- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- Inna607
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Serduszko piekne imie dla córci wybralas

Asienka super ze sie odezwalas wierze ze ciezko z dwójką dzieci, ale Kacperek "dorosły" ja cieee
Aggi na oplaty starczy i jeszcze sporo zostanie dam rade mam taka pomoc obcych ludzi ze szok

Jestem taaakaa szczesliwa ze moja córka w koncu zazna spokoju

U nas kiepsko troche Nadia ma antybiotyk i od tygodnia mieszka u taty ja rzadko tam chodze i serce mi rozrywa z tęsknoty...ale duzo pracuje na nasz domek teraz przeprowadzka ale do soboty musze sie juz ogarnac i zabieram mała do domku

Mojego domku i Nadusi

Zaraz ide znowu do pracy 20 dzien pod rzad bez dnia wolnego juz troche opadam z sil ale poznalam takich ludzi ze na prawde nie jestem sama mam takie wsparcie i pomoc ze musze dac rade ze wszystkim ... Mam tez przyjaciela ... Jejku takich mezczyzn to w zasadzie nie ma ale P doskonale zna moja sytuacje i na wstepie nu zaznaczylam ze poki co nie ma na co liczyc a oparciem dla mnie jest ogromnym

Wczoraj mialam druga rocznice ślubu..
A tego malzenstwa juz w zasadzie nie ma .
Kazdy zyje sobie ehhh jakie te zycie przewrotne ....
Milego dnia buziaki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 354

inna kurcze super się czyta takie rzeczy

- asienka87
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 6
no i ida Kacperkowi piatki... mam nadzieje ze szybko wyjda i bedziemy miec spokój z zabkami

- Inna607
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Jak zwykle siedze w pracy dzis ledwo daje rade bo malo spalam a pracy duzo i w domu i tu ale coz trzeba dac rade jeszcze trzy godz i pojde do swojego domku odpoczac i wziasc sie za nowe rzeczy.
Umowa podpisana klucze mam pierwsza noc przespana takze super

Aggi tak meble tam sa agd typu pralka lodowka tez takze milusio lozek nie ma ale ja mam tylko musze przywiesc i to poki do okazuje sie najwiekszy problem rzeczy mam przywiezione dostalam mnostwo darow od ludzi a to jeszcze nie koniec brakuje kilku drobiazgów ale spokojnie pomalu damy rade

P.s Asia co do tego klepania zanoszenia sie nam dr tez kazala klepac

- asienka87
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 6
Ciesze sie ze u Was tak fajnie wszystko sie uklada

- Inna607
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Asia no nie zazdroszcze tego ja bym chyba padla z przerazenia qudac taki widok mojego dziecka. Jestem przewrazliwiona na jej punkcie.
W czasie gdy bede w pracy z Nadia bedzie. a. Lub jego siostra.
Mamy dobre wiesci Nadusia byla na kontroli i dzis ostatnia dawka antybiotyku zeby zakonczyc a tak jest zupelnie zdrowa

I mamusia dzis dojrzala ze niuni wychodzi gorna prawa trójka:)
Milego dnia lece do pracy
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

inna jak Ty dałaś radę zorganizować i ogarnąć dla siebie taką wielką zbiórkę

asienka jesteś silna więc dasz radę z Kacperkiem :* Tylko czekać aż mu to przejdzie.
A ja wyprałam cały wózek dziś

- Inna607
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Boszzz trzymajta mnie bo nie wytrzymie...
Moja rodzona matke to do reszty popier....lilo masakra

Mieszkajac u nie niecale trzy tyg przebywajac tam juz pod koniec od wielkiego dzwonu Nadii juz nie bylo mam jej zaplacic za oplaty 125 zl !!! Kuzwa za co pytam??? ! Krew mnie zalewa jak o tym mysle jak tak mozna jak u mnie mieszkala i telewizor na okroglo to nawet zlotowki od niej nie bralam a tez nam sie nie przelewalo... A ta wie ze nie mam i jeszcze kopsnela taka kwote porazka ....
Oj nagadalam ja jej wczoraj bo ja tak tego nie zostawie
- maybeline
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0
U nas też w koncu powrocilo zdrowie.Marysia tydzień po anginie zachorowała na zapalenie pęcherza...biedactwo moje,myślałam że w nocy bedziemy jechac do lekarza,ale zadzwonilam na nocny dyzur pediatry i okazało sie ze mozna podawac urofuragin.Temp.wysokiej nie miala,więc tygodniowa kuracja urofuraginum i wit c pomogla.
Marysi wrocil apetyt,wszedzie jej pelno,a teraz ma opcje ze nie usiedzi nawet na chwile i nam tez nie pozwala,non stop nas ciaga za reke zeby z nia gdzies isc...
Duzo wiecej mowi,ale takie podstawy aaa i powoli łapie nocnik.Juz wie o co chodzi,wie że siku sie tam robi.Czasem nawet jak ja posadze i mowie zeby zrobila sisi to ona az wyciska specjalnie zeby zrobic cos;p ale nie zawsze chce siedziec,nic na sile.
Inna fajnie ze sie u Ciebie uklada,widze ze duzo zmian na lepsze,widac ze silna babka z Ciebie:)
Jejku wiem wiem co to znaczy duuzo pracowac,ja wlasnie mialam caly weekend w pracy;(piątek sobota od 9 do 23 i ndz od 10-17....moj maz abral Marysie do dziadków na wieś,myślałam ze umre z tęsknoty a to tylko dwie noce...
Asienka nie moge sobie wyobrazic co musisz przechodzic jak Kacperek sie zanosi;(ja nie wiem czy dalabym rade,napewno nie moglabym wrocic do pracy i zostawiac jej;( mojej Szwagierki córeczka ma to samo,też sie zachodzi,zazwyczaj dmuchanie w twazr pomaga,ale nie kazdy o tym wie,ostatnio zostawila ja u tesciow,Zosia sie zaszla a teściowa zamiast jej dmuchnąc zaczela ja mocno przytulac,dziecko moglo sie udusic.juz jej mdlala;/a wiedziala doskonale niby co ma robic w takiej sytuacji.
Aggi jak tam u was zdrowko?jak alergia??poprawilo sie??
- Inna607
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Inna607
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Pierwsza noc z Nadusia w nowym domku za nami

Nocka 20:30 -6:00

Zasnelo mi dziecko bez smoczka ( A. Ja oduczyl ... Brawa dla niego) no i w nocy mi dziecko juz nie je ( to tez za sprawa A. chyba w nicy mu sie wstawac nie chciało haha) no ale jest pozytywnie bardzo ladnie zasnela bez problemu ale zjadla mega duzo jak dla mnie na kolacje

Z pokoiku szczesliwa

Aggi pytalas jak zorganizowalam tak duza akcje pomocy dla siebie ... W dobie facebooka i internetu to dzis nie trudne i tak naprawde ja tylko poprosilam o pomoc jedna osobę kazdy ma w domu cos z czego nie korzysta a drugiej osobie moga sie te rzeczy przydac dostalam tyle rzeczy ze przeszło to moje najsmielsze oczekiwania

Mnostwo osob mi bezinteresowanie pomogło i to obcy ludzie a wlasna matka nie ....malo tego chce pieniadze za oplaty. Sume taka ze nie wiem czy ja z Nadia zuzyje tyle przez miesiac hehe
No nic pozdrawiam Milego dnia :*
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

maybeline jak podawałaś urofuraginum? połknęła Ci tabletki? łooo widzę postępy

inna no piękny i całkiem zgrabny pokoik łał

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- maybeline
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- maybeline
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-