mokka
WItam wszystkie mamy w 2014r :) żadna nie urodziła na ostatnią chwilę? :)

Rany, narobiliśmy z się z M wczoraj tego sushi. Wyszło bardzo dobre, ale jego ilość nas przerosła i część wylądowała w lodówce obok sernika na twixowym spodzie, który też chiałam wczoraj zjeść, ale zabrakło mi sił ;)
Ogólnie to sylwester przy picollo fajna sprawa-zero kaca :)

Fasolek [*] 10tc (2016)

11 lata 4 miesiąc temu #814298 przez Bella27
Dzień dobry mamusie :) widzę, że odsypiacie Sylwestra :) My o 21 już spaliśmy, przebudziliśmy się o północy i znów spanie:-). Mogłabym spać teraz cały dzień i noc-tak mi się porobiło.Pogodziłam się z moim T jeszcze w starym roku:-) pozwoliłam mu wypić trzy piwka ale po cichu się modliłam żeby młody się nie cisnął na świat wczoraj bo musiałabym jechać do innego szpitala niż planowany i jeszcze taksówką:-)
Wiecie dziewczyny chciałabym mieć już maluszka ze sobą...jak tak patrze na zdjęcia dzidziusiów to zazdroszczę Wam rozpakowane mamusie:-)
Tak więc Styczniówki czas na Nas:-) może wczoraj któraś się rozpakowała? :)

11 lata 4 miesiąc temu #814304 przez kociaczek1610
ja rowniez witam w tym nowym roku :) snilo mi sie ze jedna z nas urodzila o 22.22 hehe ;) ja przespalam nowy rok :) zasnelam o 23 i sie przebudzilam na siku przed 1 heh i poszlam dalej spac :) noo i teraz mozemy spokojnie rodzic mamy wkoncu styczen :) buziaczki :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 4 miesiąc temu #814307 przez Zanka1989
Wytrzymałam :) ja spałam już o 22, obudzili mnie tylko o północy - na lampkę Piccollo i poszłam dalej spać :)Bella - mam tak samo, tylko bym spała (początki ciąży mi się przypominają :D)

Śnił mi się poród (już któryś raz z kolei) - i była moja gin na dyżurze, więc byłam spokojna... tak bym chciała,żeby ona była na dyżurze jak cała akcja się zacznie. Przy mojej wielkiej panice, moja lekarka działa na mnie jak kilogram wypitej melisy :P

11 lata 4 miesiąc temu #814310 przez Dorciaition
No to ruszamy Dziewczynki :lol:

Alanek[*] :(

11 lata 4 miesiąc temu #814315 przez Dominiczka
Ja nadal w dwupaku :) Styczen, ah ten styczen! Do roboty dziewczyny! Za niedlugo bedziemy mamuskami!

11 lata 4 miesiąc temu #814316 przez niteczka
Witam dziewczynki w tym Nowym Roku 2014!
Moj wczoraj przyszedl I przeprosil. No I wkoncu o 20 zebralismy sie pojechalismy do tych naszych znajomych, bo ta znajoma I jej Maz napisali do mojego ze jak nie przyjedzie to Sami go przyjada I wyciagnac z domu. Oczywiscie ja prowadzilam auto, a moj mogl sobie pozwolic na picie z kolega. No I u nas cisza. Nic narazie nie zapowiada, ze moj synek chce szybko z brzuszka wychodzic. Aha zapomnialabym o dziwo bardzo dobrze minsie w nocy spalo. Wogole nie wstawalam. A podobno tak sie dzieje, kiedy organizm przygotowuje sie do porodu. Czy to prawda?

11 lata 4 miesiąc temu #814325 przez krecia88
czesc wszytskim! my poszlismy spac kolo 1. Obejrzałam sztuczne ognie, wypilam lampke sprite'a (chcialam jakies bąbelki poczuć ;-)), wykapałam sie i spać. Wczoraj wieczorem strasznie mnie brzuch bolał. Mała jakos tak sie układa ze az mnie piecze z bolu tuz pod żebrami.
Rano weszlam na wage i sie przeraziłam. w ostatnim czasie po kilogrami i wiecej na tydzien przybieram.. Moze to mała tak "pakuje", albo wody wiecej nabieram.

niteczka to podobno prawda ze jedna z oznak zbliżającego się porodu jest zwiększony apetyt i sennośc - organizm przygotowuje sie do zwięszkosnego wysiłku jaki jest urodzenie dziecka.

11 lata 4 miesiąc temu #814328 przez Dominiczka
Ja nadal w dwupaku :) Styczen, ah ten styczen! Do roboty dziewczyny! Za niedlugo bedziemy mamuskami!

11 lata 4 miesiąc temu #814330 przez Bella27
Nie wiem dziewczyny ile prawdy jest w tym spaniu ale ja ledwo wstałam,a znów poszłabym spać.

11 lata 4 miesiąc temu #814333 przez Pipinka
Witam was w 2014 roku i życzę SZYBKICH PORODÓW !! :P :woohoo:

Wytrwałyśmy zatem ciekawe która z nas pierwsza się rozpakuje..ja tak samo mogłabym spać i jeść na zmiane..to też już mam nadzieje że urodze bo chciałabym by mój organizm powrócił troche do normalności i by te kg zaczeły znikać a nie ciągle się jeszcze zwiększać.

Co do sylwestra to my pierwszy raz od 6 wspólnych lat w zaciszu domowym, bez presji mój M sobie robił drinki, nasza córcia tańcowała do 00:30 :) a o północy wypiliśmy pikolo :) Stwierdziliśmy że raz na kiedy i taki sylwester jest przyjemny tym bardziej jak się ma już taką małą Radostke jaką jest nasza mała Bianka :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka