BezpiecznaCiaza112023

Majóweczki 2016

10 lata 10 miesiąc temu #1007087 przez Patikierc
Emilia- ja też trzymam kciuki żeby było ok i napewno będzie nie wolno ci się złamać przytulmy cie mocno i bez żadnego załamania proszę do nas wrócić :)

Miska,Martyna ja też mam ciągle wzdęcia kurde juz nie wiem co robić,a brzuch tez zaokrąglony może niekiedy tak jest ze widać szybko :) np.musze mieć rozpiety guzik w spodniach wszędzie jest ok a w brzuch ciśnie jak siedzę czy się pochylam.

a ile ważycie? Bo ja 62kg

10 cykl starań! Udało się!
Szczęśliwi!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #1007088 przez Patikierc
Edit nowa strona :P

Szczęśliwi!

10 lata 10 miesiąc temu #1007100 przez miśka23
no ja mam 155 i ważę 48, więc czasem się nawet zastanawiam gdzie to dziecię się zmieści :P

10 lata 10 miesiąc temu #1007101 przez Patikierc
Ja mam 163cm i 62/63kilo

miska to ty malutka jestes :P

Szczęśliwi!

10 lata 10 miesiąc temu #1007104 przez owieczka1804
Witajcie dziewczyny! :) Jutro mam wizytę u lekarza jestem ciekawa czy wystawi mi w koncu karte ciazy oraz zaswiadczenie. w koncu to bedzie juz 8 tydzien Dużo spię :) DLATEGO NIE MAM CZASU DO WAS PISAĆ, JAK SIE CZUJECIE MAMUSIE? BUZIAKI :*

10 lata 10 miesiąc temu #1007115 przez miśka23
Pati Wiem , wiem. Nie musisz mi mówić. Mam kompleksy z tego powodu. Mój mąż za to nadrabia, ma ponad 185. Ale dzięki niemu poczułam się piękna :P

Owieczka śpij, śpij, ile tylko chcesz. Ale jutro koniecznie tu zajrzyj i napisz jak wizyta :)

10 lata 10 miesiąc temu #1007136 przez Patikierc
Miska ale spoko mój mąż ma 185 też przynajmiej możemy ubrać szpilki :D choć ja tak średnio lubie chodzić w szpilkach natamiost mój mąż uwielbia jak w nich chadzam smieje sie ze zakochuje sie za kazdym razem od nowa :D

Owieczka-no na USG to juz prawie człowieczka będzie widać w całości ja mam nadzieje w październiku też juz zobaczyć małego człowieka :D

ja nareszcie już w domu po pracy jutro wolne! Jupi jak ja się cieszę! Mam bardzo relaksujący jutro dzień spacer z psem(wreszcie mu troszke poświęcę czasu),potem jakis obiad(to juz mniej relaksujące) a potem ksiązka herbata i leżing! Ołłł je jak ja to lubie :) a wy jaki plan macie na jutro? kiedy planujecie iść na L4? Bo ja w sumie sama nie wiem kiedy iść (pracuje jako fryzjer). Jak wasze objawy? kurcze mnie tak momentami mdli że szko nie wiem czy nie lepiej było by żygnąć i spoko a tak to masakra,i to najbardziej teraz wieczorami!

Szczęśliwi!

10 lata 10 miesiąc temu #1007150 przez miśka23
Pati ja akurat lubię szpilki :)

A plany na jutro.... obiad dziś zrobiła na dwa dni więc obiad z głowy. Może jutro też upiekę jakieś babeczki bo dzisiejsze już znikły. No i pewnie skończę czytać Greya ;) I pewnie tak jak ty będę musiała iść na spacer z psiakiem.
A o swoim samopoczuciu to lepiej nie pisać. Dalej czuję się tak samo. więc ledwie żyję do 14, a później jest świetnie :)

10 lata 10 miesiąc temu #1007153 przez Patikierc
Jakiego masz psa?

Szczęśliwi!

10 lata 10 miesiąc temu #1007162 przez martyska
Ja mam 160 i 58 waze a maz 182 tylko on jest taki bardziej zbudowany wiec drobniutka przy nim jestem :)

Mi to caly dzien jest niedobrze masakra :(

Co do l4 to ja jeszcze po Igorze do pracy nie wrocilam :P od stycznia do lipca tamtego roku bylam na l4 pozniej rok macierzynskiego który teraz w lipcu mi sie skończył i w tel chwili jestem na zaleglym urlopie do 8 pazdziernika ale jesli jutro bedzie serduszko do sam lekarz powiedzial ze od razu l4 przez poronienia takze cóż...

Dzis beda mi liczniki wody wymieniac :huh:

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #1007173 przez Patikierc
Witajcie z rana witam z kawunią :D Martyśka- licznik wody,to bedziesz miała rumor od rana w domu :D kurcze no to u ciebie fajna spraw wiadomo od razu L4 a ja nie wiem chyba jeszcze popracuje do 3 miesiąca czyli pażdziernik(choć od 5-15 mam urlop a potem pracuje tylko dwa tygodnie :D ) i od listopada wezmę L4 pieprzę całe życie człowiek pracuje to teraz odpocznę bo później nie będzie jak :D aczkolwiek boje sie troche tyle wolnego że zwariuję w domu,i może będę odwiedzać salon kilka razy z tygodniu ale po pare godzin abo tylko na moje klientki :)
Mój pies już przy mnie siedzi jakby czuł że jedziemy na spacer i mówił "szybciej szybciej już jedźmy" haha :D i patrzy tymi ślepiami na mnie

Szczęśliwi!
Załączniki:

10 lata 10 miesiąc temu #1007175 przez Emilia92
Hey witam sie z rana, ja strasznie wszystko przezywam , mysle czy bedzie dobrze czy beta dobra bo mam 614 na 4 tydzien ciazy, ja duzo waze wiec nie bede podawac;(

10 lata 10 miesiąc temu #1007178 przez Skalarek
Hej Dziewczyny!
Kurcze nie mam czasu pisac, bo w pracy sajgon, a w domu jestem tak padnieta, że non stop śpię :(
Czytam Was w miare możliwości na bieżąco i mam nadzieje, że mi wybaczycie, że nie napisze do każdej z osobna, ale jetem z Wami ;)
Co do wagi, hmmm ja waze obecnie 66-67kg przy wzroście 172... Na szczęście mąż też jest wysoki ponad 190cm, więc szpilki nie sa problemem :P

W pon byliśmy u gina, troche miałam obawy, bo nigdy wcześniej u niego nie byłam, ale okazał sie bardzo sympatyczny, a co ważniejsze sprawdziłam go wczesniej i okazuje się naprawdę dobrym specjalista, no i sprzęt tez całkiem niezły bo usg zrobił mi przez brzuch, ale wszystko bylo pieknie widać, no i serduszko bilo przede wszystkim wiec sie trochę uspokoilam :) no i dzidzia rozmiarem idealnie wpasowuje sie w suwaczek czyli rośniemy zdrowo ;) Kolejna wizyta w 12tyg i wtedy mamy robic usg genetyczne.
No ale zeby nie bylo tak milo to w badaniach wyszla mi cukrzyca ciążowa :angry: no i sie trochę strachu najadlam... Wczoraj robilam test obciazenia glukoza... Dziewczyny za przeproszeniem myślałam ze sie pozygam przy piciu tej glukozy :sick: na szczescie wyniki wyszły b.dobre wiec trochę sie uspokoiłam...
No i u mnie to chyba narazie tyle, dzisiaj do pracy ale na szczęście weekend wolny wiec odpoczne, może wybiore sie na grzyby :whistle:

10 lata 10 miesiąc temu #1007192 przez miśka23
Pati a to mój psiunio :)

A teraz wygląda tak :

Dziewczyny śpijcie jak tylko macie ochotę :) Chciałyśmy dziecko, więc mdłości są w pakiecie. A my się z tego cieszymy :evil: :P
Załączniki:

10 lata 10 miesiąc temu #1007232 przez owieczka1804
Hej dziewczyny ja już po wizycie :) Zaświadczenia o ciąży mi nie dał ale dał upragnioną kartę ciązy. :) wizytę mam dopiero 29 października już się doczekać nie mogę aż zobaczę znowu moją kruszynkę :) Słyszałam już serduszko jak bije <3 jak na każdej wizycie dał mi zdjęcie, w załączniku wam wstawiam :) Moja fasoleczka rozwija się prawidłowo i lekarz zadowolony z takiego przebiegu sprawy :) Jestem taka szczęśliwa! <3 chciałabym już się pochwalić całemu światu! ale chyba jeszcze poczekam a jak u was? :)

Załączniki:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka