BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 7 miesiąc temu #214560 przez Insomnia
Aqnesssa to że teraz tak mówię to nie znaczy że tak będzię ha ha ha :lol: :lol: :lol: Kto wie co mi się tam pod kopułą uroi :lol: :lol: Tego nawet najstarsi górole nie wiedzą :silly:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #214568 przez agnesssa
Insomnia to jest właśnie to, tak to już z nami kobietami jest :silly: jesteśmy zmienne jak pogoda :woohoo:
A ja tylko sikam co 5 min :huh: ciekawe czy to dlatego, że przy okazji sprawdzam czy @ nie przyszła :blush:
Na prawdę oszaleje zaraz :ohmy: :ohmy: :ohmy: A dzisiaj się wielka popijawa szykuje bo mamy samochód w końcu opijać, i wszyscy będą się dziwić dlaczego ja nie piję, jak bym dostała @ to bym się urżnęła na maxa z rozpaczy, a jak bym widziała dwie kreseczki to bym mogła powiedzieć że ciąża, a teraz wszystkim będę musiała się tłumaczyć nie wiem nawet jak, a sporo będzie tych znajomych :huh:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 7 miesiąc temu #214580 przez chłopek
agnesa nie dostaniesz @ bo musi być trójkącik na staraczkach :)
13 lata 7 miesiąc temu #214583 przez agnesssa
Ojjjjj Chłopek nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała :silly: a przez to że Wam się udało to jeszcze bardziej się nakręcam :silly: :silly: :woohoo: :woohoo:

13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #214584 przez mesy
chłopek nawet jak agnesssa dostanie to i tak będzie trójkącik na staraczkach bo jeszcze Insomnia i ja i bidol i aguska i cała banda zostałyśmy haha więc nie wszystko stracone

agnesssa
ja też odczuwam lekką presję haha
13 lata 7 miesiąc temu #214585 przez agnesssa
No właśnie Mesy wiesz co czuje :silly:

A wiecie co mnie jeszcze nakręca... zawsze przed @, ale na prawdę zawsze, mam taka jazdę na słodycze, a zwłaszcza na czekoladę że nie mogę się opanować i wpier..alam jak oszalała, a teraz nie mogę patrzeć na słodkości. Mój maz mi kupił moje ulubione "michałki" wczoraj i nie miałam na nie w ogóle ochoty :blink:

13 lata 7 miesiąc temu #214588 przez mesy
agnesssa no bo może @ nie przyjdzie a te objawy są na coś innego :lol: :lol: :lol: ja mam przeważnie smaka na gofra przed @ :lol: :lol: :lol: :lol:
A wczoraj na wieczór wymarzył mi się bigos hahaha mój mi obiecał że dzisiaj mi go ugotuję :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 7 miesiąc temu #214590 przez chłopek
no mesy my na was czekamy :) na czerwcóweczki sie moze jeszcze załapiecie co?
13 lata 7 miesiąc temu #214600 przez mesy
chłopek ja czekam z niecierpliwością na @ :lol: :lol: :lol: chciała bym żeby już był i sobie poszedł hehe a wczoraj mnie brzuch bolał na @ no myślałam że dostanę :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: a do @ jeszcze trochu mam bo mam dostać 26 października :dry:
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #214602 przez gorla
ilona to ja ci podeśle moją Oliwkę :laugh: ona uwielbia z klocków budowac, nieraz 2 h siedzi, ale z młodszymi to różnie, nieraz zapomina ze nie są lalkami :ohmy:

chłopek noo boli jak na @ , rano mniej ale im bardziej do wieczora tym bardziej się spina brzuch, ja się umawiam do gina na wtorek lub czwartek

agnessa noo trzymam kciukasy, jeszcze w tobie nadzieja

mesy z tą zagubioną owulką to mi podpadasz. Spradz za kilka dni z testem owu. juz kilka cykli je robiłaś, to wiesz jak powinno być i poznasz to co od normy odbiega ;) ;)

a ja chcem powiedziec ,ze z domu piszę :laugh: ojjj kiedy ja w domu byłam SAMA o tej godzinie !!! nie pamiętam . Musiałam wrócić do chaty , bo małż auto potrzebował
13 lata 7 miesiąc temu #214604 przez mesy
gorla pisałam Ci że od dziś zaczynam sprawdzanie hehe po to w końcu kupiłam te testy :lol: :lol: :lol: a nawet jak będą pokazywały pozytywnie to nic tylko korzystać haha bo jak pisałam już wczesniej zgubiłam gdzieś owu :lol: :lol: :lol:
13 lata 7 miesiąc temu #214605 przez gorla
mesiku sorki no racja, jakaś zakręcona jestem :blush: :blush: :blush: i o tempce pamiętaj ;)
13 lata 6 miesiąc temu #214609 przez mesy
gorla spoko nic mi się nie dzieje jak się powtarzam :lol: :lol: :lol: własnie hehe miałam dzisiaj rano sobie mierzyć ale zapomniałam bo obudziłam się o 6-oo i mówię kurde no nie wstaję hehe przegięcie by było i spałam na siłę szybko do 7-3o i zapomniałam o temperaturze :lol: :lol: :lol: ale teraz i tak będę mieć pewnie powyżej 37 bo jestem niby po owu i tak zawsze mam :silly: :silly: :silly:
13 lata 6 miesiąc temu #214611 przez agnesssa
Mesyno właśnie przytulajcie jak tylko ochota jest, chociaż przyjemności trochę z tego będzie :silly:

Gorla dzięki za kciukasy :kiss: :kiss: :kiss:
Zresztą wszystkim Wam dziękuję, na prawde bym zwariowała gdyby nie Wy :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #214612 przez gorla
mesy pewnie to wiesz, ale jakby co to te krechy muszą być ciemne, jak jedna jasna to się nie liczy
ja mam bigosa także zapraszam :laugh:

agnessa tu są same wariatki, z nami jeszcze bardziej zwariujesz :laugh:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży