- Otrzymane podziękowania: 13
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- sabina211
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Ja się dziś okropnie lenię, jedynie wstawiłam chleb (sama piekę) i zrobiłam pranie. Opadło ze mnie całe napięcie zeszłotygodniowe, teraz idealnie byłoby urodzić zaraz po niedzieli, kiedy dzieci są na obozach. Ale to już ruch Kajtka. Też coś czuję, że niezależnie od tego, że to trzecia ciąża, to ją przenoszę. Byle nie za długo, bo nie chcę ingerencji medycznych, ale niepotrzebnego ryzyka też nie.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ali
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 39

Agnieszka89 nie trać nadziei, może akurat Cię weźmie! Ja idę w środę, ale po cichu w duchu liczę, że synuś sam się zdecyduje

- martyska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- skarbek nasz kochany:*:*:*:*
- Otrzymane podziękowania: 41
Mój mąż też był przy mnie cały czas i powiem wam że bede mu za to wdzięczna do końca życia bardzo mi pomógł miałam taki poród że bez niego bym sobie nie poradziła i nic go tam nie ruszało lekarz mówił widać już główkę włoski a mój mąż zagłada i mówi no widać widać ciągle mnie informował .
Powiem wam ze na początku porodu miałam położną później jej zmiana się skończyła i przyszedł PAN położony normalnie idealny nie wiedziałam ze mężczyzna tak bardzo może pomóc no dużo lepszy od pani położnej
- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96

Martyska pan polozny?

Agnieszka ja tez liczylam na porod gdzies w 38 39tc i co... Dalej w dwupaku

- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Cos nie moge dzisiaj spac. Mala nie postanowila sie jednak urodzic w nocy

Chyba wszystkie wczoraj final ogladaly ze tak zdechlo na forum

- misiana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 34
Cania jestem duchowo.z Toba, trzymaj sie i badz dzielna ! W miare mozliwosc daj znac !
Wczoraj u malego nad serduszkiem bylo slychac delikatne szmery, ale to ma prawdopodobnie samoistnie zaniknac i jak wszystko bedzie dobrze idziemy do domku !

Dariak gratuluje !

- dariak
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 2

Kostek jest kochany, bardzo ładnie ssie pierś

A co do porodu to mój P też nie chciał być przy całym porodzie i jak na końcu stwierdził sam nie wiedział jak to się stało, że był przy całym, ale ja jestem z niego bardzo dumna, że wytrzymał i jestem mu wdzięczna, bo naprawdę mi pomógł, sama chyba bym nie dała rady, naprawdę spisał się na medal

A tu moje małe, największe szczęście

- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Misiana mam nadzieje ze u Twojego Skarba te szmery znikna! Z tego co kojarze to dosyc czesto po porodzie sie zdarzaja, ale zaraz znikaja. Trzymam kciuki!

Przyjechalismy z mezem dosyc wczesnie do szpitala bo czekala go jeszcze traska autostrada do pracy, wiec bylam w kolejce trzecia

- dariak
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Misiana na pewno wszystko będzie dobrze i wyjdziecie do domku rozpocząć nowe całkiem inne życie

- wiolcia1004
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Sens mojemu życiu nadaje moja kochana księżniczka
- Otrzymane podziękowania: 34
Cania 3mam za ciebie bardzo mocno kciuki:*
Misiana maly jest sliczny juz masz baczka przy sobie 3mam kciuki abyscie szybko wyszli bo pobyt w szpitalu jest masakryczny.
- ggabii
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Bardzo serdecznie gratuluję Misianie i Dariak!!! Dziewczyny jesteście MEGA dzielne

Misiana nie przejmuj się szmerami. To naprawdę zanika. A nawet jeżeli w szpitalu by je słyszeli to wraz ze wzrostem maleństwu to przejdzie. Ja też długo chodziłam z taką przypadłością, ale naprawdę t nie jest groźne. W sumie to chyba co druga osoba na świecie ma szmery. U mojego maluszka stwierdziła pani doktor przeciek wewnątrzkomorowy, ale też mówiła, że to może zaniknąć. Na poprzedniej wizycie już o tym nie wspominała więc może i faktycznie już znikło to z serduszka. Ale wierzę że Twoje Słoneczko będzie na 120% zdrowe i wypuszczą Was ze szpitala bez żadnych komplikacji czy problemów

Dariak mam nadzieję, że już Ci Szkraba przynieśli i wystarczyło naświetlanie tylko przez noc. Z drugiej strony dali Ci też szansę w sumie na to żebyś odpoczęła po porodzie i spokojnie się wyspała zwłaszcza że tak długo nie zmrużyłaś oka.
Cania trzymam kciuki

- malgorzatawalak
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 25

Dariak i misiana wielkie gratulacje

Cania trzymam za ciebie kciuki

Ja myslalam ze moze po imprezie 30 urodzinach kolegi cos sie u mnie ruszy a tu nic ...cisza...wprawdzie zaczyna mnie pobolewac brzuch jak na okres ale dosc slabo i zazwyczaj przechodzi nawet dosc szybko...
Wczoraj mialam imieniny i mielismy 4 rocznice zareczyn i myslalam ze moze to ruszy mojego maluszka a tu nic...

Jutro ide na wizyte do swojego lekarza - mam nadzieje ze moze powie ze cos sie zaczyna dziac

Milego dnia dziewczyny

- ggabii
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

A u mnie bóle okresowe już od jakiegoś czasu są. Pojawiają się razem z bólami pleców. Twardnieje mi brzuch itd. Najczęściej wszystkie te objawy są wieczorem, potem biorę prysznic, kładę się spać i wszystko mija. Zauważyłam ostatnio że jestem też jakaś taka jakby obolała w środku. Może to już są jakieś znaki ???

- Ali
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 39
My też dalej w dwupaku... coraz większa panika mnie ogarnia, ale nie w związku z porodem, tylko obawiam się o zdrowie maluszka. Wczoraj tak się nakręcałam, że już różne, głupie myśli chodziły mi po głowie. Ale już jest dobrze, najważniejsze zdrowie małego, natura wie, co robi. Może mały ma jakiś powód, żeby jeszcze siedzieć w brzuszku. Oby tylko nie obawiał się znerwicowanej matki

Cania od rana myślami jestem z Tobą, od środy fizycznie na oddziale

Malgorzatawalak wczoraj wieczorem weszłam na moment na forum, zauważyłam Twoją nieobecność i obstawiałam, że może coś ruszyło

Dariak jaki mały przystojniak! Gratulacje!
Misiana nie przejmuj się tak bardzo tymi szmerami, znam wiele podobnych przypadków, gdzie to szybko zniknęło. Trzymam kciuki za Was!
- polikaaa1
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-