BezpiecznaCiaza112023

Marcówki 2014

11 lata 5 miesiąc temu #795352 przez darmag21
Ja w ciazy z Kacperkiem niczym sie nie smarowalam z czystego lenistwa, w rezultacie nie mam ani jednego rozstepa brzuszek byl na prawde piekny. Teraz z Olinkiem od czasu do czasu smaruje sie ziajka nprzeciwko rozstepom, ale nie codziennie. Poki co nic sie nie pojawia. Mysle ze jak w pierwszej ciazy nie wyszly to teraz tez nie powinny wyjsc tym bardziej ze wtedy przytylam 20 kg. Jak kiedys pytalam lekarza to mi powiedzial ze to jest kwestia genow. Ktos moze sie smarowac 10 razy dziennie a i tak mu wyjda, nie wiem wlasciwie od czego to zalezy ale na pewno trzeba probowac zapobiegac.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #795389 przez baska007
Dzieki dziewczyny za linki ;)

Pietruszka ja też do tej pory używałam Baby Dream z Roosmana z tym ze na przemian z Perfecta Mama :) No ale niestety zaczęły mi się pojawiać na tylku małpy jedne :/

Też słyszałam ze to genetyczne, ale mam nadzieje że ta Mustela jednak pomoże, bo kuzynka używała przez dwie ciąże i nic nie ma, a jej siostra nie używała i ma sporo, także w tym przypadku ta genetka akurat się nie sprawdziła:)

11 lata 5 miesiąc temu #795413 przez pietruszka
Baśka, a ja też odkryłam na tyłku. Co prawda stare, ale nie wiedziałam o ich istnieniu. Teraz tak się oglądam, że je zauważyłam :blink:

alt="Suwaczek z babyboom.pl" border="0"/></a>

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #795445 przez kojka-waw
Roma 100lat kochana.

Ją miałam urodziny w poniedziałek i też obyło się bez echa.
Fakt mój pamiętał ale tego dnia walczył z grypą żołądkową więc prezent miałam dostać we wtorek.
We wtorek miał dużo pracy, w środę cóż tam i tak się zeszło i pewnie już nic nie dostanę.

11 lata 5 miesiąc temu #795495 przez roma4
Witam :) :)
Dzięki dziewczyny za życzenia, Darmag za świetne kwiatki :)

Kojka szczere spóznione życzenia urodzinowe dla Ciebie ,może jeszcze dostaniesz prezent :)

A co do smarowania , ja z Vicą rzadko smarowałam i nic mi nie wyszło teraz też smaruje jakieś dwa razy w tygodniu jak na razie nic nie wychodzi , to faktycznie zależy też od uwarunkowań genetycznych :)
Miłego Dnia :)

11 lata 5 miesiąc temu #795546 przez moni91
Witam mamusie :)ja dzis umieram strasznie mnie zab boli:(:(masakra pozdrawiam:-*

11 lata 5 miesiąc temu #795591 przez Porto1987
Cześć dziewczyneczki :)

Oj jak mi się dziś nic nie chce :P A mąż będzie chciał iść do sklepu, żeby sobie kupić kurtkę na zimę.

Moja Mała ma weekend lenia. Podejrzewam, że zbiera siły ;) i da popalić od jutra :S

A i wiecie co zapisałam się do tego programu z Rossmana. I teraz mam 3% taniej na rzeczy dla kobiet w ciąży i wybrane artykuły dziecięce. A po ciąży będą zniżki tylko na artykuły dla dzieci od 3% do 10% w zależności od ilości zrobionych zakupów. Myślę, że warto się zapisać :P A i byłam wczoraj w sklepie Toys'r'us i tam był tor jazdy dla wózków, ale trochę oszukany :D

11 lata 5 miesiąc temu #795595 przez moni91
Nio moja niunia tez ma weekendowe lenistwo kopnie od czasu do czasu:):-*

11 lata 5 miesiąc temu #795610 przez baska007
Hej dziewczyny :)

U mnie dziś humorek troszke lepiej :)
A jak tam u Was?

Dzisiaj w końcu czuję się wyspana:) Jak nigdy do 11 pospałam :) I jak wstałam to synuś mnie pokopał :) A juz się troszkę martwiłam bo wczoraj był bardzo mało aktywny. No ale widocznie miał lenia:) A dziś znowu harcuje :)

Wrzucam zdjęcie brzuszka ;) Już kiedyś miałam to zrobić i zapomniałam :blush:
Załączniki:

11 lata 5 miesiąc temu #795614 przez mycha670
Witajcie Mamusie! :lol:
Troszkę mnie nie było ale to z powodu odcięcia od świata tzn coś grzebali przy zlaczu internetowym.
Chyba nie uda mi się nadrobić straconych postow ale będę się starała..... ;)
Jutro wybieram się do lekarza i nareszcie zobaczę swojego lobuza, mam pytanie czy którąś z was mś taki dziwny ból po lewej stronie pod zebrani????
Całuje :kiss:

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #795619 przez mycha670
Baśka brzuszek jest uroczy :laugh:
To ją swój też pokaże bo jeszcze nie miałam okazji :-)
Załączniki:

11 lata 5 miesiąc temu #795633 przez darmag21
Dziewczyny, slicznie macie brzuszki. Moze i ja sie w koncu postaram wstawic mojego.

11 lata 5 miesiąc temu #795634 przez darmag21
Dziewczyny, slicznie macie brzuszki. Moze i ja sie w koncu postaram wstawic mojego.

11 lata 5 miesiąc temu #795636 przez darmag21
O dwa razy dodalo mi posta. A to dlatego ze pisze z tel i musialam dwa razy kliknac. :silly:

11 lata 5 miesiąc temu #795638 przez domi2907
Hej daiewczyny,

Ja sie wczoraj tak zle czulam ze masakra...po tych badaniach krwi tak mnie reka bolala ze nic nie moglam zrobic. Az sie wieczorem poplakalam bo cala mi cierpla. Dzis torche lepiej ale z kolei mnie biodro boli....dosc mam....

Baska, wjedz na alegro i wpisz wozek 3 w 1 primo rico eurocart.

Slicznie brzuszki wam rosna, ja mam wrazenie ze moj wciaz taki sam...ale maluch rosnie takze luzik :)

Ja tez mam mustelle i bardzo sobie chwale. Super sie wchlania i swietnie pachnie. Czy dziala...powiem wam w marcu :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka