BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 2 miesiąc temu #77081 przez gosiak
Bewipo my też mamy obraz do zamówienia ze ślubu i jakoś odwlekamy odwlekamy może na rocznice nam się uda to załatwić hihihi:) dzięki dziewczyny za słowa otuchy bardzo to pomaga:) kochane jesteście :kiss: :kiss: mi z leksza humorek się poprawił pączusie w ruchu więc jest ok :lol: mam nadzieje że mi jednak te kalorie pójdą w bok :blush:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Temat został zablokowany.
14 lata 2 miesiąc temu #77091 przez bewipo
To dobrze, że nie tylko ja taka spóźniona :)
Dziewczynki zjedzcie za mnie po pączusiu, bo mój żołądek niestety nie przeżył by tego :(
14 lata 2 miesiąc temu #77100 przez gosiak
www.24opole.pl/5917,Opolanka_urodzila_je...rano.,wiadomosc.html

jak coś takiego czytam to mi ciśnienie skacze....powiedzcie mi jak oni to robią? trzeba zostać jakąś żuliettą, nie umiejącą nawet posprzątać chaty, żeby mieć dziecko? i to nie jedno a nawet 11 ta baba to chyba co urodziła to zachodziła :angry: szkoda tylko tych dzieciaczków...

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu #77108 przez Dorciaition
O Matko! Szok!
No niestety to nasze życie jest takie niesprawiedliwe. Takie kobiety mają wiele dzieci, a my, które tak o tam marzymy... dupa! :angry:

Alanek[*] :(
14 lata 2 miesiąc temu #77111 przez gosiak
szok nie? siedza oboje w domu i nawet posprzatać im sie nie chce ?? widziałaś ten obrusik? normalnie świnie chyba mają w korycie czyściej sorry że takie porównanie ale mam nerwa :angry: ja jestem z okolic opola pracowałam swojego czasu w sklepie w opolu i czasem tą babkę widziałam i właśnie zawsze z brzuchem

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu #77113 przez Dorciaition
Aż mi się nie dobrze zrobiło :/ Co za syf! Współczuję tym dzieciakom.
Ale jak oni mogą tam jeść. Zastanawia mnie ten olej- dziwny kolor ma, a ten chlebak. No nie mogę. TRAGEDIA!

14 lata 2 miesiąc temu #77116 przez Dorciaition
A widziałyście to?
Coś milszego teraz ;)

graciarnia.blox.pl/resource/mcdghefe440.jpeg

14 lata 2 miesiąc temu #77117 przez gosiak
no masakra nie wiem może oboje chorują psychicznie, bo inaczej nie wiem czy zdrowy człowiek mógłby w takich warunkach mieszkać a jedzą chyba na tej tacce co na łózku leży...

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu #77118 przez gosiak
piękny widok:)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #77120 przez Lacrijka
Swędzą mnie testy !!!! kto mnie puknie w baniak ????????

Prosze wezwac Mirelllllllęęęęęęęęęęęęęę!
14 lata 2 miesiąc temu #77122 przez gabi28
Lacrijka,ty sie nie wygłupiaj i nie rób żanych testów,dobrze wiesz,że jest za wczesnie i że najprawdopodobniej zobaczysz jedną kreskę,więc poczekaj spokojnie:) niech sobie leżą i czekają.nie waż się ich ruszyć :) nie pozwalam.
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #77124 przez Lacrijka
Ale kiedy mnie swędzą one, no...... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
14 lata 2 miesiąc temu #77126 przez gosiak
hihihi ja nie namawiam, Lacrijka za wszesnie kurca tydzień do małpy a ty chcesz testa? chcesz to Ci swojego podeśle z jedna kreskę bo dziś u siebie taki sam zobaczysz, a z tego co mówiłaś masz jakieś dobre testy więc trzymaj je na odpowiedzi czas!!! no chyba ze sa tak dobre że wykryją już coś :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu #77127 przez gabi28
a niech swędzą :) nie możesz ich ruszyć i już. :):)
14 lata 2 miesiąc temu #77129 przez Lacrijka
gosiak napisał:

hihihi ja nie namawiam, Lacrijka za wszesnie kurca tydzień do małpy a ty chcesz testa? chcesz to Ci swojego podeśle z jedna kreskę bo dziś u siebie taki sam zobaczysz, a z tego co mówiłaś masz jakieś dobre testy więc trzymaj je na odpowiedzi czas!!! no chyba ze sa tak dobre że wykryją już coś :lol:

Nooo mam takie eleganckie, bardzo czułe..kusza mnie bo mnie tak nawala podbrzusze ze szok.. I jak na złosc chce mi sie sikac, wiec jest okazja hahahaha Ale z tymi cyrkami to w nic nie uwierze hehehe..Najgorsze jest to, ze mam ich 6..gdyby był jeden to bym zaliła hahaha..
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia