BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 2 miesiąc temu #76973 przez Sylwik
Gosiaku słuchaj dopóki nie masz @ to jest nadzieja, i nie masz się co załamywać ta temperaturą tylko głowa do góry, nie w tym miesiącu to w kolejnym się uda! Wierzę, że wszystkie staraczki wcześniej czy póżniej zafasolkują :) Trzymam kciuki za Was :kiss:
Temat został zablokowany.
14 lata 2 miesiąc temu #76974 przez gosiak
Dzieki Sylwik:* i w ogóle wszystkim wam kochane dzięki za kciuki tym samym się odwdzięczam:)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu #76975 przez gosiak
a tak w ogóle dziewczyny dziś tłusty czwartek więc zajadajcie ile wlezie :)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Załączniki:
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #76977 przez Lacrijka
Ja zanim zaczełam staranka to poczytałam sobie kilka forumków i troche sie rozeznałam co i jak. Pierwsze co, to porobiłam sobie hormony.. TSH, LH, FSH, estradiol, progesteron, testosteron no i prolaktyne. Wyniki były w normie wiec zaczelismy staranka.. Nie udaje sie bo albo mam zryta psyche juz, moze przyczyna jest ta moja zmieniona szyjka albo jeszcze z nasieniem meza cos nie halooo.. Jak przyjdzie teraz @ do Ciebie (ale nie przyjdzie) to idz sobie w 3-5 dc na LH, FSH, TSH, estradiol a po owulce na progesteron.. Prolaktyne niby mozna badac w kazdym d.c ale przed południem ale mój gin kazał mi zrobic razem z progesteronem. Bedziesz wiedziała co i jak.. Bo wiem ze nie odpuscisz kolejnego cyklu.. a tak to bedziesz wiedziała na czym stoisz :)

Ja musze obejsc sie smakiem niestety...efekt bikini jest silniejszy :) Ale do wieczora daleko hahahahaha
14 lata 2 miesiąc temu #76979 przez gosiak
Lacrijka nie wiem czy zdąże tak szybko zrobić te badania bo najpierw bym musiała do lekarza po skierowanie na te bad. ba jak bym prywatnie te badania robiła to chyba kupe siana bym musiala zaplacic, a co do pączków to nie wiesz ze te pączki w tłusty czwartek nie mają kalorii????

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu #76981 przez Diana
Gosiak ty niedobra jesteś!!! :) jak mi wychodziła 1 krecha to sama mi mówiłaś, że puki @ nie ma jest nadzieja więc tego się trzymamy!

A co myślicie o tej mojej becie 352 to w normie, jest dobrze???
14 lata 2 miesiąc temu #76982 przez kaśku
Gosiak wyrzuć ten termometr i po protu seksij sie dla przyjemności :o
ja bym sie spinała tymi temperaturami.

dziś ustaliłam z mężem, ze jak będziemy mogli się starać to jedziemy na last minute i wracamy z nadbagażem ;)
14 lata 2 miesiąc temu #76983 przez gosiak
Diana napisał:

Gosiak ty niedobra jesteś!!! :) jak mi wychodziła 1 krecha to sama mi mówiłaś, że puki @ nie ma jest nadzieja więc tego się trzymamy!

A co myślicie o tej mojej becie 352 to w normie, jest dobrze???

pasiam :( bym sie może nie przejęła tak tą kreską gdyby nie ta temp. :(

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu #76992 przez Lacrijka
Gosiak, chodz na pączka..wlasnie mój maż przyniósł 12 szt...Ja go chyba ubije..cały tydzien mu trąbiłam zeby nawet nie pomyslał o pączkach w domu dzis a co dopiero zeby przyniósł... Moge mówic sobie jak do sciany :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
14 lata 2 miesiąc temu #76994 przez Agusia83
Diana, masz b.dobra bete, ja w 5tc, dokladniej w 34dc mialam 395...i wszystko sie zgadzalo....nie patrz na jej ilosc tylko na przyrost....zrob sobie ze 2 badanka co 2 dni....jesli bedzie ladnie przyrastac, (min.66% w ciagu 48h),(a na pewno tak bedzie), to oznacza, ze dzidzius sie ladnie rozwija...
Nic sie nie martw, na pewno wszystko bedzie ok...zreszta moje testy tez takie blade wychodzily...chociaz niby one wykrywaja hormon od 25 jednostek, a jednak mialam blade krechy...ale zdjecie zrobilas chyba bobo testowi, prawda? Na bobo tescie, tez wyszla ladniejsza krecha:)....
14 lata 2 miesiąc temu #77000 przez Asik
Diana beta super :) dzidzia się ladnie zakotwiczyła :D :D

Gosiaku ejjj kobitko mnie słabiuska druga krecha wyszła dwa dni po terminie @ :) tak więc nie smutaj się tylko jutro albo pojutrze walnij następnego :) mnie tempka spadała od razu o cały stopień a nie o kreseczkę :) i to w dniu spodziewanej @ . tak jak dziewczynki mówią..póki @ nie ma to jest OK :D :D ja dalej kciuki trzymam :)

Lacrijka to dawaj trochę tych pąkoli :) ja sobie dzisiaj pofolguję :) po ostatnim ważeniu wyszło że od początku przybrałam 2,5 kg więc jest w normie :D i dzisiaj będę leżała zajadała i patrzyła jak mi dupencja rośnie :D :D :D :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
14 lata 2 miesiąc temu #77001 przez Diana
Tak to był Bobo test i tam wyszła dosyć mocna ta kreska!

Ale dlaczego na tym moim wyniku są takie dziwne normy??? i zaczynają się do 4-5 tygodnia przecież beta wykrywa cąże już wcześniej?!

A czy mogę na drugą betę iść do innego laboratorium czy lepiej do tego samego?
14 lata 2 miesiąc temu #77004 przez Agusia83
Najlepiej jakbys poszla do tego samego, bo beda wykonywac badanie na tym samym sprzecie...natomiast jesli chcesz zmienic laboratorium to wykonaj w nim min. 2 badania, by zobaczyc przyrost bety.
14 lata 2 miesiąc temu #77005 przez MagdaM
Diana wpadlam zeby Ci zasadzic kopas w dupas!!
Bete zostaw lekarzowi i tyle. A Ty sio!!
CIAZA!! :) :) :) :) :) :) :) :)
A tak dla przypomnienia dam Ci moja zebys sie wyluzowala ;)
33dc - 215
35dc - 379
37dc - 558
40dc - 1149
43dc - 3779
47dc - 9249
I tez nie wiem czy ok czy nie, ale rosla!! I tego sie trzymam :)
Boze chyba wygralam w ilosci zrobionych bet :blush: Dzis mialam isc jeszcze raz ale zrezygnowalam ;)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 2 miesiąc temu #77009 przez Asik
Diana bo to są tygodnie od ostatniej @ :) to ciężko tak od razu tydzień po @ zafasolkować :) i dlatego labory podają od 4-5 tyg dopiero :)

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka