BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Czerwcowe 2015

10 lata 10 miesiąc temu #985234 przez Ossa
Dzień dobry mamusie :) u mnie pogoda dzisiaj nieciekawa, straszy deszczem, ale jak dla mnie może być, przynajmniej jest czym oddychać.

Izek, Domi trzymam za Was kciuki, jeszcze tylko chwila i będziecie mieć dzieciaczki w ramionach, strasznie Wam zazdroszczę:)

Pozdrawiam Was serdecznie :)

im

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #985240 przez agniesia1152
Witajcie :)
Nie ma to jak poniedziałek :P ja już byłam na wynikach i jutro wizyta !! Już ostatnia mam nadzieję ;) moja babcia mówi brzuszek już mi opada i że w tym tygodniu urodzę więc oby jej słowa się spełniły :D
Izek, Domi dołączam i trzymam kciuki ! Już za chwilkę będziecie mieć swoje kruszynki :)

10 lata 10 miesiąc temu #985242 przez martyna10146
Domi i Izek trzymam za was bardzo mocno kciuki. Wasze maleństwa już lada moment będą w waszych ramionach.

A u mnie dziś już 3 dzień po terminie i dalej zupełnie nic się nie dzieje. To masakra jakaś jest :(

10 lata 10 miesiąc temu #985288 przez Senari
Dziewczyny!!!
Na wizycie u lekarza odeszły mi wody i przewieźli mnie karetka do Szpitala. Czekam na izbie przyjęć

10 lata 10 miesiąc temu #985293 przez martyna10146
Wow Senari, ale jaja :laugh: Trzymam kciuki :laugh:

10 lata 10 miesiąc temu #985305 przez nadinchen
Senari dobrze że u lekarza, a nie na przykład w drodze do niego lub jakbyś wracała. 3mam kciuki za szybki i bezbolesny poród :)
Moja wierci się coraz bardziej, ale nie chce wyjść :(

10 lata 10 miesiąc temu #985308 przez agniesia1152
Wow Senari ale śmieszna sytuacja :) trzymam kciuki za szybki poród

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #985356 przez Izek
Senari- a to Ci się trafiło;) szybciutkiego i łatwego porodu.To już tak hurtem będziemy się rozpakowywać:)
Dzięki dziewczyny za wspierające kciukasy i oby u Was już coś szybko ruszyło.

10 lata 10 miesiąc temu #985357 przez Senari
Masakra jakaś :(
Karetką przewieźli mnie od mojego lekarza do Szpitala....
Na Ibie Przyjęć Lekarze uznali, że ich zdaniem nie sączą się wody.... Zrobili mi USG i stwierdzili, że wód mam jeszcze dużo.... Podsłuchałam rozmowę, że nie ma miejsc na patalogii ciąży ani wolnych łózek do rodzenia... Po 4 godzinach odesłali mnie do domu i kazali wrócić jutro na badania.. :unsure:
Jedyne co to jestem strasznie zmęczona :unsure: Zwłaszcza, że jak lekarz nie wiedział jeszcze, że nie ma miejsc to mówił do drugiej lekarki, że zrobią mi indukcję porodu... :unsure: Masakra jakaś.... :angry:

10 lata 10 miesiąc temu #985364 przez martyna10146
Senari - a to gnidy w tym szpitalu :angry: :angry: :angry:
Uważaj kochana na siebie i na maleństwo. Tak czy siak lada dzień przyjdzie na świat i będziesz szczęśliwą mamusią :)
U mnie dalej nic... Niech coś się wreszcie zacznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

10 lata 10 miesiąc temu #985376 przez betka81
O kurcze Senari ale palanty w tym szpitalu...ale jak odeszły Ci wody to powinnaś w ciągu 24h urodzić..bynajmniej u mnie tak zawsze mówili w szpitalu. Ale jak tak można? Jeden mówi, że wody a drugi, że jego zdaniem nie!? To, że przepełniony oddział to ich problem....a nie masz innego szpitala?

10 lata 10 miesiąc temu #985405 przez atilla
Ojej dziewczyny, parę dni mnie nie było i takie niespodzianki :woohoo:
Betka GRATULUJĘ I STRASZZZZNIE ZAZDROSZCSĘ MAMUŚKA!!!

Senari niezły numer. Ale to jak .... wody odeszly czy nie... jeśli tak to jak Betka pisze liczy się czas... a jeśli nie to twój lekarz nie ogarnął???Tak czy siak aż trudno uwierzyć że takie rzeczy dzieją się w tym chorym kraju. Ja na twoim miejscu niezłą awanturę bym zrobiła i żądała diagnozy i powodów odmowy przyjęcia na piśmie. A następnie wezwała karetkę i do innego szpitala i to natychmiast. Trzymam mocno kciukole aby wszystko poszło szybko i bez nerwów.

10 lata 10 miesiąc temu #985428 przez domi11033
Dziewczyny u mnie w szpitalu wyspy ciężarnych, brak łóżek na ginekologii i położnictwie. Niby jutro mam planowane cc, ale nie wiem jak to będzie bo boje sie ze coś wypadnie i nic z tego nie wyjdzie. Oby sie udało. Pizdrawiam

10 lata 10 miesiąc temu #985431 przez Senari
Masakra jakaś z tym szpitalem.... :S
Powiem Wam szczerze, że po wizycie w szpitalu tak mnie boil brzuch, bo miałam strasznie nieprzyjemne i niestety bolesne badanie, żer wstrzymam się z wycieczką do kolejnego szpitala. Spędzilam tam chyba 5 godzin.... Najpierw mi mówią, że mnie przyjmują na oddzial i będą wywoływać poród..... Później, że jednak nie.... :huh: Załamać się można... :blink:
To jest jakaś paranoja.... Podejrzewam, że przez przepełnienie chcieli mnie odesłać i tyle ........bo cały czas nie miałam skurczy :pinch:
Dam znać jak jutro moja wizyta przebiegnie....

Domi11033
Trzymam kciuki żeby wszystko się udało bo jak widać brak miejsc jest w naszych szpitalach dużym problemem :pinch:

10 lata 10 miesiąc temu #985432 przez AgusiaKRK
Domi, trzymam kciuki, żeby wszystko poszło zgodnie z planem i żebyś już jutro mogłą przytulić swoje maleństwo.
Izek, myślami jestem też z Tobą i obu planowanym na jutro mamusiom przesyłam mnóstwo pozytywnje energii - niech moc będzie z Wami!!!
Senari, okropny stres musisz przeżywać, współczuję i mocno trzymam kciuki za szybkie, sprawne i szczęśliwe rozwiązanie :)

U nas o niebo lepiej jest w domu. Franek ma ogromny apetyt i pięknie zjada i przybiera na wadze, tylko trochę pobolewa go brzuszek i dajemy mu kropelki. W sootę zaliczyliśmy pierwszy spacerek - pogoda była idealna. Z kąpielami też dajemy radę, a maluch jest przy nich spokojny i tak ciekawie rozgląda się dokoła, co to się dzieje :)

Dobrej nocki!

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka