- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- KAMI
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- Emme
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 7 miesiąc temu #441756 przez Emme
Może zechciałybyście nas wspomóc lajkiem ?
www.facebook.com/photo.php?fbid=26405406...39841&type=1&theater
Z góry dziękuję
Z góry dziękuję
Temat został zablokowany.
- Insomnia
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- gabi28
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 33
12 lata 7 miesiąc temu #441767 przez gabi28
Agusia83 GRATULACJE..jak miło popatrzeć na taki test.
szczęśliwych 9 miesiecy.
a tak w ogóle to dzień dobry wszystkim.
już ponad połowa mojego pobytu w DE minęła..a w następną sobotę przyjeżdża do mnie T,a potem wracamy do Pl. A przyjeżdża bo psychicznie nie daję rady.Mój były-obecny mąż obwinia mnie o wszyztko,mówi że zmarnowałam mu życie,straszy,że pójdę do piekła za złamanie sakramentu.Ogólnie to mam już dośc.Zaczynam wierzyć,że to ja byłam złą żoną(chociaz gdzieś tam w głebi serca wiem,że tak nie jest).
Rodzinka,rodzenstwo też uważa,że jestem nieodpowiedzialna,że myślę tylko o sobie... ale kurcze..o kim mam myślec??
Moje obecne motto:
"Jeśli jesteś uwięziony pomiedzy tym co czujesz a tym co pomyślą inni,zawsze wybieraj to co może sprawić,że będziesz SZCZĘŚLIWY.Chyba że chcesz by byli szczęsliwi inni oprócz Ciebie."

a tak w ogóle to dzień dobry wszystkim.
już ponad połowa mojego pobytu w DE minęła..a w następną sobotę przyjeżdża do mnie T,a potem wracamy do Pl. A przyjeżdża bo psychicznie nie daję rady.Mój były-obecny mąż obwinia mnie o wszyztko,mówi że zmarnowałam mu życie,straszy,że pójdę do piekła za złamanie sakramentu.Ogólnie to mam już dośc.Zaczynam wierzyć,że to ja byłam złą żoną(chociaz gdzieś tam w głebi serca wiem,że tak nie jest).
Rodzinka,rodzenstwo też uważa,że jestem nieodpowiedzialna,że myślę tylko o sobie... ale kurcze..o kim mam myślec??
Moje obecne motto:
"Jeśli jesteś uwięziony pomiedzy tym co czujesz a tym co pomyślą inni,zawsze wybieraj to co może sprawić,że będziesz SZCZĘŚLIWY.Chyba że chcesz by byli szczęsliwi inni oprócz Ciebie."
- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- Groszek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
12 lata 7 miesiąc temu #441818 przez @nulka
Agusia brawo!!!!!!!!!!!!!!

gabi dobrze gadasz. Jak Ty będziesz szczęśliwa to wszyscy wokół Ciebie też. A były mąż ma czas, żeby sobie życie ułożyć. Po co mu związek z kobietą która go nie kocha? Wiem że teraz wszystkie moherowe berety rzucają we mnie czosnkiem. Ale jestem mężatką od 22 lat i gdybym nic nie czuła do mojego eM to byłoby gorsze niż dożywocie. A ja bym w takim więzieniu umarła.

gabi dobrze gadasz. Jak Ty będziesz szczęśliwa to wszyscy wokół Ciebie też. A były mąż ma czas, żeby sobie życie ułożyć. Po co mu związek z kobietą która go nie kocha? Wiem że teraz wszystkie moherowe berety rzucają we mnie czosnkiem. Ale jestem mężatką od 22 lat i gdybym nic nie czuła do mojego eM to byłoby gorsze niż dożywocie. A ja bym w takim więzieniu umarła.
- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- Asik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #441942 przez Agusia83
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Gabi, swietne motto..trzymaj sie go...to Ty masz byc szczesliwa ze swojego zycia, nie inni...maz czuje sie zraniony, zly, baaa..pewnie wsciekly..ale uwierz mi, ze to mu przejdzie...a teraz mysl Kochana o sobie...
Asik to prawda
Urodzilas Szymka 17.08, a ja Emi 17.09...i chyba nawet obie urodzilysmy tydzien po terminie...zgadza sie?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Gabi, swietne motto..trzymaj sie go...to Ty masz byc szczesliwa ze swojego zycia, nie inni...maz czuje sie zraniony, zly, baaa..pewnie wsciekly..ale uwierz mi, ze to mu przejdzie...a teraz mysl Kochana o sobie...
Asik to prawda

- Asik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13