BezpiecznaCiaza112023

Mamusie LUTY 2017

8 lata 5 miesiąc temu #1045488 przez honka_18
Agutka, Zubi piszcie częściej co u Was

Megi ale mi chęci na gołąbki narobiłaś :whistle:

Ja od rana ogarnęłam sobie na dole i pranie zrobiłam jeszcze tylko prasowania mi na dzisiaj zostało do zrobienie i oczywiście obiad bo mężu wczoraj nie miał czasu nam ugotować a dzisiaj do pracy poszedł :whistle:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 5 miesiąc temu #1045490 przez Mena
Dzień dobry :silly:
U mnie znowu śnieg :blink: ale temp na plusie to zaraz się rozpuści :ohmy:. Ale ale pierwszego bałwana ulepilismy :silly:
U nas dzisiaj na obiad łazanki :lol: Megi Ale smaka mi na gołąbki zrobiłaś :silly:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

8 lata 5 miesiąc temu #1045491 przez olcia1989a
Mena zazdroszcze sniegu.Piotrus rano wstal i mowi dlaczego nie ma sniegu jau pani od pogody wczoraj mowila ze bedzie padal :)

8 lata 5 miesiąc temu - 8 lata 5 miesiąc temu #1045501 przez honka_18
Mena zazdroszczę śniegu ale dzięki Twoim fotką chyba w przyszłym roku spędzimy święta w Polsce :woohoo: już prawie przekonałam mężulka, może chłopcom też uda się bałwana ulepić bo w Uk to tylko deszcz zimą pada, nawet przymrozku porządnego nie ma :P . Do stycznia mam czas na bukowanie urlopu :cheer:

8 lata 5 miesiąc temu #1045505 przez Joanna90
Cześć dziewczyny, leżę i jakoś zasnąć nie mogę :) Słucham sobie na you tubie piosenek dla relaksu i natknęłam się na piosenkę którą słuchałam w dziecinstwie, Arka Noego- ja jestem. Strasznie się wzruszyłam przy niej, łzy do teraz lecą mi jak u bobra :) ach te hormony :)

8 lata 5 miesiąc temu #1045507 przez Megi
Hej,
Zapraszam na gołąbki wszystkie, które mają smaka :) Zrobiłam cały garnek, do tego sos pomidorowy

Mena zawsze to już pierwszy bałwan :)
Honka zmiana portretu ;)
Kto ma teraz w najbliższym tygodniu wizytę u lekarza?Ja dopiero za 1,5tygodnia....

Miłej soboty ;)

8 lata 5 miesiąc temu #1045510 przez Agutka
Hej Ale mi smak na golabki zrobiłaś mniam mniam . Ja wizytę mam 25 . Co do śniegu u nas wczoraj w nocy biało było ale rano po śniegu nawet śladu nie było więc Kubuś na bałwana musi poczekać jeszcze . Dziś Sobota czas sprzątania i prania bu tak mi się nie chce. Za to obiad gdzieś na mieście choć tyle. Małżon dziś w domu czyli zapowiada się rodzinny weekend . Muszę dziś poprac już ciuszki które kupiłam dla Zosi teraz rozglądam się za pościela . Myślę jeszcze nad koszem Mojżesza i tu pytanie do Honki mogła byś coś polecić bo ty pisałaś o nim że masz tak? Mam piętrowy dom i chyba ułatwiło by mi to funkcjonowanie .

8 lata 5 miesiąc temu #1045511 przez Kejt
Gołąbki to i ja uwielbiam :woohoo: w ciąży szczególnie pokochałam, mogłabym jeść codziennie :)

Mena bałwan super, że tyle śniegu nazbieraliście :) u nas niewiele śniegu tyle co na dachach i gdzieś na drzewach :)

Megi ja też mam za 1,5 tygodnia usg szczegółowe takie już tego 3 trymestru.

Kurcze miałam się coś zapytać Was i zapomniałam co to było :dry: ale jak sobie przypomnę to napisze :)

Wiktoria 25 tc [*]

8 lata 5 miesiąc temu #1045512 przez honka_18
Agutka ja mam firmy mamas&papas i jest super, jest wzmocniony drutami i dno się nie wygina pod ciężarem dziecka ( Artek w nim spał 9 miesiecy) . Ważne jest żeby miał wzmocnione dno bo sama wiklina się wygina

Mnie dzisiaj wszystko boli, od rana pada deszcz Artek ma kryzys co chwila sika w majty bez przerwy płacze ale rośnie jemu ząbek wiec pewnie przez to :whistle:

8 lata 5 miesiąc temu - 8 lata 5 miesiąc temu #1045521 przez honka_18
Ale tu pusto :whistle: pewnie fajnie spędzacie czas

Nas moja siostra zabrała do figloraju, później na zakupy , wiec fajnie mam dzień zleciał, chłopcy zafascynowani wybiegali się za wszystkie czasy a i ja odpoczywam psychicznie od leżenia i ciągłego marudzenia dzieci. Poszalałam na zakupach obkupilam synalków od stóp do głów. A to łupy dla Kubusia

Załącznik nie został znaleziony

8 lata 5 miesiąc temu #1045522 przez olcia1989a
Honka ja siedze i sie nudze...Bylam dzisiaj z rodzinka w galeri na zakupach po buty zimowe a teraz nudzimy sie w domu ;)

8 lata 5 miesiąc temu #1045523 przez honka_18
heh ja też pojechałam po buty dla Adama z ty że moi chłopcy to w adidasach śmigają całą zimę, bo tutaj największy przymrozek to -1 stopnień i to tylko w nocy :whistle:
A nudzić to się sama będę bo mężu jeszcze jest w pracy jak wróci to pewnie pójdzie spać a chłopcy też już marudzą że chcą spać

8 lata 5 miesiąc temu - 8 lata 5 miesiąc temu #1045533 przez Kejt
Hihi Honka mam identyczne body i też takie skarpetki :silly:

Mój brzuchol :)
Sory za bałagan za zdjęciem ale porządki w domu robimy cały weekend :P

Wiktoria 25 tc [*]
Załączniki:

8 lata 5 miesiąc temu #1045535 przez mavi31
Hej dziewczyny
Ja niestety do tyłu z czytaniem ale niestety brak czasu i kiepskie samopoczucie
Brzuch trochę mi się stawia ale większy problem mam z kroczem jak już kiedyś pisałam że mnie ciągnie to teraz jest trzy razy mocniej i do tego mam strasznie napeczniale żyłki lekarz twierdzi że to nic groźnego i poprostu taka moja uroda że się zdarza ale i tak się martwię boję się że mi to uniemożliwi normalne funkcjonowanie a niestety wieczorem ciężko mi się już poruszać bez bólu chyba ta przeprowadzka dała mi Tak w kość noszenie sprzątanie i itp
Śniegu u mnie też nie ma mój synek też czeka żeby ulepic bałwana
Pozdrawiam serdecznie zapraszamy wszystkie mamy

8 lata 5 miesiąc temu #1045543 przez Sander
W końcu jestem. Honka bardzo się ciesze że Artkowi ładnie idzie :-) no wiadomo kryzysy się zdarzają. A jak w ogóle się czujesz, brzuch się jeszcze stawia?
Mavi może poradź się jeszcze innego lekarza? Strasznie jak byś miała tak cierpieć aż do końca...
No a efekty przesilenia i nerwów ja też zaraz mam... Brzuch się stawia i ciągnie. Znów kilka dni nospa brałam.
Kejt masz śliczny brzuszek :-)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka