BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 6 miesiąc temu #214668 przez ajłona
Chłopek też zaciążyłaś???? tyle skrobiecie ze na wyrywki czytam i zakręciłam się.plis w skrócie kto zafasolkowany!!! buzi. ściskam Was mocno i pozdrawiam
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #214671 przez gorla
ajłoncia witaj kochana. W skrócie to ja i chłopek jak na razie zafasolkowałyśmy, agnessa ma testować, bo jej sie spóżnia
a ja ty się czujesz, byłaś u gina ostatnio?
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #214672 przez chłopek
ajłonka gorla i ja zafasolkowałyśmy :)

gorla szybciej odpisałam:)
dobra ide sprzatać bo mąż Ksawcia pilnuje
13 lata 6 miesiąc temu #214674 przez gorla
byłam szybsza, mam dziś werwę :laugh:

chłopek liczyłaś tak sobie, kiedy masz termina ?
13 lata 6 miesiąc temu #214679 przez Mirella
Ja Wam dobrze radzę nie denerwujcie mnie takimi informacjami o pogodzie bo jakie uroki na Was rzucę :P

Lacrijka zmień przeczucia bo te co masz to do bani są. Jaki znowu antybiotyk????? Nie wystarczy Ci?????

Agnesssa u nas rządzi zasada że póki nie ma @ póty jest nadzieja i tego się trzymaj a znajomym powiedz że antybiotyk łykasz i masz luuzik :D

Insomnia znaczy tak jak ja się starasz? Naprawdę nie wiecie kiedy miałam @? Kurcze co za świat.... nikt nie wie ;)
Tak swoją drogą pamiętam że jak juz weszłam w etap typu wszystko mi jedno i przestałam gadać o dziecku to mój mąż zaczął :)

Gorla ale poplątałaś :lol: Ajłona jest na majówkach fakt, a Majówkę wcięło diabli wią gdzie ;)

A śniadanka i kawusię to mąż mi codziennie robi nawet jak wychodzi jak ja śpię. Ide wtedy ćwierć przytomna do kuchni i na ślepo ekspres odpalam, a kanapeczki już czekają :lol:
13 lata 6 miesiąc temu #214682 przez chłopek
gorla liczyłam i tak na 19 czerwca wychodzi a tobie ?
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #214683 przez agnesssa
Ann, Chłopek dzięki za przepisy, na coś będę musiała się zdecydować :woohoo:
Mirella nadzieja u mnie umiera ostatnia :lol: A znajomi na antybiotyk się nie nabiorą bo wiedza o staraniach :lol: Cóż prawdę im powiem i tyle :woohoo:
A Gorli też na 19 wyszło, pamiętam bo to moja data ślubu :lol:

A jak myślicie kiedy znowu testować :unsure:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 6 miesiąc temu #214685 przez chłopek
no to fajnie :) no ale sie okaże po wizycie u lekarza jak na usg mu wychodzi
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #214688 przez mesy
agnesssa wariatko pisz przecież tu same baby to normalne dla nas ;) ;) ;) ;) ;) ;) ja się nie znam więc ja Ci nic tu na to nie napiszę ;) ;) ;) ;)
A ja myślę że może w poniedziałek z rana albo w niedzielę zaś zatestuj ;) ;) ;) ;)
13 lata 6 miesiąc temu #214692 przez agnesssa
Mesy ja nie wiem czy ja wytrzymam cały weekend :silly: :silly: :silly:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 6 miesiąc temu #214693 przez mesy
agnesssa no to jo ni wim haha ale ja bym poczekała ;) ;) ;) wiem wiem łatwo mi się mówi :lol: :lol: :lol: ale co ma być to będzie co nieeee ;) ;) ;) ;) ;)
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #214694 przez Lacrijka
Mirella - wiesz, dla mnie za mnie antybiotyku juz starczy ..Ale nie czarujmy sie, jest bardzo malo przypadkow ze po pierwszej kuracji udało sie to gowno zasraniusienieczkie wytepic..Wiec nie nastawiam sie na sukces.. moze sie miło zaskocze..Tymbardziej ze jest zakaz na sexik a my ze 2 lub 3 razy zaszalelismy tak na zywioł bo to całkiem inny sexik jak przy starankach to sie nie da nie :P :P :P :P :P Meza mi szkoda bo beda mu gmerac zeby pobrac ten posiew..łeb mi ukreci u samej doopy hahaha

U nas juz pogoda rewela, sloneczko swieci i jest 15 stopni..to tak w sam raz..

Gorla - ni ma bata ze dam Maciusia wykorzystac :P :P :P To jest mój synuś i ni ma uja !!! Od Mesy Rasze wykorzystaj do zaprzega po @nulkowe cwiety a tak swoja droga to @nula ma swojego piesa :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Załączniki:
13 lata 6 miesiąc temu #214708 przez gorla
Mirella :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: nie zaczaiłam o co Ann chodziło . Ann :blush: wybacz

chłopek jak agnessa mówi na 19 czerwca, ale zobaczymy co ginuś powie

Lacra małż sam chciał seksik, to chyba ci nie ukręci łba moze ;) u ciebie taka rewelacyjna pogoda to jadę do ciebie ;)

agnessa moze masz jeszcze do tego zasiniałą błonę śluzowa pochwy?? to już znak sygnał normalnie :P

ja tak z doskoku pisze, bo obiad robię i idę schody zmieść
13 lata 6 miesiąc temu #214712 przez Lacrijka
Gorla - zapraszam bo trza sprzatac przed jutrzejszym najazdem kosmitów hahaha
13 lata 6 miesiąc temu #214716 przez mesy
Lacrijka o nie haha ale wymyśliłaś :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: rasza to moja córka nie dam jej wam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zresztą ona się nie da tak wykorzystać haha wie jak kombinować żeby jej dobrze było :lol: :lol: :lol:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia