- Otrzymane podziękowania: 96
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"

MarzenBZ naprawdę teść Ci wchodzi bez niczego do domu i do sypialni? Czy on jest niepoważny?!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- meniado
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Powtórka z rozrywki!
- Otrzymane podziękowania: 53

MarzenaBZ współczuje takiego teścia - musisz znaleźć na niego jakiegoś haka - ja pamięta jak mieszkałam w internacie to taki jeden wychowawca zawsze wchodził do pokoju bez pukania - raz moja koleżanka przebierała się - akurat przebierała biustonosz i on wtedy wparował oczywiście bez pukania - moja koleżanka w krzyk

- misiana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 34

Ja juz też unikam miejsc gdzie mogłabym kupic coś małemu, ma narazie wystarczająco a i tak nie wiem czy wszytsko zdąży załozyć hehe

Dodaję prawie skończony kącik małego

- Lyanka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 39

Ja niestety jeszcze nie mogę urządzać nic, bo jeszcze nas malowanie czeka

Wiolcia śliczne ubranka

- rewelka1312
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 23

Marzena!! Tesc zajebisty:D dobry pomysl w samych gaciach po domu ja bym chodzila a w sypialni ejszce prezerwatywy powyrzucaj to wiecej nie wejdzie haha
ale ludzie to maja ciekawosc w naturze:)
Moja tesciowa tez jest upierdliwa i lubi poprawiac ale nie ma co pomocna jest dzisiaj mi okna pomyla pomogla bo tak bym jescze sie grzebala do 16 chyba a tak juz mam porzadki zrobione a juz jestem padnieta teraz usiadlam poogladac tv i pozniej mi zostaly tylko podlogi do przejechania i caly dom juz mam na blysk zrobiony:)
- meniado
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Powtórka z rozrywki!
- Otrzymane podziękowania: 53

rewelka a jednak teściowe do czegoś się przydają - no to fajnie że masz pomoc wiadomo pewnie czasem nadmiar też się zdarza ale tak to jest
misiana kącik bardo ładny - bardzo lubię zielony kolor

- wiolcia1004
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Sens mojemu życiu nadaje moja kochana księżniczka
- Otrzymane podziękowania: 34
Ja juz tez bede omijac szerokim lukiem szperaczki bo wiem ze polowe rzeczy mala wogole nie zalozy ale to silniejsze

- agnieszka89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- MarzenaBZ
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Amor Vincit Omnia
Wyjaśniam już, drzwi w mieszkaniu mam zamknięte, ale gdy już szczają, że w domu jesteśmy i przychodzą i wpuszczamy ich do mieszkania, to teść od razu goni do sypialni do psa:D Wiecie, czasem deszcz pada, a my tyle co poodkurzaliśmy, (a on w butach bo nie zdążył ściągnąć), albo czasem źle się czuję i po prostu nie mam zamiaru z łóżka wychodzić, ale i tak wparuje! A czasem po prostu mamy tam bałagan, bo łóżko nie pościelone, bo bielizna z prania czeka do poukładania, bo nam się nie chce....itd. Wolno nam, bo przecież nikt z gości nie ładuje się nam zwiedzać całego mieszkania!
A jak już wiem, że mają przyjść, to i tak wstaję się ogarnąć, i ogarnąć syf jeśli jest, bo czuję, że będzie później wyrażanie o mnie opinii, że mam ten syf!
W sumie to mam dziwnych, upierdliwych, ale też śmiesznych teściów, ale niech już sobie będą, czasem się przydają

A ja już obmyśliłam plan, po tym porannym wpisie, i naprawdę kiedyś będę siedzieć tylko w majtkach, jeszcze karmić piersią i ciekawe co zrobi, jak tak bez pytania wparuje mi do sypialni:D (tylko jakoś mi tak wstyd:D, więc chyba samego cycka do karmienia wywalę)

A propos karmienia, mam dziś zajęcia ze specjalistą od laktacji. Babka podobno cudotwórca, jak już pisałam. Więc będę robić notatki:)
Odezwę się pewnie jutro dopiero. Miłego dnia więc życzę!
- rewelka1312
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

A teraz sie okazalo ze musze dokupic malej sporo ubranek bo sie okazalo ze tutejszy rozmiar 56 odpowiada polskiemu 62:D i to jescze wiekszy troche jakby byl , np pajacyk to nogi ma 2 razy grubsze niz polski pajacyk i nie mam nic na rozmair 56 a my mamy po 165 wiec watpie zeby mala sie urodzila duza mysle ze max to 54-56 cm a na ten rozmiar nic nie mam

Misiana a wlasnie co to jets ten kosz??to na zabawki czy na ubranka bo ja sie zastanawiam wlasnie czy nie kupic oddzielnego kosza na ubranka malej i czy go trzymac w jej pokoiku czy w lazience?ale w lazience zabardzo nie mam gdzie chyba ze w garderobie
(a to ubranka z allegro:)
- Lyanka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- staślubania
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 21
- rewelka1312
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Ja z moim walczylam bo 2 lata mieszkali z nami jego isotra i jej maz z corka jego i jakos mojemu nie spieszylo sie im powiedziec zeby juz wkoncu szukali swojego meiszkania bo ja mialam dosyc ani w gaciach wyjsc, wsytzsko po sobie od razu myc itp, wszedzie po domu ich zdjecia poustawiane a mieszkanie jest MOJeGO oni tylko pomieszkiwali bo MOJ zalatwil prace dla szwagra i wzial taki duzy dom a teraz jak sie wyprowadzili i pracuja we 2 to wielkie kozaki ze maja tyle kasy bo wynajmuja male mieszkanie , bo nie chca byc tu na stale a my mamy normalny dom bo tutaj chcemy normalnie zyc a zapomnieli jak MOJ im pomogl , zalatwil robote mogli mieszkac on sam władowal kupe kasy zeby wyremontowac mieszkanie, specjalnie wzial duzy dom ze wzgledu na nich a teraz ja sama zostalam z tym ogromnym domem bo oni to maja gdzies poszli na swoje i sie smieja i pytaja ile odlozylismy itp ... jacy ludzie sa wredni czasami obcy wiecej pomoze niz rodzina. Kolega nam w remoncie pomagal i to sam chcial przyjechal siedzial 2 tygodnie a szwagier mojego gdzie pracowal na budowie nawet palcem nie ruszyl zeby przyjechac pomoc.. ehhhh szkoda gadac

Moja tesciowa mowi ze to nie wstyd karmic piersia, no moze i nie ale ja nie pojde do kogos i nie bede karmic malej z piersi dlatego chce od razu sciagac swoje mleko w butelke zeby moj tez nakarmil bo wyjde gdzies i bedzie problem...;/
A znajac zycie jak gdzies do kogos pojdziemy np do tej siostry mojego to oni tacy ciekawscy sa ze beda wlazic i patrzec jak ja karmie a dla mnie to jest troche krepujace
- rewelka1312
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
allegro.pl/listing/user/listing.php?p=2&us_id=34575687
tutaj link do sprzedawcy szybka wysylka ubranka wydaja mi seo chyba dobrej jakosci 100% bawelna ale ejscze ich nie pralam,
dla chlopczyków sa fajne zestawy z hipopotamem podobaly mi sie:)
- Lyanka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-