- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- niteczka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anitkade
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Bardzo jestem ciekawa, co u Domi.
Remiś - super, że się odezwałaś. Teraz Leoś będzie już rósł w siłę i pewnie z czasem nauczy się ssać. Grunt, że je Twoje mleko i nie masz problemu z laktacją, to jest podobno najlepsze dla bobaska. Daj znać, jak się macie i czy już w domu. I duuuużo dużo zdrówka i siły dla Leosia w Nowym Roku.
Mokka - daj znać, jak się u Ciebie sprawy mają. W szpitalu nudy, wiadomo. A Ty już wzięłaś swoją torbę porodową? Śpisz w koszulach do karmienia czy jak? Ja jutro idę na kontrolę znowu do poradni i zobaczymy, ile Hania przytyła po Świętach
Ja się wreszcie zważyłam bez buciorów zimowych i wyszło, że przybrałam jakieś 9-9,5kg. Ale mam ponad 2 tygodnie, więc pewnie spokojnie do 10kg dobiję. Rozstępów się ustrzegłam, chociaż nie spędzało mi to snu z powiek akurat. No ale skoro tak to się cieszę.
A nasz Sylwester był całkiem fajny, podobała mi się gala piosenki włoskiej
Wyobraźcie sobie, że moja łazienka nie jest skończona, jutro przyjeżdżają jeszcze umywalkę montować, leży teraz w kuchni. I okazało się, że wcale od nas nie ciekło. Ech, masakra z tą administracją.
- Dominiczka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
- niteczka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- kasiek21
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3
z tymi drogami oddechowymi to prawda. ja od jakiegos czasu mam taki problem z nosem i oddychaniem ze szczeze to brakuje mi na to juz sily. jak sie nie uloze tak zawsze jedna dziurka zapchana i nawet krople ani wysmarkanie nie pomaga... no i te napady goraca!!! jej dziewczyny ja jestem jakas inna mi wiecznie jest goraco, nawet spac pod koldra nie moge bo cala zlana potem jestem
w ogóle taka głodna przed chwilą byłam że myślałam że żołądek mnie wessie do środka a więc zrobiłam sobie tak standardowo 3 kanapki.. a zjadłam jedną, druga wcisnelam na chama i myślałam że zwymiotuje... a 3 nawet nie dotknęłam już... masakra...
cały dzień dziś w łóżku :-D teraz też już leże... i czas spać... :-D zmęczona jestem jak bym buraki cały dzień kopała :-D
- krecia88
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Moja kolezanka miala termin na 1 marca 2013, a urodzila 18 lutego. Pamietam,ze spotkalysmy sie 11 i ona opowiedziala ze jej siostrom przed porodami przetluszczaly sie wlosy. Akurat jak ktoras do niej wpadla to ta miala nieumyte wlosy, wiec od razu skwitowaly ze niedlugo urodzi. Ona wziela to smiechem,bo wiedziala ze ma juz poprostu przechodzone wlosy i dlatego super nie wygladaly. Niedlugo po tym "zarcie" urodzila. Smialam sie pozniej,ze chyba jej siostra miala racje jednak. Czyzby i u mnie to zwiastowalo porod? Tyle ze ja mam dwa tygodnie,a ona wtedy byla jakos 3-4 tygodnie przed porodem
- motylek19
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Remisleos: jestes bardzo silna! Podziwiam Cię.. Jak będę miala chwile zwatpienia, będę zmęczona, niewyspana i wszystko na raz to przypomnę sobie Twój post. Ucaluj Leosia od forumowych cioc
Mokka na ciśnieniu się nie znam, raczej mam w normie, a jak już nie to za niskie. Daj nam znać jutro po obchodzie co i jak. Wiadomo, ze w.szpitalu nuda, ale przynajmniej masz pewność, ze nie będziesz tam dlugo, bo lada moment zaczniesz rodzic, albo Ci wywołają. Będzie dobrze
Kociaczek o rozstepach nawet nie chce myśleć, mam cały tyłek w nich i zaczęły mi się pojawiać na udach też, a używam naprawdę wszystkiego czego się da. To musi być kwestia genów.
Krecia, włosy myje co 2, max 3dni, a przed ciaza musiałam robić to codziennie. Nie wiem od czego to zależy.
Niteczka, szczerze to nie mam pojęcia czy chrapię czy nie.. Mój nic na ten temat nie mówil, ale ja zawsze zasypiam dlugo po nim, a on ma tak twardy sen i.przesypia całe noce bez problemu, ze nie słyszałby nawet więc nie mam zielonego pojęcia
Anitkade, Ty to masz przygody z tą łazienką! Dobrze, ze teraz, a.nie jak Hania będzie.już na świecie.
- niteczka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Dziewczyny, a powiedzcie mi Wam tez puchna palce u rak? Bo u mnie to jakas masakra jest. Sama nawet sie z tego smieje do mojego K, ze moje palce wygladaja jak parowki.
- motylek19
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- kasiek21
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
a włosy... może i przetłuszczaja się i szybciej a napewno przestały się kompletnie układać :-/ i sa strasznie sianowate takie... do tego nos zrobił mi się jak kartofel i usta od jakiegoś czasu pękają niesamowicie...
- anitkade
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Paluchy puchną mi jak parówy, są dni, że nie zakładam w ogóle obrączki, rano jest najgorzej, wieczorem często lepiej. Ale to zależy od dnia. Na Sylwestra poubierałam pierścionek zaręczynowy i obrączkę i było ok
Mój mąż wychodził do pracy więc wstałam z nim, ubrałam się, pościelił mi łóżko i zaraz idę spać pod kocem dalej
- mokka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- anitkade
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Bella27
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Dziewczyny co do chrapania to u mnie masakra strasznie chrapie mój T ledwie wytrzymuje!
- mokka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-