BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipiec 2016

9 lata 2 miesiąc temu #1028162 przez Karington
Co za głupie baby..!!!! Nie przejmuj się: NIE MA CO WALCZYC Z IDIOTAMI.... MAJA PRZEWAGE LICZEBNA :p

To raczej one będą miały problemy.. W ich zasranym obowiązku jest 2 razy sprawdzić czy dobrze wpisały i ewentualnie Ciebie o spr poprosić..;(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 2 miesiąc temu - 9 lata 2 miesiąc temu #1028163 przez Anna1991
.

9 lata 2 miesiąc temu - 9 lata 2 miesiąc temu #1028165 przez Anna1991
.

9 lata 2 miesiąc temu - 9 lata 2 miesiąc temu #1028175 przez Karington
Na spacerku;) przed chwilą właśnie dostałam w nogę z długiego kija;) siniak gwarantowany;)
Załączniki:

9 lata 2 miesiąc temu - 9 lata 2 miesiąc temu #1028177 przez Anna1991
.

9 lata 2 miesiąc temu #1028179 przez Ewaaa1988
Co do mojej fotki to przykro mi ze tak to odbieracie jako parcie na trojwymiar... Nie mam takiego parcia tylko chodze do takiego lekarza ktory na normalnej wyzycie mi pokazuje dziecko w 4d w cenie wizyty i nie latam po lekarzach płacąc po 200zl czy iles zł zeby tylko miec zdjecie w 3d zeby sie chwalic! A co do obrazu 3d to przeciez wiem ze realnego zdjecia dziecka nie dostane... Ale z tygodnia na tydzien ten obraz jest lepszy bo jeszcze na ostatniej wizycie w ogole nie bylo nic widac bo ten obraz trojwymiarowy zlewal sie ze wszystkim i nawet ksztaltu dziecka nie bylo widac a teraz juz jako tako widac a lepsze filmy i zdjecia wychodza od 20tyg. Usune to zdjecie jak sie da bo widze ze gryzie ono w oczy ze jest w 3d a nie 2d...

9 lata 2 miesiąc temu #1028182 przez Karington
Hehe, pies marzenie ale czasem ile nerwów mnie kosztuje jak robi mi na złość..;) później ja becze z nerwów a on się tuli.
Ja też nigdy bym psa na dworze nie zostawiła. Mój jest w domku i jak jest Pan śpi na swoim łóżku, a jak go nie ma to śpi z Panią;) hehe

Chociaż mam się do kogo przytulić na wieczór i rano;)

9 lata 2 miesiąc temu #1028186 przez Justyna89
Ewa, ale ani ja ani myślę też Ania nie miałyśmy na myśli tego,że akurat Ty masz parcie na usg w 3d czy też że się chwalisz!!! Zdjęcie dodane przez Ciebie jest cudne, absolutnie go nie kasuj :) Ja wiem,że hormony buzują ale nie ma się co unosić :) Musiałaś nas źle zrozumieć :kiss: Nawet jeśli jakaś kobitka co miesiąc by ganiała na usg 3d to ma do tego prawo i nie uważam by było to złe, jeśli tak właśnie chce jej sprawa. Mi chodziło o to,że w pierwszej ciąży miałam takie usg robione zarówno w usg połówkowym jak i pod koniec ciąży i nagrywany miałam film na płytkę w cenie takiego usg i mnie osobiście nie przypadło to do gustu, bo szczerze mówiąc wyobrażałam sobie że to rzeczywiście będzie pamiątka, że ładnie to wygląda a się po prostu zawiodłam, bo WEDŁUG MNIE i DLA MNIE ładniejszą pamiątke z pierwszej ciąży mam z usg w 2d ale zaznaczam mówię to na moim przypadku i moim doświadczeniu, NIE OSĄDZAM ani Ciebie ani innych mam którym obraz ciaży w 3d lub 4d się podoba:)

9 lata 2 miesiąc temu #1028187 przez Karington
EWKA przestań.. Nie usuwaj, żadna z nas nie jest tutaj po to Żeby krytykować druga osobę.

Ja też będę robiła 3d, skoro jest czemu z niego nie korzystać;)

9 lata 2 miesiąc temu #1028192 przez Justyna89
Właśnie właśnie, zgadzam się! Ja nie krytykowałam i nie zamierzam :) Mówiłam tylko i wyłącznie o swoim przypadku i moim zdaniu na temat mojego usg w mojej ciąży :)

9 lata 2 miesiąc temu #1028194 przez claudii09853
Ewa powiem jedno zdjęcie jest boskie i ci zazdroszczę że masz taką okazję zrobienia takiego zdjecia:) mój ginekolog niestety nie robi takich zdjec w 3d. Przepiękne zdjęcie :)

9 lata 2 miesiąc temu #1028196 przez Ewaaa1988
Ae ja sie nie czuje skrytykowana czy obrazona tylko kazda moze wyrazic swoje zdanie i skoro wyrazilyscie to ja tez wyrazilam :P kazda ma inne zdanie na temat 2d czy 3d i ja tego zdania nie podwazam i nie bede z zadna z was sie klocila. Raz na miesiac przychodze sie zameldowac po wizycie co u nas slychac to jeszcze mi sie oberwie po uszach :silly: Na drugi raz wstawie 2d :laugh:

9 lata 2 miesiąc temu #1028200 przez Lustigpaula
Dzięki dziewczyny, nastepnym razem będę nad nimi perfidnie stać jak będą wypisywać...

9 lata 2 miesiąc temu #1028203 przez Justyna89
Oj Ewcia nie przeginaj pały bo zaraz tam wtargnę do Ciebie i pupsko Ci skopię :) KAŻDE ZDJĘCIE nawet w 10d hahahaha jest tu mile widziane!!!!!!!!!!!!!!! A zobaczysz jakież śliczne dzieciątko urodzisz i to zdjęcie będzie najpiękniejsze, to zrobione w realu :) Ja tu zaraz wstawię zdjęcie synka mojego po urodzeniu ah ah

9 lata 2 miesiąc temu #1028208 przez Ewaaa1988
Koniec tematu :P Chwalmy sie czym chcemy i tyle, w koncu to nam przynosi najwieksza radosc :woohoo:
A myslalyscie o imionach zrobionych z literek z materialu? Ja chyba cos takiego zrobie jak mi sie uda bo pieknie wygladaja :)

Załączniki:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka