BezpiecznaCiaza112023

Majóweczki 2016

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #1006946 przez miśka23
Pati więc według usg między nami jest tydzień różnicy.

Emilia opowiadaj jak na wizycie. Bo coś mi się wydaje że już byłaś ;)

Która następna ma wizytę? dziewczynki odzywajcie się bo strasznie tu cicho.
Kacha, skalarek, martyśka i cała reszta co u Was ?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #1006960 przez martyska
Pati super wieści :)

Emilia ??

Ja mam wizyte w piątek na szczescie na 9 rano :silly:

A mało sie odzywam bo martwie sie o mame :( jutro ma biopsje

Igorek tez daje w kosc bo zęby mu ida wiec nocki mam z glowy .... A jeszcze nie moge sobie tak jak w ciąży z Igorem lezec i nic nie robic jak mi sie nie chcialo tylko teraz musze . Musi byc posprzatane ugotowane ale nikt nie mówił ze bedzie łatwo :cheer:

Brzuch mnie ciagle pobolewa :dry: was też ? Ech chce juz piatek ..zobaczyc serduszko dostac leki i byc chodz troche spokojniejsza

10 lata 10 miesiąc temu #1006965 przez Patikierc
Siemka kochane :)

Emila haloooo przeciesz umrzemy z ciekawości!! :blink: :blink: Czemu milczysz?
Ej a może coś złego się stało? :(

Miska-tak tydzień a ty robiłaś testy owu w cyklu w którym zaszłaś? Bo ja robiłam więc dokładnie wiadomo kiedy powstał kropek :D a to że tobie właśnie ten tydzień to tak jest w zależności kiedy owu była mi powiedziała lekarka że dlatego nie widziałam serduszka bo ona myslałą ze owulacja była 14-15dnia a moja byla 17-18dzień i dlatego mi brakło do serduszka tych dni :D a kiedy masz kolejne usg? Bo ja mam 20pażdziernika,a teraz w wtorke idę na dormowe oglądanie serduszka w ramach rekonpensaty :D

martyska- biodoku strasznie tak nie przespać nocki potem człowiek nie od zycia cały dzien a tu jeszcze trzeba miec oczy do okoła głowy przy małym dziecku,oj tam zbuntuj się i zamów pizze na obiad albo jakiś zestaw obiadowy a machni tylko zupe :D ja bardzo często gotuje na dwa dni żeby mieć święty spokój B) i nawet się sprawdza :D

10 cykl starań! Udało się!
Szczęśliwi!

10 lata 10 miesiąc temu #1006992 przez martyska
Pati tak tez uczynie:-) szczególnie ze mąż musiał juz jechac do pracy bo jakas awaria kurcze jest mechanikiem samochodowym a telefony jak do lekarza ze nagle musi przyjechac :)

Oby to jedna noc nie przespana :laugh: Igor ma rok i dwa miesiace i ja od roku i dwóch miesiecy ŻADNEJ nocy nie przespalam w calosci takze kwestia przyzwyczajenia starcza mi juz nawet 4 godziny snu w czterech przerwach :P

10 lata 10 miesiąc temu #1007003 przez kacha
U mnie masa pracy. Wnoszę rzeczy do mieszkania. Przy okazji pozbywam się rzeczy których nie używam- graty kuchenne, dziecinne i moje ubrania idą do domu samotnej matki, ciuchy męża dla bezdomnych. Sporo też śmiecia przy okazji wyrzucam. Zadziwiające jak mały procent rzeczy w mieszkaniu jest nam naprawdę potrzebnych...
Zjadłam na śniadanie drożdżówkę i nie przyjęła się. Zdaje się że koniec ze słodkimi śniadaniami.
Martyska- rozumiem Cię. W pierwszej ciąży pracowałam prawie do końca i miałam czas poleżeć. Teraz ganiam Wandę, która się robi bardzo szybka. Wyciągam ją z szafki a ona w tym czasie już wyrzuca mi rzeczy z szuflady. No i gotowanie-mąż jest na diecie bezmięsnej, mnie teraz ryby odrzucają, Wandzi gotuję zupę albo jakieś pulpety i sama jem te dziecinne obiadki bo już mi się nie chce dla siebie gotować. A zjadłabym... zrazy albo bitki i kluski śląskie i buraczki. A z tego zestawu Wanda je tylko buraczki:)
W niedzielę pierwsza tura Dusi urodzin. Będę piec zarąbisty tort:)

10 lata 10 miesiąc temu #1007008 przez miśka23
Martyśka podziwiam że tyle snu Ci wystarcza, ale pewnie siebie też niedługo będę podziwiać :P Ja też jak robię obiad to staram się żeby było na dwa dni. Zawsze to co drugi dzień spokoju z obiadem :) Mnie brzuch nie boli już od tygodnia albo dłużej, no chyba że tak raz na kilka dni, ale to już nie tak jak wcześniej. A co z Twoją mamą?

Pati nie robiłam tych testów ( miałam robić od przyszłego cyklu, ale już nie miałam szans :P ) Ale wiem jaki miałam śluz i ostatniego dnia miałam bóle jajnika więc to musiała być owulacja czyli 16 dnia. Dlatego sie martwię że dzidzia się źle rozwija.

U Emili na pewno wszystko w porządku, ale i tak możesz się odezwać i dać znać co u Ciebie.

10 lata 10 miesiąc temu #1007017 przez martyska
Miska mama ma guza w piersi dosc duzego mamografia i USG wyszy zle wiec teraz biopsja ... :dry:

Kachah znam to :) Igor potrafi taki burdel zrobic ze nie wiem gdzie rece wlozyc :evil:

10 lata 10 miesiąc temu #1007024 przez miśka23
Martyśka będzie dobrze :kiss:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 10 miesiąc temu #1007027 przez Patikierc
Miska nie denerwuj się a fasolka nad robi zaległości zobaczysz przy kolejnym usg :P najgorzej jest się martwić :)

Emilia z tego cmi od czytałam to ciąża jest ale też jest jakaś torbiel.

Martyska- trzymam kciuki żeby było ok!

kaaha czekam na zdjęcie tortu jak zrobisz :) juz mi ślinka pociekla ale nie mogę słodyczy bo kosmicznie szybko dupa mi urośnie :D mi szybko brzuch wywali bo juz mam taki wzdęty cały czas i nawet nie wciągne :D

10 cykl starań! Udało się!
Szczęśliwi!

10 lata 10 miesiąc temu #1007030 przez martyska
Dziekuje dziewczyny tego sie trzymam :kiss:

Igor spi dwie i pół godziny czaicie :woohoo: i nadal spi twardo

10 lata 10 miesiąc temu #1007032 przez miśka23
Martyśka to chyba dobrze :) Wyśpi się i będzie jak aniołek :)

Pati właśnie dlatego nie poprawiłam suwaczka. Lekarz powiedział że na następnej wizycie ustali termin porodu, bo teraz było jeszcze za wcześnie. Musi być dobrze.

Kacha chyba czegoś nie doczytałam. Tort ? Ja dziś będę piekła babeczki z malinami :)

Pati ja u siebie zauważyłam już lekko zaokrąglony brzuszek i nie dam rado go wciągnąć. To możliwe tak wcześnie?

10 lata 10 miesiąc temu #1007035 przez martyska
Miska pewnie ze dobrze ale juz wstal wiec ide zaraz do kuchni robic mu jakies szamu :lol: możliwe ze vrzuszek ci sie zaorągla :) moj wyglada jak 4/5 miesiac przez wode w organizmie wzdecia no i macica rozciągnięta szybciej wychodzi że tak powiem

10 lata 10 miesiąc temu #1007041 przez Emilia92
wlasnie sie mylicie:( bo zle jest:(
dola mam i nie mam weny by pisac
mam torbiel 5cm, imala ciaze i musze uwazac na sb...
jezeli bede krwawic to...:(

10 lata 10 miesiąc temu #1007055 przez miśka23
Emilia nie można się załamywać. Powiedz sobie że będzie dobrze, dostosuj się do porad lekarza, odpoczywaj, uważaj na siebie. My tu trzymamy za Ciebie kciuki :kiss:

10 lata 10 miesiąc temu #1007074 przez kacha
Emilia- ojej. Trzymam kciuki. Znam dziewczynę, której torbiel w ciąży się wchłonęła, mam nadzieję, że i u Ciebie tak będzie.
Ja jeszcze nie widzę u siebie brzuszka ale ja trochę pulchna jestem...

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka