BezpiecznaCiaza112023

Lipcówki 2014

10 lata 11 miesiąc temu #887037 przez Cania
staslubania no to jak z polecenia to nie masz się czym martwic! :) na pewno będzie dobry :)

MarzenBZ naprawdę teść Ci wchodzi bez niczego do domu i do sypialni? Czy on jest niepoważny?! :D a nie możesz po prostu drzwi wejściowych na klucz zamknąć? :) albo faktycznie zostać w bieliźnie, na pewno więcej nie wejdzie :D :) masakra :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #887040 przez meniado
wiolcia bardzo ładne łowy - ja to staram się już unikać lumpków bo zawsze coś kupię a już mała ma tyle rzeczy że nie wiem gdzie to pomieszczę :)

MarzenaBZ współczuje takiego teścia - musisz znaleźć na niego jakiegoś haka - ja pamięta jak mieszkałam w internacie to taki jeden wychowawca zawsze wchodził do pokoju bez pukania - raz moja koleżanka przebierała się - akurat przebierała biustonosz i on wtedy wparował oczywiście bez pukania - moja koleżanka w krzyk :) a on zwiał i już więcej bez pukania nie wchodził

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #887043 przez misiana
Wiolcia super ciuszki ! :)
Ja juz też unikam miejsc gdzie mogłabym kupic coś małemu, ma narazie wystarczająco a i tak nie wiem czy wszytsko zdąży załozyć hehe :)

Dodaję prawie skończony kącik małego ;) czekamy jeszcze na naklejke na ściane, materac. I będzie prawie gotowe :)

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #887044 przez Lyanka
Misiana bardzo ładny kącik malucha ;) Nic tylko teraz czekać na "lokatora" hihih :D
Ja niestety jeszcze nie mogę urządzać nic, bo jeszcze nas malowanie czeka :( no ale mam nadzieję, że do końca czerwca wszystko już będzie gotowe ;)

Wiolcia śliczne ubranka ;) ech te ciuchole, też mam do nich słabość. Ostatnio trafiłam na wyprzedaż i kupiłam bodziaka, pajacyka i koszulkę (same firmówki typu Next, Disney...) tylko za 4zł...i jak tu przejść obok :D

10 lata 11 miesiąc temu #887052 przez rewelka1312
meniado my wlasnie sie smielismy bo MOJ to mowi ze to nienormalne te moje spanie nawet przed ciaza tak spalam potrafilam czasami spac do 11-12 haha A on ranny ptaszek jak ma wolne to od 7 juz wstaje z lozka a ja lubie sobie polezec powyciagac sie:) ale teraz mowi ze fajnie jakby mala poszla w moje spanie :D
Marzena!! Tesc zajebisty:D dobry pomysl w samych gaciach po domu ja bym chodzila a w sypialni ejszce prezerwatywy powyrzucaj to wiecej nie wejdzie haha
ale ludzie to maja ciekawosc w naturze:)
Moja tesciowa tez jest upierdliwa i lubi poprawiac ale nie ma co pomocna jest dzisiaj mi okna pomyla pomogla bo tak bym jescze sie grzebala do 16 chyba a tak juz mam porzadki zrobione a juz jestem padnieta teraz usiadlam poogladac tv i pozniej mi zostaly tylko podlogi do przejechania i caly dom juz mam na blysk zrobiony:)

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]

10 lata 11 miesiąc temu #887058 przez meniado
no właśnie te szperaczki........ :) kusiciele

rewelka a jednak teściowe do czegoś się przydają - no to fajnie że masz pomoc wiadomo pewnie czasem nadmiar też się zdarza ale tak to jest

misiana kącik bardo ładny - bardzo lubię zielony kolor :)

10 lata 11 miesiąc temu #887065 przez wiolcia1004
Misiana kacik elegancki, a ten pingwinek na zabawki lub inne rzeczy fajny tez musze taki sobie sprawic:)
Ja juz tez bede omijac szerokim lukiem szperaczki bo wiem ze polowe rzeczy mala wogole nie zalozy ale to silniejsze :)

10 lata 11 miesiąc temu #887067 przez agnieszka89
Dziewczyny widze ze wszystkie mamy lekkiego hopla na punkcie ubranek :P ja ostatnio spac nie moglam to na all z nudow siedziałam i oczywiscie 3 nowe sweterki dla Kacpra zamowione :P a tu pewnie jak rodzina do malego sie zjedzie to tez mu nazwozi ubranek itp

10 lata 11 miesiąc temu #887068 przez MarzenaBZ
Ahahahahaha...Meniado z tym stanikiem i wychowawcą dobre!

Wyjaśniam już, drzwi w mieszkaniu mam zamknięte, ale gdy już szczają, że w domu jesteśmy i przychodzą i wpuszczamy ich do mieszkania, to teść od razu goni do sypialni do psa:D Wiecie, czasem deszcz pada, a my tyle co poodkurzaliśmy, (a on w butach bo nie zdążył ściągnąć), albo czasem źle się czuję i po prostu nie mam zamiaru z łóżka wychodzić, ale i tak wparuje! A czasem po prostu mamy tam bałagan, bo łóżko nie pościelone, bo bielizna z prania czeka do poukładania, bo nam się nie chce....itd. Wolno nam, bo przecież nikt z gości nie ładuje się nam zwiedzać całego mieszkania!
A jak już wiem, że mają przyjść, to i tak wstaję się ogarnąć, i ogarnąć syf jeśli jest, bo czuję, że będzie później wyrażanie o mnie opinii, że mam ten syf!
W sumie to mam dziwnych, upierdliwych, ale też śmiesznych teściów, ale niech już sobie będą, czasem się przydają;)
A ja już obmyśliłam plan, po tym porannym wpisie, i naprawdę kiedyś będę siedzieć tylko w majtkach, jeszcze karmić piersią i ciekawe co zrobi, jak tak bez pytania wparuje mi do sypialni:D (tylko jakoś mi tak wstyd:D, więc chyba samego cycka do karmienia wywalę) :)

A propos karmienia, mam dziś zajęcia ze specjalistą od laktacji. Babka podobno cudotwórca, jak już pisałam. Więc będę robić notatki:)
Odezwę się pewnie jutro dopiero. Miłego dnia więc życzę!

