BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 1 miesiąc temu #80531 przez Asik
No właśnie nic takiego :) przez problemy i kłopoty i zmartwienia i przeżycia powinnam mieć zmarszczek miliony a jest wręcz przeciwnie :) jeszcze nie mam :) ale u nas to rodzinne. moja ciocia ma 55 a dają jej 40 :D mama i babcia tez nie wyglądają na swoje lata.

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Temat został zablokowany.
14 lata 1 miesiąc temu #80541 przez Dorciaition
W takim razie zazdroszczę :laugh:

Ja chyba wyglądam na tyle ile mam. Nie wiem w sumie ;)
Wiele ludzi jak idę z mamą mówi, że wyglądamy na siostry... Nie wiem jak to interpretować haha :P :P

Miłej nocki dziewczęta!
Do juterka :kiss: :kiss: :kiss:

Alanek[*] :(
14 lata 1 miesiąc temu #80544 przez Suari
Mirella napisał:

Suari jak Cię palnę to się nie pozbierasz, wszystkie Was palnę, jak mnie będziecie na moda pchać. Nie nie i jeszcze raz nie, chyba że ktoś mi za to godziwą zaplatę zaproponuje to przemyślę :P

Ok już nic nie mówię Mirelko :)

Ja dziś znowu zrobiłam betę, ale już ostatnią, rekordu MadziM nie będę pobijać :)
Moja w 31 dc- 321,
w 33 dc- 806
a dzisiaj w 35 dc- 2006 :)
14 lata 1 miesiąc temu #80552 przez madziaska
SUPER Sauri :)
ja jak bede wciazy (jak Bozia da :) ) to bety nie zrobie... Ale tylko dlatego, ze w mojej miescinie chyba nie ma takiej mozliwosci... CHYBA ;)
14 lata 1 miesiąc temu #80553 przez @nulka
Suari napisał:

Mirella napisał:

Suari jak Cię palnę to się nie pozbierasz, wszystkie Was palnę, jak mnie będziecie na moda pchać. Nie nie i jeszcze raz nie, chyba że ktoś mi za to godziwą zaplatę zaproponuje to przemyślę :P

Ok już nic nie mówię Mirelko :)

Ja dziś znowu zrobiłam betę, ale już ostatnią, rekordu MadziM nie będę pobijać :)
Moja w 31 dc- 321,
w 33 dc- 806
a dzisiaj w 35 dc- 2006 :)

beta pięknizna
14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #80561 przez @nulka
Dziewczyny!!! byłam przed chwilą na meldunkach a że jestem typ analityczny i też dla mnie czyny się liczą a nie chęci więc......................... :)
uprzejmie donoszę, wszystkie walczące z @ że policzyłam i nie chce być inaczej tylko wypada że na tym forum średnio, powtarzam średnio! na fasolkę czeka się 4 miesiące, 9 dni i 12 godzin :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
i zobowiązuję się że regularnie będę przeliczać co jakiś czas i mam nadzieję że dzięki Nam wszystkim te statystyki pójdą pięknie w górę jak wykresiki zafasolkowanych :)
14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #80567 przez Suari
Super robota @nulka :)
I jeszcze weź pod uwagę miesiąc, w którym najwięcej dziewczyn zaszło w ciążę :)
14 lata 1 miesiąc temu #80583 przez Suari
Dorciaition napisał:

Madziaska sama się sobie dziwię, że daję radę. :) Dobre jest to, że nie mam testu. Dziś chciałam już kupić, ale byłam twarda :laugh: Jak masz testy w domu to pewnie długo nie wytrzymasz. :P

Ja nic innego oprócz częstego przytulanka nie robiłam, więc Tobie nie pomogę. :side:

Dorciaition ja poszłam po tampony do sklepu, bo mnie brzuch pobolewał jak na @, a wróciłam z tamponami i dwoma testami :)
14 lata 1 miesiąc temu #80592 przez gosiak
kurcze tylko od rana mnie nie było a tyle czytania teraz miałam ehh :laugh: rozpisałyście sie że hohoh :)

Witam Cię papierówko, fajnie że nowe staraczki do nas przychodzą :lol:

ejjj co to mi za strajki z testami he??? robić mi tu, Lacrijka obiecałaś na czwartek!!! no ale jak masz termin na piątek to daję Ci czas do piątku!!! :P

Majówka a Ty jak dla mnie to masz fasolkę jak nic 4 dni spóźnienia to juz musi coś tam pływać:) już wiem dla czego tak Cię do testu nie ciągnie bo to Twój pierwszy i może szczęśliwy? no ściskam kciuczki :) :) :kiss: za wszystkie Was dziewczyny trzymam mocno kciuki :kiss:

a teraz dobrej nocki wszystkim Wam

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Załączniki:
14 lata 1 miesiąc temu #80658 przez MagdaM
Dorcia no jeden jeden :blush:
Suari mnie do rekordu nie licz. Ja sama z siebie robilam 2 razy, kolejne kazali lekarze ze wzgledu na diagnoze jaka byla. Tak wiec juz mnie przebilas, ze hoho :silly:

Dzien dobry
Mam Truskawki :laugh: :lol: W nocy spac nie moglam tak mnie cisnal glod :lol: :blush:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 1 miesiąc temu #80663 przez kaśku
muszę częsciej tu zaglądać bo potem nadrabiam pół godziny :unsure:

a tu się nie zgodzę, że każdy facet chce córcię (a moze z pospiechu cos zle doczytalam). My z mężem marzymy o synku.
:cheer:
14 lata 1 miesiąc temu #80666 przez Diana
Madziaska ta szyjka do była zamiast nisko na @ to wysoko i taka dziwna! :silly:
Rano była wyżej a wieczorem trochę niżej ale też wysoko!
A ból jak na @ to standard ja też tak miałam!
A poza tym to cycuchy mi ze stanika wychodzą! :blush: :lol:

Nie mogę doczekać się lekarza a to dopiero w środę. :( Ale jakoś to przetrwam :silly:

Trzymam za was kcuki dziewczyny! :kiss:
14 lata 1 miesiąc temu #80668 przez nikusia1988
Madziaska dziękuję serdecznie że pytasz o mnie :kiss: :kiss: :kiss: U mnie bez zmian... Środek cyklu, jutro lub pojutrze będzie skoczek tempki więc owulka i działania u mnie. Wczoraj byłam u gina, wszystko w jak najlepszym pożądeczku :lol: ale tą głupią luteinę muszę jeszcze brać przez 2 cykle na uregulowanie cykli :( pytałam gina czy luteina może zablokować owulkę... i powiedział że nie... To już sama nie wiem jak to jest...
14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #80670 przez MagdaM
No to patrzac wg norm internetowych ze mna jest cos nie tak, bo cycuchy stoja w miejscu
Nikusia sluchaj gina a nie kolezanek z dziwnych for... Jakby miala blokowac to by Ci nie dal. Tez bralam na uregulowanie i bylo wszystko ok.

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 1 miesiąc temu #80674 przez Diana
Nie bój się Madzia jeszcze będziesz płakać, że masz za duże jak cię wywali! :lol: :silly: :kiss:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia