- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Majówki 2014
Majówki 2014
- sela
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- <a href="http://www.zapytajpolozna.pl" title="Pobi
miła TE TWOJE BÓLE TO TAK JAK PRZED OKRESEM??BO MNIE TEZ TAK BOLI BRZUCH CO PRAWDA NIE TWARDNIEJE ALE BARDZO POBOLEWA
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- miła
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

- beaciaa
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Już nie mogę się doczekać, aż pierwsza dzidzia się urodzi ! Dziewczyny działamy ostatni tydzień kwietnia został

Mi wczoraj doszła karuzela do łóżeczka - pomijam fakt, że ni w ząb będzie pasowac do pościeli trudno

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Mamma Mia!
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

www.przed-slubny.pl/wierszyki-do-zaprosz...sba-o-pieniadze.html
A zaproszenia super, bardzo mi się podobają!

- nesia84
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
A ja nadal w szpitalu..

Własnie przez takie bole miesiaczkowe i nieprzespane noce oraz twardnienie brzucha znalazlam sie w szpitalu. Troszkę za wczesnie na porod w zwiazku z czym lekarze walczyli zeby je wyciszyc i w zasadzie się udalo,bolu ustaly a twardnienie brzucha pojawia sie od czasu do czasu. Dzis skonczylismy 34 tydzien i mamy 2340g

Pozdrawiam Was i trzymam kciuki za zblizajace sie terminy porodu!
- danusia87
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Mamma Mia no toz to maleństwo dosyć spore

nati Kochanienka u Ciebie widac juz też coraz bliżej poród no no
Gosiu jak Ty sie czujesz Perełko i jak tam Zojeczka?
paradise juz pewnie jak na szpilkach ?
sela mamy termin na ten sam dzień. ..jak tam wszystko u Ciebie wyglada? Ja mam szyjke skróconą miekka glowa Marcelka juz prawie w kanale rodnym ale bez rozwarcia. ..za to wczoraj brzuch "cały" bolał jak na @ i sie ciągle spina a wcześniej miałam bóle jak na @ale tylko po jednej albo drugiej str...tj.jajniki....
Ja wczoraj czulam sie okropnie dzisiaj juz wyśmienicie musze zrobic szaszłyki bo mój Mąż kupil sobie nowego grilla gazowego na Taras i chce go wypróbować hehehe dzisiaj nawet zaplotlam sobie warkocza i sie umalowalam bo ostatnio sil na to nie mialam hehehe mam nadzieję że mlody Marcelek urodzi sie w maju bo teram mam jeszcze manikiurzystke na sobotę umowiona i nie chcialabym z tego rezygnować bo chce cos dla siebie przed porodem jeszcze zrobić

A tak z innej beczki pisalam Wam jakos miesiąc temu ze snil mi sie mój zmarły Tata powiedzial mi w snie ze jwdna z moich sióstr bedIe w ciąży ale nie moze mi powiedzieć ktora i ze ja o tym snie nikomu tez nie moge powiedzieć dopuki to nie wyjdzie na jaw ze któraś spodziewa sie dzidzi....NO I BUM rozmawiam wczoraj z siostrą z PL a ona że chyba jest w ciąży bo okres sie spóźnia

A dzisiaj mam tak wspaniały humor że aż sama uwierzyć nie mogę hihihi
Ide sie poopalac na taras bo piekna pogoda .... do później Mamusie
- danusia87
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- nesia84
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

- miła
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

- nesia84
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

- miła
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

- nesia84
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

- miła
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

- biedroneczka39
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
danusia I jak tu nie wierzyć w sny

Dziewczyny zazdroszczę Wam że chodzicie do lekarza tak często I Was badają I USG. Ja USG miałam 2 razy. Ostatnie w 20 tygodniu. Do lekarza co 6-8 tygodni. Dziś mam wizytę. I co? Zbada siuśki. Powie że jest ok bo zawsze tak jest. Pomaca brzuch I zmierzy miarą od cycków do spojenia łonowego. Spyta czy wszystko ok? I mimo że mówię że dolega mi to I tamto to dla nich zawsze jest ok I tak jest w ciąży. A ja Was czytam I też mam skurcze przeważnie wieczorem aż brzuch boli I twardnieje. Zdaża się też w dzień. Nocami nie śpię tylko odsypiam w ciągu dnia. Mam strasznie bolesne skurcze łydek I strasznie niespokojne nogi. Nie podoba mi się ta opieka. Nawet nie wiem ile moja niunia waży. I boję się że będzie duża I ciężko będzie mi urodzić. A USG nie robią patałachy. Przecież od 20 tygodnia tyle mogło się zmienić. Eeeech. Napiszę po wizycie...
- danusia87
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Mamma Mia no toz to maleństwo dosyć spore

nati Kochanienka u Ciebie widac juz też coraz bliżej poród no no
Gosiu jak Ty sie czujesz Perełko i jak tam Zojeczka?
paradise juz pewnie jak na szpilkach ?
sela mamy termin na ten sam dzień. ..jak tam wszystko u Ciebie wyglada? Ja mam szyjke skróconą miekka glowa Marcelka juz prawie w kanale rodnym ale bez rozwarcia. ..za to wczoraj brzuch "cały" bolał jak na @ i sie ciągle spina a wcześniej miałam bóle jak na @ale tylko po jednej albo drugiej str...tj.jajniki....
Ja wczoraj czulam sie okropnie dzisiaj juz wyśmienicie musze zrobic szaszłyki bo mój Mąż kupil sobie nowego grilla gazowego na Taras i chce go wypróbować hehehe dzisiaj nawet zaplotlam sobie warkocza i sie umalowalam bo ostatnio sil na to nie mialam hehehe mam nadzieję że mlody Marcelek urodzi sie w maju bo teram mam jeszcze manikiurzystke na sobotę umowiona i nie chcialabym z tego rezygnować bo chce cos dla siebie przed porodem jeszcze zrobić

A tak z innej beczki pisalam Wam jakos miesiąc temu ze snil mi sie mój zmarły Tata powiedzial mi w snie ze jwdna z moich sióstr bedIe w ciąży ale nie moze mi powiedzieć ktora i ze ja o tym snie nikomu tez nie moge powiedzieć dopuki to nie wyjdzie na jaw ze któraś spodziewa sie dzidzi....NO I BUM rozmawiam wczoraj z siostrą z PL a ona że chyba jest w ciąży bo okres sie spóźnia

A dzisiaj mam tak wspaniały humor że aż sama uwierzyć nie mogę hihihi
Ide sie poopalac na taras bo piekna pogoda .... do później Mamusie