BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 8 miesiąc temu #421974 przez Mirella
Lacra, nie powiem co jesteś bo się nie będę wyrażać, kiedy foty obiecywałaś? I gdzie te foty się ja pytam? Jak nie zrobiłaś to zapitalaj do ogroda ino roz! Wstawię ciasto do pieca i foty mają być, nie ma to tamto siamto,no!!!
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu #421989 przez @nulka
no włacha!!! :angry:
nie ma dokumenta, nie ma dowoda - ni ma bohatera! :side:
12 lata 8 miesiąc temu #421996 przez Mirella
Ciasto w piecu, fot ni ma, Lacra niniejszym zostajesz zdetronizowana i zdegradowana do roli podawacza śrubokrętów :P
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #422009 przez Lacrijka
Przeca ciemno je, eMek jeszcze nie zrobił światła :huh: :huh: :huh: Jutro wstawie po pełedniu, obiecuje.. Za kawałka ciasta dla starego :laugh: :laugh: :laugh:
12 lata 8 miesiąc temu #422020 przez Mirella
Jakie ciemno??? a zdjęcia podjazda co tydzień temu obiecywałaś to gdzie??? a o fleszu słyszałaś??? fora na dwora robić foty!!!
12 lata 8 miesiąc temu #422021 przez Lacrijka
Mirella napisał:

Jakie ciemno??? a zdjęcia podjazda co tydzień temu obiecywałaś to gdzie??? a o fleszu słyszałaś??? fora na dwora robić foty!!!

Mirelcia, podjazdu nie bedzie ładnie widac bo wszystko jest zasypane piachem zeby sie szczelinki wypelniły, codziennie cza przemiatac to szybciej pojdzie.. Zara cykne co ale nie wiem co wylizie :) :) :) zebys pypcia nie dostala :woohoo: :woohoo: :woohoo:
12 lata 8 miesiąc temu #422023 przez justyna84
Monia ja jak staralam sie o pierwsze dziecko to pani gin mnie umuwila na wizyte (na usg)w taki dzien w ktory powinnam miec owulacje i powiedziala mi czy sie cos szykuje czy nie...
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #422040 przez Lacrijka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 8 miesiąc temu #422050 przez Mirella
Oki, zasłużyłaś na ciasto bananowe, kcesz? Syfu nie widzę, za to nawet po ciemku widać że nieźle to wygląda :)
12 lata 8 miesiąc temu #422051 przez Lacrijka
3 fota to nie syf ??? Kurcze, juz nie moge sie doczekac kiedy sypne pierwsza trawke !! A tu jeszcze roboty w piździec !!!
Ciasto kce, dla eMka..ja nie mogem :( :( :(
12 lata 8 miesiąc temu #422056 przez Mirella
U mnie podobnie wyglądają dechy odłożone do porąbania i wiadra na wodę z rynien do podlewania pomidorów, ot, gospodarstwo.
Odchudzasz sie że nie możesz? Ale mało cukru w tym cieście ;)
12 lata 8 miesiąc temu #422061 przez Lacrijka
Taaa, nie biore teraz hormonów to korzystam i chce troche spasc z wagi bo spuchłam po tych lekach straszebnie, nawet majtki mnie cisna a zawsze mialam luzne bo wygodniej..masakra :ohmy: teraz ruchu mam w cholere to moze polece szybciej..
12 lata 8 miesiąc temu #422077 przez Mirella
Ja się odchudzam metodą wmawiania sobie że chudnę i działa :) no i po tym szpitalu nic smażonego mocno nie jem, co najwyżej naleśniki czy jajecznica, a tak to wszystko duszone i pieczone.
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #422396 przez Dorciaition
sylwka727 napisał:

Marta jakie śliczne z was dziewczynki :lol: :kiss:

Dorcia jakie masz śliczne zdjęcie Lenki na avatarku poka poka jeszcze kilka zdjęć bo bardzo urodziwy twój dzieć :lol: :kiss: :kiss:

Dziękuję i proszę bardzo :)

Iwonta gratuluję. Pięknie!

Mirellcia ja się odchudzam podobnie, tzn jestem na diecie cud- jem i jem, a jak schudnę to będzie cud ;)

Alanek[*] :(
Załączniki:
12 lata 8 miesiąc temu #422434 przez sylwka727
Dorcia no normalnie cudo. Taka śliczna że nie mogę się na nią napatrzeć. Ubuziakuj Lenke :kiss:

A ja dziś byłam na wizycie i wszystko jest ok, była mierzona przezierność karkowa i jest w normie a bardzo się bałam tej wizyty bo od wczoraj mnie brzuch boli z nerwów i w nocy też bolał :dry:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży