- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- nataliaa87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Wiki
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Też wczoraj zamówiłam ten katarek tak na wszelki wypadek

Inna- fajnie że już Jesteście razem i Nadia ma tatusia na codzień a urządzaniem się nie martw -nie odrazu Rzym zbudowano

Natalia- współczuję Ci że aż tyle spraw masz teraz na głowie A jeśli chodzi o ubrania to masz rację wszędzie w sklepach wszystkie ciuchy sylwestrowe Ja już nie wiem kiedy sobie kupię coś na wigilię

Jeśli chodzi o słoiczki to ja pierwszego dnia daje tylko 1 łyżeczkę drugiego 2 a trzeciego 3 łyżeczki

Bartusiowi też niektóre zabawki już się nudzą i lubi być noszony a kręgosłup wtedy mi siada więc staram się jak najmniej A ostatnio jak go przy oknie zostawiłam to mi się firanką zajął

Aggi- Zdrówka Ci życzę Ja tak w tamtym tygodniu się załatwiłam i chyba dorobiło mnie otwieranie bramy kurierowi bez szalika i jeszcze paczki długo szukał w aucie
Odważna Jesteś że wzięłaś Maksa do fryzjera bo ja bym się bała Za nic w świecie by tam nie wytrzymał dwóch godzin

Asienka- mam nadzieję że poduszka się sprawdzi i Kacperkowi się spodoba spanie i leżenie na niej

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 354

Prosiłam go że nie dam rady ale musiał jechać.... No i nie wytrzymałam z młodym już i o 18;30 był już o kąpany a przed 19 już w łóżeczku śpi...
pewnie będzie w nocy pobudka albo dwie... głodny na bank będzie bo zjadł mi tylko 140... a zawsze na noc zjada 180-200....
Mam dość, rozkłada mnie na całego

natalia hehehe my mieliśmy na szerokiej gumce te spodnie i fakt właśnie mi przypomniałaś że tę gumkę też skracałam bo za szerokie były

ale poemat

Wiki nam zeszło 1,5 h a jeszcze cwaniak prawie zasnął w samochodzie ale pod fryzjerem się wybudził i lipa... tak się bałam żeby afery nie robił

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dobrej nocy!
- asienka87
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
bo nasze dzieciaki juz coraz wieksze i wiedza co z gilami robic

u nas tak dzien wyglada i jest nam tak dobrze

zdrówka :*
Natalia ja rozpoczełam od łyzeczki, potem z 2-3 , a potem juz kilka

ale dostałam z bobovity taka fajna rozpiske jak rozszerzac diete w 5 krokach- w tabeli, postaram sie jutro wrzucic zdjecie

ja na 180 ml mleka dodaje łyzke kleiku ryzowego do kazdego posiłku, a na wieczór , jak daje moje mleko, to dosypuje na 200 ml dwie łyzki stołowe kaszki ryzowej smakowej... i tak, lepiej miec smoczek 3- przepływowy do kaszek... mleko z kleikiem podaje na II, a kaszke na III..
a wiecie, co mojego małego teraz interesuje ? lezenie na kocu na podłodze

Wiki widze, ze katarek sie rozprzestrzenił

fajna sprawa z prezentami

jak na razie lezy na niej bez marudzenia, dwa razy spał w ciagu dnia po 45 min.. zobaczymy, jak bedzie wygladac pierwsza nocka

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Tzn jak dla kogo

zimno mi brrrrrrrrrrrrrr
w nocy mnie gorączka dopadła

Maksior o 1;10 domagał się mleka..
nakarmiłam go z trudem, niemal gile mi na jego piżamę kapały

Jest źle, bardzo.. gardło napitala, ja poubierana i marznę

A tu trza na pocztę jechać popołudniu. Mam dość

No to ponarzekalam sobie, zaraz się położę, tylko szkoda że młody jęczy i marudzi non stop a mnie już od tego głowa pęka

nie wiedziałam że to powiem ale mam ochotę mu przykleić smoczek do buzi

nie wiem jak dzisiaj to wszystko ogarnę echhh

asienka ja miałam kalafior z bobovity . też właśnie dostałam dzisiaj ten poradnik z bobovity, świetny jest ! czegoś takiego potrzebowałam
- nataliaa87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Aggi zdrowia!
- asienka87
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
musze sie Wam pochwalic , ze kupilismy wczoraj auto

z dobrych wiadomosci to tez to, ze Kacper od dwóch dni spi na tej poduszeczce korygujacej kształt główki, co nam Wiki polecała i wczoraj spał mi od 21 do 6, a dzis od 21 do 5, szoook, jeszcze nigdy tak długo nie spał bez pobudki

aaaa i jeszcze jedno... zawsze zasypiał lulany na kolanach ... postanowilismy z tym walczyc

Aggi dzieki poszukam

tez u Was kupka taka zbita ? niby miekka ale juz nie taka rzadka na cała pieluche tylko zbita ...
Natalia postaram sie dzis zrobic zdjecie do południa, bo potem jedziemy na weekend do siostry Ł.. jakby mi sie nie udało to jutro wieczorkiem

a I, II i III róznia sie wielkoscia otworu.. w zaleznosci jak obrócisz smoczek, ta zmienia wielkosc... pytałam w sklepie czy do zageszczonego pokarmu lepiej np smoczek 3 badz 4, czy ten do kaszek, to powiedziała ze zdecydowanie ten do kaszek...
- nataliaa87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Gratuluję kupna auta.. Nas czeka właśnie sprzedaż tego, które kupiliśmy w lipcu, bo się okazało, że trzeba w nie włożyć prawie 7 tysięcy.. Tragedia.. Musimy je sprzedać i dalej szukac innego

A ja wczoraj spróbowałam zagęścić małemu mleko kleikiem na noc i nic to nie dało :/ Ja nie wiem co się dzieje. O jedzenie wołał już o 1, a do tego czasu obdził się 6 razy z jęczeniem i płaczem.. Reszta noc była podobna. Ciągle się budził i popłakiwał..
Uciekam, bo mam dzisiaj dużo planów, a doba stanowczo za krótka.
Miłego dnia!
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Jest lepiej niż wczoraj
wczoraj było apogeum gorączka prawie 39, dreszcze, cholerny ból gardła, uszu, głowy

nafaszerowałam się toną leków i dzisiaj tylko gardło mnie trzyma ale bardzo mocno

nie chcę młodego zarazić bo w poniedziałek szczepienie

asienka spontany najlepsze, mój też w lutym przywiózł auto na spontanie

natalia nie ma nic gorszego niż sprzedać auto na szybko bo wtedy cena leci na łeb a kupić coś trzeba i koło się zamyka.. my tak w zeszłym roku mieliśmy, musieliśmy sprzedać 2drzwiowe bo wózek by nawet nie wszedł, a kupiliśmy dopiero po 2 miesiącach...a może małego brzuch boli w nocy? albo za ciepło/zimno ma? kurcze musisz poszukać co jest winne... albo po prostu on już tak ma?
- asienka87
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
wklejam zdjecia tej tabelki, mam nadzieje, ze jest czytelna

Aggi współczuje choróbska.. i tej wysokiej gorączki ;/ mam andzieje, ze dzisiaj lepiej :*
u nas dziś już była meeega kupka, taka normalna , jak zwykle

aaa i nam się wczoraj też udało sprzedać nasze stare auto

życze miłego weekendu :*
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- ann-sunshine
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178

Natala dalej po całej głowie się drapie, nie wiem, pewnie na dermatologu się skończy, tylko teraz to już skierowanie od pediatry chyba trzeba?
- Inna607
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 5

W końcu koniec sprzątania, najpotrzebniejsze rzeczy do funkcjonowania w domu kupione

Niestety przez te sprzątanie ogranianie itp Nadia mi się przestawiła

Jeszcze wkurza mnie bo jest czas na spanie a on zamiast usypiac to gada do niej, żartuje itp a każdy płacz bierze za oznake idacych ząbków no szlag mnie trafia. ..
wygadalam się

asienka dziękuję za tabelkę bardzo mi się przyda w końcu cos wiem

Miłego niedzielnego popołudnia

P.S - Ummi jaka jest u Ciebie różnica czasowa ?? Bo u mnie jest właśnie 10:54 w Polsce 11:54 a u Ciebie ?
- ann-sunshine
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Asia jak impreza? Spioszek przespal wszystko u rodzicow?
Inna oby Nadia szybko sie zaaklimatyzowala a mąż przystosowal do waszego trybu dnia