BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 10 miesiąc temu #187740 przez gorla
madziasku głowa do góry, mój wspaniały małż powiedziałam do mnie że nie mam się tak spinać bo juz jedną powinność spełniłam, a co bedzie to będzie. A jak go wołałam na seksik to powiedział ze pada na pyszczek i nie ma siły .. dostał opiernicz i rano dopiero jak sie wyspał było przytulanko
Temat został zablokowany.
14 lata 10 miesiąc temu #187762 przez Mirella
Agnessa witaj i rozgość się :) nie wiem czy już wiesz, ale aniołkowe mamy to u nas piorunem fasolkują, także trzymaj teścik w pogotowiu :lol:

Mesy, słuchaj Lacrijki bo dobrze gada, aż podejrzane.... :P

magduska doła masz? no to już z górki :lol: niech Ci Lacrijka powie jak fazy idą, wreszcie się nauczyła :)

te bezowulacyjne to rzeczywiście taka plaga czy Wy obsesję macie jedna przez drugą? eeehhh, dawno na Was nie nakrzyczałam bo jakoś mi się nie chciało i już głupoty wypisujecie...

@nulka, a u Ciebie jak tam? nie trzeba aby palnąć profilaktycznie? :lol: :P

forum szwankuje jak wściekłe tak naprawdę, nie można wejść w ostatnie posty od czego mnie osobiście w końcu szlag jasny na miejscu trafi, ja sobie na wrześniówki zakładkę zrobiłam, na mamusie 2009 też, bo inaczej nijak nie idzie się dostać łatwo....
14 lata 10 miesiąc temu #187763 przez gorla
Mirelcia to zaglądaj częściej i krzycz jak trza , bo tu zaczynamy fiksować :) :)
14 lata 10 miesiąc temu #187765 przez gorla
ale wtopa B) B)

sorki madziasku że ja do ciebie o dołach B) B) B) chciałam do magduska :laugh:

wczoraj zamówiłam na allegro kołdrę antyalergiczną, w końcu może się wyśpię i przestane takie gafy strzelać, coś mi się często zdarza ostatnio
14 lata 10 miesiąc temu #187779 przez gorla
kur... zaczynają mnie boleć plecy na dole i brzuch idzie @ za 3-4 dni pewnie przyjdzie..szklak by to trafił!!!!!!!!!!!!!!
wkurzyłam się ide do sklepu po czekoladę z orzechami i se kawę walnę :( :( :( :(
14 lata 10 miesiąc temu - 14 lata 10 miesiąc temu #187796 przez gosiak
mesy Lacra dobrze pisze, ja mam za sobą 14cykli i też już z 10razy w ciąży byłam :P najlepsza jest schiza patrzenia się na test heheh prawie okiem się wypala drugą kreskę :blink: :huh: teraz już żadne objawy na mnie nie działają bo chyba wszystko już miałam, także jak jakimś cudem zajdę w ciąże to będzie dla mnie szok :S

grla trudno powiedzieć czy Twój cykl był bez owulacyjny jeśli dziś masz 36.6, zależy jakie temperatury były wcześniej(oczywiście mierzone o tej samej porannej porze), łatwo stwierdzić coś takiego przy prowadzeniu wykresu :blink:

Lacra ja pszczoła? hahah pszczółki wcześnie rano wstają i bzykają a ja to tylko od niedzieli lubię :blink: hahaha

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 10 miesiąc temu #187800 przez gorla
gosiaczku zacznę mierzyć po okresie. jak kiedys mierzyłam do tempka dochodziła do 36,9( a to było prawie 6 lat temu)

siedze i wcinam czekoladkę :laugh: :laugh: chce któraś??
14 lata 10 miesiąc temu #187802 przez saiko
ja podziekuje :)

mam w pracy ekspres z goraca czekolade i jeszcze z jeden cykl i kolejnym urojonym objawem bedzie to, ze przytyje 10 kg :)
14 lata 10 miesiąc temu #187804 przez gorla
saiko :laugh: :laugh: e tam podrzucę ci czekoladkę, ja chudzina jestem przydałoby mi sie kilka kilo , teraz mam 45, zeszłą ciąże zaczynałam od 42 kg B) B)
14 lata 10 miesiąc temu #187808 przez gosiak
heh kolejny chudzielec ja mam 43 kg hihi

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 10 miesiąc temu #187813 przez saiko
ja prawie 60 ;(
14 lata 10 miesiąc temu #187816 przez gorla
gosiak ja za cholerę nie mogę przytyć, chociaż bardzo chcę, ale chudnąć mogę w mig, dobrze się wkurzę i kilogramy lecą w dół.

Mam spokojną pracę to 3 kg przytyłam, ale waga stanęła w miejscu od kilku miechów

saiko ja niska jestem mam 162 cm wzrostu
14 lata 10 miesiąc temu #187817 przez saiko
no ja 166
14 lata 10 miesiąc temu #187820 przez gorla
a tu mam linka o cyklach bezowulacyjnych (mesy ;) )

linemed.pl/nhealth_guide/details/cId,23,id,648

czyli jak okres pojawią się wcześniej np. tydzień to cykl mógł być bezowulacyjny , hmm .. a jakie pierdoły mogą wstrzymać jajeczkowanie..
14 lata 10 miesiąc temu #187824 przez gorla
ja bym tak chciała z 55 ważyć, w 9 miesiącu ciązy ważyłam 58 kg , pomijając wystający brzuchol to dobrze sie czułam z tymi kilogramami . Nie mówię o końcówce to była męczarnia ciężko i wogóle, ale tak z 52 kg to fajnie
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia