BezpiecznaCiaza112023

Majóweczki 2016

10 lata 10 miesiąc temu #1007723 przez miśka23
Pati ja nie mam zaparć, wystarczą mi moje mdłości :P Ja jestem z okolic rzeszowa. Ja mam dodatkowo wizytę w środę u mojej starej gin ( liczę że zobaczę jeszcze raz dzidzię i że da mi skierowanie na badania, żebym nie musiała płacić).
Weź mnie ze sobą na wakacje :) nie będę sprawiała kłopotów :P

Kacha My ostatni raz byliśmy nad morzem w podróży poślubnej, pogoda była cudowna. Jeździliśmy na plażę gdzie nie było dużo ludzi.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #1007746 przez martyska
A ja mieszkam w Szczecinie wiec nad morze mam godzinke z hakiem autem no i siostre mam w Świnoujściu wiec i gdzie kimnąć jest :P

10 lata 10 miesiąc temu #1007809 przez kacha
Martyska- Tobie to dobrze:) Jakbym miała bliżej nad morze to bym tam była co weekend. Niestety- z Warszawy to wyprawa.

10 lata 10 miesiąc temu #1007877 przez gaguka
Ja jestem z Wrocławia ;) Kolejną wizytę u gin mam 7.10, a dziś wieczorem endokrynolog. My byliśmy nad morzem w tym roku we wrześniu i było super ;) Pogoda dopisała a Zuzka jakby mogła to by z wody nie wychodziła :P

10 lata 10 miesiąc temu #1007950 przez Patikierc
A ja jestem z Krakowa :) i w sumie bliżej mi do gór niż do morza bardziej wolę górskie klimaty :) oj pomału zbliża się koniec dnia w pracy,nie mogę dziś nic zjeść jestem na dwóch bułkach i mandarynce masakra. Tak mi nie dobrze źle się zaczął tydzień. Jutro do lekarza juz się doczekać nie mogę :) a jak u was poniedziałek?

10 cykl starań! Udało się!
Szczęśliwi!

10 lata 10 miesiąc temu #1007951 przez Emilia92
Hey zajrzalam do was;)
Czuje sie lepiej beta 614, nastepna 1130;) wyniki badan krwi moczu i innych bardzo dobre. W srode mam wizyte u lekarza, ale boje sie bo mam malo objawow ciazowych jak na poczatku;(
Pare krostek mi wysypalo na twarzy;/

10 lata 10 miesiąc temu #1007982 przez miśka23
Emilia ja pierwsze objawy miałam dopiero po 5 tygodniu, więc nie masz co się zamartwiać.

10 lata 10 miesiąc temu #1008002 przez Emilia92
Miska dzieki ale i tak sie boje bo na poczatku byly objawy a teraz ich nie ma;(

10 lata 10 miesiąc temu #1008029 przez miśka23
Uważam że na prawdę nie masz się czym martwić. W każdej książce czy poradniku przeczytasz że objawy najczęściej pojawiają się w 6 tygodniu. Pewnie niedługo je dostaniesz i będziesz narzekać że je masz :P

10 lata 10 miesiąc temu #1008041 przez Patikierc
Emila-też mi sie wydaje że nie masz co dramatyzować beta pięknie przyrasta więc tylko sie cieszyć! Kiedy masz kolejna wizytę u lekarza? Pewnie już serduszko zobaczysz :)

Ja dzis mam wizyte o 17.00 już się doczekać nie moge! Wczorajszy dzień masakra,nie mogłam jeść tak mnie mdliło w sumie dziś nie jest lepiej też mnie mdli,tylko tymi wieczorami jest nagorzej :D już się śmieje że chcielibyśmy coś z mężem po baraszkować :D a tu mdłości i ni huhu :D muszę chyba przejść na tryb porannego seksu :D :evil: :evil:

Ech a teraz pranie i obiad i taki o to dzień wolny :D miałam psu porzucać piłkę ale chyba mnie to przerasta :D W piątek wybieram się na badania co dostałam dużo płaciliście? Bo też chodzę prywatnie :blink: robiłyście juz te badania?

10 cykl starań! Udało się!
Szczęśliwi!

10 lata 10 miesiąc temu #1008043 przez miśka23
Pati kiedyś był temat seksu w ciąży. Mój lekarz powiedział że dla pewności lepiej zrezygnować z tego w pierwszym trymestrze ponieważ zarodek jeszcze dobrze się nie zagnieździł a seks wywołuje delikatne skurcze macicy. Dlatego my z mężem raczej staramy się tego unikać, no chyba że na prawdę najdzie nas taka wielka ochota. Ale staramy się nie współżyć za często.
A na mdłości właśnie będę próbować imbir :)
Pati ty dopiero dziś zobaczysz serduszko? Cudowny widok:)
Ja na jutro jestem umówiona do mojej starej gin, więc liczę że da mi skierowanie na badania i za większość nie będę musiała płacić :P i mam zamiar zrobić je jeszcze w tym tygodniu

10 lata 10 miesiąc temu #1008059 przez Emilia92
Jutro mam wizyte

10 lata 10 miesiąc temu #1008068 przez martyska
Hej.

Ja dzis byłam na badaniach tylko ze ja na NFZ. A w piatek wizyta :-)

Tez mam schzy bo dzis np czuje sie świetnie zero mdłości ale oczywiscie zem poczytala internety i było napisane ze w pierwszej ciazy jest z reguly najgorzej w kolejnych w ogóle nie muszą wystepowac wymioty ani mdłości takze chyba tylko sie cieszyc :-)

10 lata 10 miesiąc temu #1008108 przez kacha
Ja miałam morfologię, ogólne badanie moczu, cukier i alloprzeciwciała (ze względu na ujemną grupę krwi). Zapłaciłam 89 zł.
Jutro wizyta - już się nie mogę doczekać

Emilia - zgadzam się z dziewczynami - masz czas na dolegliwości. To bardzo wczesna ciąża. Poza tym organizm przyzwyczaja się do wzrastającego poziomu hormonów i stąd gorsze i lepsze dni.

Ja teraz mam parę lepszych z wyjątkiem wieczorów, które są wszystkie beznadziejne :sick: Chodzę spać z Wandą o 20 - to jedyne lekarstwo. No i doskwierają mi bóle głowy, co jest dla mnie nowym uczuciem. Nigdy w sumie mnie głowa nie bolała, a teraz dzień w dzień mnie ćmi albo i gorzej.

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #1008124 przez miśka23
A ja dzisiaj mam lepszy dzień :) Po prostu muszę cały czas coś jeść. No i piłam dziś profilaktycznie wywar z imbiru.

Kacha o której masz wizytę?

Pati jak tam u lekarza?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka