- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- MAniula
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- 15.12.2012 {*}

Dobrze mi to wolne robi, mogłabym mieć go więcej ale jakoś nie mogę się zmobilizować do odwołania klientów...

Teściowie na maluszka zareagowali bardzo pozytywnie, teściowa emocjonalnie, wyściskała mnie i życzyła wszystkiego najnaj, teściu zadowolony, wyglądał tak, jakby powiedział: "No w końcu...

A teraz wy:
Ann uff, współczuje, leż ile możesz, odpoczywaj ile możesz, pij dużo, jedz owoce, a może taka herbatka by ci pasowała? Wczoraj zrobiłam pierwszy raz i mniam:
herbatka,kilka plasterków korzenia imbiru-rozgrzewająco, plasterki pomarańczy i cytryny, może być goździk, miód albo sok z malin!! polecam
Teraz też piję!!!
Życzę zdrówka!!!!!!!
A propos infekcji mnie też dręczyły, tyle co ja kasy na posiewy z antybiogramem wywaliłam to moje ale chciałam, żeby mnie leczyli konkretnie celując antybiotykiem takim na co to dziadostwo jest wrażliwe. Potem w sumie raz coś było a czeto nic a swędziało ciągle, a teraz ta nowa ginka poleciła mi smarować skórę żelem intymnym i kurcze pomogło. Ja chyba mam wrażliwą, przesuszoną skórę tam...mimo używania płynów do higieny intymnej.
Aggi jak tam przeżyłaś nalot gości?
Co do jedzenia to ja nie mam z tym problemu, ale jakoś na słodkie mnie nie ciągnie, wolę kiszone, słone eh

Aha i jeszcze chciałam napisać, że zrobiłam pierwsze foty brzucha, kilka wersji potem będę wybierać najlepsze:)
I jeszcze coś, też tak macie, że chciałybyście robić usg co tydzień? bo ja mam tak mało objawów, że ciągle się zastanawiam czy tam w tym brzuszku ktoś mieszka i czy dobrze się miewa...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- missyy
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 17

Mróz ciągnie po nogach, nic tylko w domu siedzieć. Byle się nie zaziębić

Mnie niestety nadal, prawie od tygodnia męczą ukłucia w dole, jakby w spojeniu łonowym, przy pachwinie. Za dużo pochodzę czy przewracam się w łóżku z boku na bok i znów to samo

Kurcze, chyba to nic poważnego co? Na ip by mnie wyśmiali jakbym pojechała. Lekarki na razie nie ma, a wizyta dopiero 5tego. Wiec nie wiem czy poczekać do wizyty i wtedy powiedzieć

- MAniula
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- 15.12.2012 {*}
- ann-sunshine
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Po ten imbir do smakowitej herbatki to chyba sama musialabym isc. No nic miod i cytryna starcza
- nata
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Dziewczeta ja Wam sie musze pochwalic,ze dzis pieszo z Gubalowki zeszlam

Mi tez na bole brzucha powiedziala,ze to dlatego,ze wszystko sie rozciaga.
U mnie reakcje byly rozne, mama sie cieszyla, tata mial az lzy w oczach, tesciowa tak sie cieszyla,ze nie wiedziala kogo najpierw sciskac itd. ,a tesciu nawet glowy spod laptopa nie podniosl, moj brat i brtowa cieszyli sie jak dzieci a brat i przyszla bratowa meza bez reakcji, nawet slowa gratuluje nie bylo, jakby nie bylo tematu.
maniuula tez mam w planach foty brzucha,ale nie mam pomyslow, kumpela kupila sobie dziennik ciazy mowi,ze super sprawa

Ja tez tak mam,ze moglabym usg robic co tydzien hihi
A zastanawialyscie sie co bedziecie miec? Ja tak

Smaki wole slone i kwasne choc slodkie tez zjem z tym,ze pozniej mnie muli :/
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 354

nata no herbatka z cytrynką najlepsza na mróz

Ann witaj w klubie, ja kicham, kaszlę i czuję się.. okropnie - do tego nie umiem w nocy spać

MAniula przeżyłam nalot, nie było na szczęście tak źle - otwarli sobie wszyscy flaszeczkę i siedzieli, a ja im usługiwałam

missyy odpoczywaj dużo i doczekaj do wizyty jakoś:* A mnie za to ciągle ta kość ogonowa na samym końcu boli, ani chodzić ani siedzieć, ani leżeć też nie

to moja mama wiedziała pierwsza i musiała to przetrawić, tata się ucieszył, teściowa mnie wyściskała, teściu z uśmiechem pogratulował, brat wyściskał mnie mocno, babcia to samo ucieszona, a bratowa to żyje moją ciążą

a mój małż wieczorem wczoraj za mną chodził jak już w koszulce do spania byłam i ciągle się zachwycał że kropek już taki duży

nata ja się zastanawiałam i czuję że chłopak ale mogę się mylić, za to mój mąż niby mówi że obojętnie co ale wiadomo że chciałby synka

No nic spadam spać bo nie wyrobie...

Dobranoc

- missyy
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 17
Też ostatnio kebab zjadłam, aż mi się uszy trzęsły

I do wyrka grzać się!!!

Mi emek też sprawdza brzuszek

Ja bym się z córeczki cieszyła, ale nie powiem, że jak będzie chłopak to mniej się uciesze. Chce żeby było zdrowe i silne

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dobranoc dziewczyny

- MAniula
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- 15.12.2012 {*}

W każdym razie trzymam za ciebie kciuki-dasz radę!!!
Nata ładny spacerek

Czy się zastanawiałam nad płcią, w sumie to nie

Ale tak jak Aggi piszę chcę, żeby było zdrowe i silne!!!!
I jeszcze się nad sobą poużalam, tak któraś dziewczyna nam tu gofry zachwalała

Tyle, że na poprawę nastroju oglądnęłam sobie Maję w ogrodzie, przeglądnęłam allegro za roślinkami i marze już o wiośnie!!!
Dobranoc dziewczyny!!!
- asienka87
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 6

nata podróż długa, ale za to na pewno warto, odpoczniesz w końcu

a z tymi reakcjami to różnie bywa... u nas akurat wszyscy sie cieszyli, bo tez my długo sie staraliśmy i w sumie wszyscy o tym wiedzieli..
najbardziej drażniły mnie wtedy pytania niewtajemniczonych..kiedy w koncu dziecko? nic, tylko młodzi by kariere robili, praca i praca, a o dzieciach nie myśla.... brrr... lzy w oczach stawały

mój mąz też mówi, że dziewczynka

Aggi no mnie gin powiedział, aby smarować tez dopochwowo... więc smaruje, ale tak nie za glęboko

a ja przytyłam od ostatniej wizyty 3 tyg temu- 1,5 kg

może załatwisz to l4? szczególnie, że pogoda teraz nie za ciekawa ;/ musisz bardzo uważać na siebie

Ann Kochana , uważaj na siebie, dobrze sie ubieraj, wygrzewaj i jak najwięcej odpoczywaj

Maniula widzisz, a tak sie martwiłaś

nio , powiem Ci szczerze, ze wizyta co 3 tyg to za mało

ogorkowa? zrobilas mi smaka

ja jakaś tez dziwna sie zrobiłam, blada... no i jakaś wysypka dziwna na twarzy mi wyskoczyła;/ całe policzki mam w takich drobnych czerwonych krostkach;/ ... no i słodkie, mniam

Missy ja własnie też czuje takie dziwne kłucia

- monia8528
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- monia8528
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- monia8528
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Jestem w 12 tyg ciazy I wciaz zle sie czuje.Mam mdlosci i wymiotuje.Nie moge nic jesc.Oczywiscie staram sie cos jesc ze wzgledu na malenstwo,ale pozniej to zwracam.Pierwsza ciaze przechodzilam bardzo dobrze.Czulam sie naprawde dobrze.
Mozecie mi cos poradzic?

- monia8528
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

MAniula ja też słodkiego nie umiem przełknąć w tak dużych ilościach jak kiedyś, teraz czekoladka i do widzenia

asienka to nas o dzieci nie pytali ale staraliśmy się w sumie 2,5 roku - ale nikomu nie mówiliśmy i nikt nas nie poganiał na całe szczęście.. ja to samo mężowi mówię że to ta sterta jedzenia którą pochłonęłam a nie dzidziuś

a ja dziś grochówkę serwuję

monia cześć rozgość się

Gin powiedział mi przez tel. że L4 wypisze od 4 lutego, że mam ten tydzień wytrzymać jeszcze bo chce żeby był skończony 13tc. Ale mam dwa dni wolnego jeszcze do wykorzystania więc sobie urlopik na piątek i poniedziałek wypiszę

No nic spadam do łóżka na pół godzinki bo padam.