10 lata 11 miesiąc temu #887069 przez rewelka1312
dobrze ze u mnie ciuchlandów nie ma, bo moj to na mnie krzyczy jak w PL jestesmy ze moge sobie isc do sklepu kupic a ja jak z mama pojade do ciucha tam gdzie pracuje mojej mamy szwagierka to z worami wychodzimy bo ona zawsze nam cos dobrego odlozy normalnie czasami rzeczy z matkami, markowe nówki ostatnio to przyjechalysmy autobusem z 2 worami jak na smieci takimi wielkimi to mowil ze wstyd ze moglysmy taxowke wziasc itp hahahah a co tam ubran mam pol szafy :D
A teraz sie okazalo ze musze dokupic malej sporo ubranek bo sie okazalo ze tutejszy rozmiar 56 odpowiada polskiemu 62:D i to jescze wiekszy troche jakby byl , np pajacyk to nogi ma 2 razy grubsze niz polski pajacyk i nie mam nic na rozmair 56 a my mamy po 165 wiec watpie zeby mala sie urodzila duza mysle ze max to 54-56 cm a na ten rozmiar nic nie mam :D
Misiana a wlasnie co to jets ten kosz??to na zabawki czy na ubranka bo ja sie zastanawiam wlasnie czy nie kupic oddzielnego kosza na ubranka malej i czy go trzymac w jej pokoiku czy w lazience?ale w lazience zabardzo nie mam gdzie chyba ze w garderobie
(a to ubranka z allegro:)

Załączniki:

10 lata 11 miesiąc temu #887073 przez Lyanka
Rewelka, super ubranka :) szczególnie rampersik mi się podoba :) Może kojarzysz czy były takie też dla chłopczyków??

10 lata 11 miesiąc temu #887077 przez staślubania
Rewelka, też się nad tym koszem zastanawiałam:-) także prosimy o odpowiedź;-)ledwo dziś zipie. A miałam takie plany...

10 lata 11 miesiąc temu #887078 przez rewelka1312
Marzena-wolnoc Tomku w swoim domku!!
Ja z moim walczylam bo 2 lata mieszkali z nami jego isotra i jej maz z corka jego i jakos mojemu nie spieszylo sie im powiedziec zeby juz wkoncu szukali swojego meiszkania bo ja mialam dosyc ani w gaciach wyjsc, wsytzsko po sobie od razu myc itp, wszedzie po domu ich zdjecia poustawiane a mieszkanie jest MOJeGO oni tylko pomieszkiwali bo MOJ zalatwil prace dla szwagra i wzial taki duzy dom a teraz jak sie wyprowadzili i pracuja we 2 to wielkie kozaki ze maja tyle kasy bo wynajmuja male mieszkanie , bo nie chca byc tu na stale a my mamy normalny dom bo tutaj chcemy normalnie zyc a zapomnieli jak MOJ im pomogl , zalatwil robote mogli mieszkac on sam władowal kupe kasy zeby wyremontowac mieszkanie, specjalnie wzial duzy dom ze wzgledu na nich a teraz ja sama zostalam z tym ogromnym domem bo oni to maja gdzies poszli na swoje i sie smieja i pytaja ile odlozylismy itp ... jacy ludzie sa wredni czasami obcy wiecej pomoze niz rodzina. Kolega nam w remoncie pomagal i to sam chcial przyjechal siedzial 2 tygodnie a szwagier mojego gdzie pracowal na budowie nawet palcem nie ruszyl zeby przyjechac pomoc.. ehhhh szkoda gadac :) ale my sobie damy rade bo moj to ma glowe na karku jak to sie mowi

Moja tesciowa mowi ze to nie wstyd karmic piersia, no moze i nie ale ja nie pojde do kogos i nie bede karmic malej z piersi dlatego chce od razu sciagac swoje mleko w butelke zeby moj tez nakarmil bo wyjde gdzies i bedzie problem...;/
A znajac zycie jak gdzies do kogos pojdziemy np do tej siostry mojego to oni tacy ciekawscy sa ze beda wlazic i patrzec jak ja karmie a dla mnie to jest troche krepujace

10 lata 11 miesiąc temu #887079 przez rewelka1312
Lyanka
allegro.pl/listing/user/listing.php?p=2&us_id=34575687
tutaj link do sprzedawcy szybka wysylka ubranka wydaja mi seo chyba dobrej jakosci 100% bawelna ale ejscze ich nie pralam,
dla chlopczyków sa fajne zestawy z hipopotamem podobaly mi sie:)

10 lata 11 miesiąc temu #887083 przez Lyanka
Rewelka, super :D dzięki za link, może coś tam wybiorę dla swego szkraba ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka