BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwcowe

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #866916 przez katasza

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #866929 przez jakasse
My mamy w planach przeprowadzkę...ale musimy dokonczyc formalnosci z mieszkaniem po moich rodzicach ( formalnosci zwiazane z rozwodem rodziców) .... albo je sprzedamy na 2 mniejsze dla nas i dla niej, albo wybudujemy dom na działce ktora juz czeka kupiona. Wszystko zależy od notarialnych formalności. . . i od tego jaka podejmiemy decyzje, czy 2 mieszkania, cyz dom - parter dla mamy, piętro z osobnym wejsciem dla Nas. :(
Wszystko się wyklaruje po wakacjach..... :) Na razie jest OK dla naszej trójki, tak jak jest.

11 lata 2 miesiąc temu #866932 przez anoda89

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 2 miesiąc temu #866938 przez katasza

11 lata 2 miesiąc temu #866939 przez anoda89

11 lata 2 miesiąc temu #866949 przez katasza

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #866976 przez anoda89

11 lata 2 miesiąc temu #866995 przez Kocica
Anoda to mila perspektywa :laugh:
ja tez juz sie nie moge doczekaz az dol wyremontujemy ale poki co to musi poczekac :dry:
mieszkanie jakies nie za wielkie bedzie ~80m 2poziomy ale 400m ogrodu w miescie to juz niezly kasek zwlaszcza dla malego dziecka bo bezpiecznie :blush:
kurcze czas leci jak szalony juz 13..a ja dopiero w polowie tego co zaplanowalam :angry: moja wydajnosc i koncentracja w ciazy spadla o jakies 50% jak slowo daje :angry:

11 lata 2 miesiąc temu #867004 przez jakasse
dziewczyny w smyku akcesoria do karmienia przecenione.
Np. laktator medela mini electric przeceniony z 299zł, na 239 zł.
Chyba się skusze, choć planowalam kupić dopiero w maju....

11 lata 2 miesiąc temu #867027 przez babajaga0087
Jakasse - mnie też właśnie skóra na brzuchu swędzi ale rozstępów na szczęście póki co nie ma.

Lizzy - wózeczek ładny i kolor mi się podoba, rzucaj foty, chętnie pooglądamy :)

Wydaje mi się, że mieszkanie w mieście ma spore plusy właśnie ze względu na pracę, to prawda, że na wsi ludzie są dość ciekawscy i lubią wisieć na płotach i patrzyć co dzieje się u sąsiada :dry: My właśnie dlatego ostatnio obsadziliśmy tujami działkę, niech rosną jak najszybciej :) Ja z mamą mogłabym mieszkać całe życie, jest wspaniała, ale jednak zawsze chcieliśmy mieć swój kącik, wiadome kredyt trzeba było wziąć i odmówić sobie wielu rzeczy, ale co tam, zostało do spłaty kilka lat i dom będzie już całkiem nasz. Rozpierducha też była konkretna, teraz nabiera wyglądu, tylko męża nigdy w domu nie ma, jak nie w pracy to na budowie, masakra :dry:

11 lata 2 miesiąc temu #867055 przez anoda89
To prawda ludzie na wsi lubią wszystko wiedzieć a jak czegoś nie dosłyszą to sobie dopowiedzą i wychodzą historie nie z tej ziemi chociaż u nas to tak większa wieś i ludzie jakoś nie plotkują, przynajmniej ja się aż tak często nie spotykam. Sąsiadów mamy spoko, nie interesują się innymi a jak ognisko robiliśmy to się cieszyli bo trochę życia będzie.

Ja u męża sobie siedzę i popijam kawę zbożową tylko ciacha brak ale mam mini batonika :laugh:

11 lata 2 miesiąc temu #867065 przez jakasse
Anoda zazdroszcze, u mnie dziś ekspresowa kawka, własnie koncze rozliczać ZUS i zabieram sie do obróbki zdjęć... :) Gdyby ktoś mi dał mały zastrzyk energiii.....:D

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #867075 przez katasza

11 lata 2 miesiąc temu #867104 przez Lizzy
Dziewczyny - nie wiecie może gdzie mogę kupić komodę (najlepiej komodę + szafę) o głębokości max 30cm? Szukam dziś pół dnia internecie i jedyne co mi wpadło to komoda... z Biedronki :unsure:

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #867106 przez jakasse
ech tyłek mnie już boli od siedzenia przed kompem :(
Idę zrobić pranie, zupa sie już gotuje.... poodkurzane, podłogi pomyte, kurze wytarte.... wszystko by tylko nie wziać sie do pracy ;) :S

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka