BezpiecznaCiaza112023

Mamusie pazdziernik 2014

10 lata 9 miesiąc temu #901626 przez Ania86
Jagodzianka, dzięki postaram się za bardzo nie objeść, nie zapytałam lekarza a on też nic nie mówił :/ A brzuch rośnie mi w masakrycznym tempie co dzień to większy :)
Pochwalcie się swoimi.... ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #901637 przez jagodzianka44
Dziś może wybiorę się na sesje, jak pogoda pozwoli to pokaże haha;). Moja Majka się teraz bardziej rozpycha niż wierci, a przy tym czasem sprawia taki ból! :)

10 lata 9 miesiąc temu #901648 przez nelka
Kinga dobrze że nic wam się nie stało! a jak teraz się czujesz?

Oj ja to jestem emocjonalnie roztrzaskana jak paczka drażetek ;) ach ten błogosławiony stan... Wczoraj myślałam że serducho mi pęknie. Zosia bawiła się na dworze jeszcze z dwójką dzieci o ok. pół roku starszymi i te małe szkodniki do niej mówiły: sio sio,że ma sobie pójść. Aż przyszła mi to powiedzieć :angry: Zosia tak lubi dzieci i z każdym chętnie się bawi i ma takie dobre serduszko a teraz już wszystko rozumie więc musiało jej się zrobić przykro. Ma dopiero dwa lata a tyle złego jeszcze na nią czeka, ja tego nie udźwigne..... :blink:

Nie było mnie ostatnio, mieliśmy gości a po za tym każdy wolny moment wykorzystuję na drzemke. Narkolepsia powróciła! ale widzę że nie tylko u mnie.
Znalazłam na olx fajny leżaczek-bujaczek i choć nie jestem ich wielką fanką to po obiedzie jadę po niego bo jest rewelacyjne cenie. Jak to się mówi cena zmienia punkt widzenia :P wrzuce wam fotke wieczorem!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dziewczyny macie piękne brzuszki!!!
Podziękowania: Kinga2424

10 lata 9 miesiąc temu #901649 przez pauletta
A my wczoraj kupilismy materac, smoczek, przescieradelka i ceratki pod nie i skarpetulki z grzechotką. A dzis kocyk taki grubszy do wózka i pizame dla siebie.

10 lata 9 miesiąc temu - 9 lata 11 miesiąc temu #901657 przez Aneta_78
?

...nieustająca awaria suwaczka ;-)

10 lata 9 miesiąc temu #901665 przez Marza
A dziewczyny jednak nici z większych zakupów :P odechciało mi się... Wolę odpocząć :-) byliśmy tylko w biedronce i mają u nas drugą przecenę tych ubrań ciążowych i akcesorii dla maluszków. Kupiłam koszulę nocną do karmienia za 15zł i koszulkę za 10zł. Dla Żuczka tylko jedną butelkę 125ml, bo już wszystko było przebrane i duże były tylko różowe. Kosztowała 4zł ta buteleczka. Jutro wstąpimy do Pepco, a jak nic nie znajdziemy to na Allegro zamówimy.
Aneta_78 leci kaska leci, ale miałam odłożone na małego, żeby w końcu coś kupić i nareszcie mogłam zacząć mu szykować wyprawkę :-)
Dla siebie muszę tylko podpaski poporodowe i te majtki kupić i już będę zaopatrzona. A mam pytanie... Kupujecie te nakładki laktacyjne? Nie wiem czy warto.

10 lata 9 miesiąc temu - 9 lata 11 miesiąc temu #901671 przez Aneta_78
.

10 lata 9 miesiąc temu #901676 przez Marza
Anetka właśnie dlatego też nie kupuję ani tych staników ani się nie zdecydowałam na nakładki, bo z tego co czytałam różnie może być. Tak jak piszesz :-) dlatego też Was chciałam zapytać o opinię :-) koszule mam dwie, a do porodu tak jak pisałyście wezmę jakiś większy t-shirt.

10 lata 9 miesiąc temu #901680 przez pauletta
Anetko kokos pianka kokos

10 lata 9 miesiąc temu - 9 lata 11 miesiąc temu #901682 przez Aneta_78
.

10 lata 9 miesiąc temu - 9 lata 11 miesiąc temu #901683 przez Aneta_78
.

10 lata 9 miesiąc temu #901688 przez malvi
Anetka mam pytanie do Ciebie - czy to jest ten wózek, który Ty kupiłaś? www.smyk.com/espiro-modena-wozek-uniwers...6,swiat-niemowlaka-p
Jeśli tak to powiedz mi czy dokupowałaś do niego nosidełko/fotelik? Bo z tego co widzę to chyba ten wózek jest głęboko-spacerowy 2w1, czyli bez fotelika ;) A zastanawiam się nad jego kupnem....

10 lata 9 miesiąc temu - 9 lata 11 miesiąc temu #901690 przez Aneta_78
.

Podziękowania: malvi

10 lata 9 miesiąc temu #901691 przez malvi
Anetka dzięki! No wygląda super :D A wiesz nawet bez tego -10% to jest super cena :woohoo: :woohoo: Tak normalnie w necie te wózki kosztują około 1400zł, także jest różnica... Co do fotelika to widziałam, że pasuje MaxiCosi, ale też Neo Espiro, który nowiutki kosztuje około 250zł ;) Także temat jak najbardziej do przemyślenia, mimo że w sumie chciałam inny wózek :whistle: :evil:

10 lata 9 miesiąc temu - 9 lata 11 miesiąc temu #901692 przez Aneta_78
.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka